Vill ni följa med mig och Mona till Ullared?!

1 december, 2013
10 Kommentarer

Den 1 februari så har jag och Mona bokat hela hotell GeKås i Ullared. Tidigt på morgonen avgår två bussar från Stockholm med plats för 100 sköna bönor.

Bor du inte i Stockholm så får du gärna ta dig dit på egen hand.

På kvällen så intar vi middag på restaurang Harrys…som vi har abonnerat. Det är en ren och skär shoppingtripp så vi får underhålla oss själva på kvällen….och det lär ju inte vara några problem! Bussen går tillbaka till Stockholm vid lunchtid nästa dag.

Är du sugen? Gå in till Mona och anmäl dig!

IMG_9207


Kommentarer

 1. lena,

  Fina du! Här ska du få ett tips. Har jag förväntansångest innan nåt som ska ske/ måste göras så kommer panikattacken straxt innan. Storgråt fulgråt hysteriskt så klarnar allt upp och du klarar jobbet galant med huvudet högt och det gör inget om man misslyckas. Kram kram kram

 2. Karin i Lerum,

  Vilken rolig idé! Det där måste jag fundera på. När måste man senast ha anmält sig?

 3. Marie,

  Hej !
  Såg att ni åker till Ullared den 1 feb. Det gör jag och 7 tjejer till :-) Vi hade tänkt testa på att bo på hotellet men det var redan fullt…. Så det var ni som bokat upp det :-))

 4. sanna ag,

  såg detta nu:O men anmälde mig precis,men är väl helkört kan jag tänka med två såna poppisdamer
  kram sanna

 5. Jeanette,

  Låter toppen mysigt ;-) vill också hänga på . Hur bokar man ?

  Mvh Jeanette

 6. Malin M,

  Jag ska med!! Kör dock dit i egen bil, men shit vad kul det kommer bli!! Ska bli så roligt att träffas!
  Kram!

 7. Natalie Kerven,

  Helluuuu :)))

  Jag vill GÄRNA följa med.. Har aldrig varit på Ullared och önskat läääänge nu att åka dit… Tjohoooo

  Hur anmäler jag mig/betalning osv..?

  Magdalena!
  Jag har inboxat dig på Facebook, vore supergulligt om du tog dig tid att läsa..

  Varma kramar
  Natalie

 8. Louise Svensson,

  Hej tjejer! Jag jobbar som redaktör för tidningen Ulla, Gekås egen kundtidning, och vi skulle naturligtvis vilja göra ett härligt reportage om när Bloggträffen intar Ullared. Behöver isf lite info för att styra upp, samt ett OK från er förstås. Lägg gärna ett mejl till mej på louise@guts.se så tar vi det därifrån. Tack och välkomna till Ullared!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf