Ystad i pyjamas

2 april, 2013
91 Kommentarer


Filip och killarna har dragit till Danmark och jag är kvar hemma och skriver.
Jag har en riktig rövdag! Kan var p-sprutan? Känner mig deppig! Ingen inspiration och orkeslös…
(Skönt för barnen att slippa mig en stund)


Har tagit en paus och gått ner till den lokala kinaresturang för att få i mig lite friterad katt.

Stripig, oduschad och iklädd pyjamas har jag traskat omkring på Ystads gator och andas in lite frisk luft.


(Måste sluta fota mig själv!) Kineserna börjar se lite smått sura ut. Misstänker att de överväger att kasta ut mig snart..


Jag har köpt dagens tidningar och tänker sätta mig ner och unna mig en ensamlunch i tystnad. Otroligt skönt!

Återkommer ikväll och förhoppningsvis på lite bättre humör.

Kram x


Kommentarer

 1. Ida,

  Åh vad härligt att det är fler än jag!! Går oxå i pyjamas fortf o borde verkligen ta en dusch… De sjuka barnen har hur mkt energi o själv känns det som ett tåg träffat mig o backat tillbaka, o jag är dessutom frisk;)

 2. cecilia,

  Hej

  Nu har du väl gått över gränsen, tänk på din mans släktingar här i Ystad. Och Philips kunder. Se dig med brallorna nere i pyjamas, hur gammal är du?

  • Magdalena,

   Cecilia / tvivlar på att Filip släkt bryr sig. Och vad hans kunder säger? Det skiter jag fullständigt i. Inte faan får de mig i kofferten när de köper en bil?
   Stör det dig hur jag klär mig eller lever mitt liv? Så tycker jag att du försvinner från min sida.

 3. Tina i Skåne,

  Hej Magdalena,

  Sänder Dig en styrkekram <3.

  Ingen kan vara glad och på topp alltid;… kanske lite tid till reflektion och återhämtning?

  Både kropp och psyke behöver nog det. Ditt liv har så snabba
  kast, många intryck och känslor att smälta , och miljöombyten.

  Tror lätt att det kan bli lite "downs", när Du plötsligt är ensam (van att vara omgiven av familj o andra) och en massa måsten.

  Känner igen Mig! Men Du känner ju Dig själv bäst. Hoppas Du inte tar illa upp.
  Tycker Du är skööön som ger Dig ut på Ystad och visar bilder på bloggen när Du inte har "fixat" till Dig. Det är det Jag Gillar bäst med Din blogg,

  Ta hand om Dig och gör något som Du inte brukar göra annars – kanske inget alls!? Snart vänder det.

  Ett annat Tips är att läsa eller se något roligt, som får Dig att skratta, kanske på "youtube"? Det brukar hjälpa Mig , är såå hääärligt att inte kunna låta bli att skratta eller le fast man inte alls är på det humöret. ;-)

  Undrar hur det går med läkningen av brösten? Har Du ont? "Skaver" det? Hur ser det ut?

  Jag måste nog också förminska min byst, har inte riktigt tagit mod till mig, men bättre att "lida pin" under en kortare tid, än varje dag…
  Kram <3 från norra Skåne

 4. Towe,

  Du må vara deppig men med dina inlägg och roliga bilder så får du mig att skratta. Du är ju knäpp, rolig, tokig och så kul! Hoppas deppen släpper och du får tillbaks din inspiration! kram towe.

 5. Emelie,

  Hoppas det vänder efter ensamtid och lugn och ro:)

 6. Susanna,

  Hejja dig!! Underbart med någon som både skriver och visar bilder från när allt är solsken och glatt och från när livet känns skit! Det är ju så det är för oss allihop, men sällan någon som vågar stå för det! Kram o hoppas du snart mår bättre!

 7. Lasse Carlsson,

  Hej Magdalena kram Lasse Carlsson?

 8. Lizette,

  Hormonerna kan göra en galen!!! Puss

 9. Micco,

  Hahaha du är såå störd! Jag älskar dig!

  Hur känns tha boobies? :)

 10. pia,

  Jag tog p-sprutan 1991 o det jag vet nu så skulle jag aldrig ragit den gick upp över 25kg i vikt o den gjorde så jag fick fibromylagi som gjort att jag har ont i hela kroppen. Jag förstår inte varför läkare o barnmorskor inte varnar för vilka följd saker den kan ge o jag säget till folk ta aldrig den. Har en väninna som oxå har blivit jätye dålig av den. Så se upp Magdalena för man kan få ett hemskt humör av den o då tycker jag synd om dina batn o Filip.

 11. AnnaL,

  Underbara du! Skrattar åt din rumpbild, precis min humor! Önskar jag också hade modet att gå ut i pyjamasbyxor!! Hoppas deppen går över och att du känner dig piggare snart! :)

 12. Cissi,

  Hahahaha! Jag dör, du är ju helt galen. Styrkekramar till dig Maggan och tack för att du bjuder till skratt även fast du inte är på topp.

 13. Linn,

  Visst kan det vara p-sprutan som spökar. Hoppas att det snart går över och du mår bättre igen.. Din härliga humor har du i alla fall kvar :)

 14. Therese Andersson,

  Hoppas det bara är en tillfällig svacka det har vi ju alla då och då. Bara älskar dina inlägg så jäkla skoj att läsa dem och du bjuder verkligen på dig själv. Det gillas!! Ha det gott! Kramar

 15. noomi,

  Hahaha vad du är skön! :-D

 16. noomi,

  Hahaha, vad du är skön! :-D

 17. Annelie,

  Ha,ha du är för härlig Maggan!
  You make my day : )
  Bra rutet förrästen.

  Kram på dig!

 18. Maria,

  Skiter i vad Filips kunder tycker?! Verkligen?

 19. annamariaG,

  Man FÅR ha såna dagar :-)
  kram/annamariaG

 20. Rikard,

  Rumpan bar med pyjamasbyxor på stan och fula grimaser, som
  man har sett så många gånger! Inte så rolig humor, det finns ju
  gränser! Jag vet, nu är inte jag önskvärd här heller!!

 21. Ing-Marie,

  När du är i Ystad får du klä dig hur du vill, bara du har kläder på dig. Så är vi i denna staden. Kram

 22. Elisabeth,

  Shit Maggan om det var du verkligen som svarade på Cecilias inlägg…då är det psprutan!!! Att du ens bryr dig? Det är ju en reaktion såna puckot vill ha. Ge dem inte det!❤kram

 23. Karin,

  Du e ju bara för rolig:-)

 24. Maria,

  Varför kommenterar du bara där du får chansen att fräsa åt dina läsare? Finns ju många läsare som ställer frågor, typ var kläder är köpta eller nummer/namn på nagellack som jag har gjort. Där är det sällan/aldrig svar. Måste väl kännas bättre att lägga tid på dom ”snälla” läsare du har?

 25. Carina,

  Det är väl Filips kunder ni lever på? Du har bara gått dåligt med kommentarer en längre tid och du gör allt för kommentarer och för att inte bli glömd! Du vill synas!!

  • Magdalena,

   Carina Hallin kan du inte bara lämna min sida? Jag förstår inte vad du gör här inne egentligen.

 26. mammatilltre,

  Underbara människa!!!!!!!!

 27. Maria,

  Varför bara svara där du får chansen att fräsa åt dina läsare? Jag har ställt frågor men inget svar. Är det inte bättre att lägga tid på oss ”snälla” läsare?

  • Magdalena,

   Maria/ jag svarar på era frågor VARJE dag!! Och har jag under påskhelgen råkat glömma din fråga om nagelacket?? Så ber jag om ursäkt.
   Namnet på nagelacket stod väldigt tydligt på nagellacksflaskan. Så jag trodde ingen kunde missa det.
   Jag är faktiskt inte mer än människa tyvärr.

 28. Matilda,

  Hahahaha ja tror ja dör av skratt!!! Sååå skön humor du har,klockren!!!!;);)

 29. Johanna,

  Hej Maggan, vad heter hotellet som ni bodde på i Rom?:) KRAM

 30. Molly,

  Du är bäst !!

 31. Py,

  Ni som ”dör av skratt” när M drar ner sina pyjamasbyxor o fotar sig själv på en restaurang, vad exakt är det som ni tycker är så roligt??
  Jag tycker mer det verkar som att det gått överstyr på något vis.
  Och man behöver inte vara skittråkig, för att tycka att det är riktigt märkligt…Varför liksom?

 32. carro,

  Hahahaha fy fan va du är knäpp!!! <3

 33. Anna,

  Din egen arbetsgivare kanske bryr sig? De hade väl anmärkningar på ett inlägg för inte så längesedan? ;)

 34. Carro,

  Läste igenom kommentarerna…. ?! Fattar inte varför endel är så gnälliga… vissa vill verkligen klaga på allt. Dom måste verkligen ha ett förbaskat tråkigt liv :/

  Kramar till dig Magdalena. Du är såå rolig och skön!

 35. Carina,

  Py och Rikard håller med er! M har ett behov att synas! Vilken snart 40 årig kärring 4barns mamma drar ner pyjamas brallorna på en restaurang! Och varför går man ut i pyjamas brallorna!?när hon tom skrivit här på bloggen att barnen inte vill att hon ska göra det!? Och vad är poängen med att upprepade gånger blogga om att man går ut i pyjamasen? Och att man inte duschat på tre dagar vilket hon ofta skrivit att hon inte gjort. Vad är roligt??? Hoppas inte hennes barn klasskompisar lärare föräldrar skäms ögonen ur sig! Och dessa larviga grimaser! Fjantigt av en vuxen människa!

 36. My,

  Ja tänk, förr i tiden trodde man att systrarna Graaf var lika både till utseendet och personligheten men nu ser man verkligen hur olika ni egentligen är.

 37. Sanna,

  Äh lägg av och va så elaka. Maggan bjuder på sig själv och är rolig och härlig. Varför ska man bli tråkig för att man är 40. Om ni stör er varför läser ni då bloggen. Skillnad om hon va elak och otrevlig och tex skrev nedlåtande om olika sorters människor. Hon är ju den roligaste bloggaren som finns enligt mig. Härlig o humoristisk och mysig. JAG TYCKER IAF DU ÄR SKÖN!!!!!! Fortsätt så här vi är många som gillar dig och bara några få som är elaka och gnälliga. Kram kram från Sanna

 38. Sanna,

  Äh lägg av och va så elaka :( blir ledsen när vuxna människor ska gnälla och va dumma. Maggan bjuder på sig själv och är inte fin i kanten som många andra bloggare. Fortsätt så här vi är många fler som gillaar dig än dom som bara gnäller. Lämna bloggen om ni inte gillar den. Jag älskar din blogg och din humor KRAM

 39. AnnaL,

  Att Maggan skriver med ironi verkar inte alla ha fattat? Precis det hon ville skulle finnas med i sin bok. Varför läser man det om man inte fattar ironi och tycker det är roligt? Det är väl lite utav det denna bloggen går ut på?!

 40. Emme,

  men snälla carina py och rikard nu får ni la ändå ge er??? på vilket sätt påverka detta er ?? om det är så att filips kunder ta illa vid sig att se maggan i pyjamas byxor och de i hennes närhet blir illa berörda så är la de Maggans problem och inte eras eller?? Om ni inte missat det så är detta MAGDALENAS BLOGG och inte eran, duger inte hennes inlägg så klicka inte in här. Vad hon gör och hur hon beter sig har ni inte ett skvatt med att göra, sluta lägg er i andras liv och styr och ställ hur folk ska bete sig så ska ni se att det blir någonting utav er också.

 41. Maria,

  Heja Maggan du är så öppen och ärlig som alla vill vara men inte vågar utan väljer den perfekta fasaden utåt och sen sitter och är bittra och avundsjuka på såna som du för att du vågar. Du är bäst!!! Strunta i alla negativa människor där ute!! Blir alltid så glad av att läsa din blogg :-)

 42. Tina,

  Sanna, Man är väl inte elak om man tycker att det är olämpligt
  att dra ner pyjamasbyxorna på en restaurang!!

 43. carro,

  Haha du är ju bara bäst!!! Man måste fan få skoja lite, trist att vissa människor i klarar av det…finns många bittra människor! ! Tycker du är stört skön maggan som bjuder på dig själv:-) Hoppas du mår bättre nu, kram till dig fina du♥

 44. Monika,

  Jag håller helt med dig Carina.

 45. wonkan,

  Ha ha ha jasså det klagas då en kvinna har byxorna lite långt nere på rumpan men tänk alla män man sett fisdiket på genom tiderna :P Maggan du är så rolig och bjuder på dej själv…skit i alla sura pryda människor som inte vet vad humor är. Vi har ett mycket roligare liv än dom :P Kram

 46. Annika,

  Richard/Carina Det är ju så med humor, att alla inte har samma…Om ni inte tycker Maggan är rolig el har ”eran” humor,varför ens gå in och kolla bloggen? Alla är inte lika och tur är väl det :-) Herregud,spelar roll om man är 20,30 el 40…måste man vara så allvarlig? Skulle inte tro att det var nån som såg att hon drog ner byxorna på restaurangen…ha,ha…tycker du är superskön,Maggan…och jag är en gammal ”kärring” på 42! Kram till dig och hoppas du känner dig bättre.

 47. Glader,

  Oj va folk är arga helt plötsligt! Har man en blogg får man väl skriva precis vad man vill på den, rätta mig om jag har fel…det är ingen som måste läsa bloggen under pistolhot! Och det är väl inte åldersgräns på att ha kul eller? Och vadå ”dina barn skäms för dig” barn i så låg ålder skäms väl för allt…och ska man låta sina barn bestämma hur man ska klä sig eller?
  Tycker man inte om Maggans humor ska man väl inte hänga här inne, så enkelt är det! Eller gör ni det bara för att kunna hacka på nån för att själva må bättre över era egna patetiska liv?
  Förresten så brukar Maggan vara hur bra som helst på att svara på frågor gällande ditten och datten! Ha en fin kväll underbara fina Maggan!<3

 48. Anna,

  Oj va folk är arga helt plötsligt! Har man en blogg får man väl skriva precis vad man vill på den, rätta mig om jag har fel…det är ingen som måste läsa bloggen under pistolhot! Och det är väl inte åldersgräns på att ha kul eller? Och vadå ”dina barn skäms för dig” barn i så låg ålder skäms väl för allt…och ska man låta sina barn bestämma hur man ska klä sig eller?
  Tycker man inte om Maggans humor ska man väl inte hänga här inne, så enkelt är det! Eller gör ni det bara för att kunna hacka på nån för att själva må bättre över era egna patetiska liv?
  Förresten så brukar Maggan vara hur bra som helst på att svara på frågor gällande ditten och datten! Ha en fin kväll underbara fina Maggan!<3

 49. Susanne,

  Åhhhh du är helt underbar som bjuder så mkt på dig själv! Fantastiska Maggan! <3

 50. Anna,

  Intressant hur elaka en del är, inte de som tycker annorlunda än Maggan utan ni som tar henne i försvar.

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf