Vill ni bolla idéer igen??

31 januari, 2017
69 Kommentarer

Reklam för mig själv, för dig, i sammarbete med mig själv, i sammarbete med Better you! Har jag glömt något nu?

Nu är jag på jakt igen. Senast vi spånade och snackade ihop oss, lyckades vi rätt bra!
Tack vare dig och dina tips skapade vi TILLSAMMANS det perfekta kosttillskottet. Låter kanske klyschigt, men det är FAKTISKT sant. Alla de hundratals kommentarer och printade behov. Tack vare er skapades idén

Som människa i dagens samhälle, vad behöver vi? Vi kom fram till, att en liten nyckel till välmående var ENERGI, FRISKVÅRD och VIKTKONTROLL i vardagslivet.

Mottagandet blev fantastiskt! 

Jag kan nästan börja grina av lycka!  Jag vet inte hur många jag träffar varje dag som fått en positiv upplevelse av ALL IN ONE BOOST


För dig som inte vet va den innehåller….

Ingredienser per portion (2 vegetabiliska kapslar)

Grönt kaffeextrakt 200mg
Chilliextrakt 200mg
Kokosfett 200mg
Rosenrotextrakt 200mg
Gurkmejaextrakt 100mg
Ingefärsextrakt 100mg
Havtornsextrakt 100mg
Spenatextrakt 100mg
Fläderextrakt 100mg
Schisandrapulver 100mg
Panax Ginseng 100mg
Rysk rotextrakt 100mg
Röd Macapulver 50mg
Pepparrotextrakt 50mg
💙The shit helt enkelt💙

Nu till den verkliga FRÅGAN…..

Jag sitter i dagsläge och spånar på mer idéer tillsammans med BETTER YOU

Kan vi inte passa på att göra mer nytta! Mer 100% naturligt hälsogodis till folket.

Vad MER BEHÖVER VI , vad behöver VÅRA BARN, kroppar!  (Förutom sömn, en ny karl och träning)

Shoot! Vad saknar vi på marknaden. Vad blir nästa grej vi gör tillsammans?


Kommentarer

 1. Nilla,

  Hej Maggan!

  Tack för en underbar blogg!
  Jag är som en ny människa efter All in One boost!
  Piggare och gladare å jag är sååå tacksam!
  Gör Better You barnprodukter?
  I så fall röstar jag på en sådan multiprodukt UTAN SOCKER!

  Ha en underbar dag!

  • Magdalena,

   Bra!!!!! Tack för tipset👍

 2. Helene,

  Jag har köpt alla möjliga kosttillskott och vitaminer och även din Boost som ju är toppen, känner mig pigg och full av energi MEN jag tror inte vi egentligen behöver allt detta. Vi kompenserar för ett slarvigt leverne med tabletter och dieter och kostplaner. Istället för att äta 3 vettiga mål mat om dagen slarvar vi och får dåligt samvete, blir trötta och energilösa, köper piller som ska lösa det. Jag tror på back to basic, dvs frukost, lunch och middag med bra råvaror och träning 2-3 gånger i veckan. Tror inte det är konstigare än så. Sen måste vi slå av på takten och ta kommandot över vår tillvaro, se till att vi sover bra, jag tror inte 7 eller 8 timmar är lösningen utan rutiner! alltid sova mellan 23-05 fungerar för mig om jag håller mig till samma tid varje dag! börjar jobba tidigt så jag måste upp kl 5, kan sova till 6.30 på helgen men försöker alltid hålla mig till rutinen, det mår kroppen bäst av. Att göra bra kost är grundpelaren, inte för mycket kolhydrater och absolut inte snabba kolhydrater. Dra ner på fettet och äta mer protein. Inte bröd varje dag utan smoothies och andra proteinrika mellanmål och frukostar. Skapa en rutin med träning, kanske 2 pass på gym och sen en långpromenad med stavar och någon vardagsmotion fungerar bra med. Förstår att det finns behov av piller och burkar för flera hundra kronor men tror inte de kan ersätta en bra kost och motion. Sen förstår jag att du blir väckt varje natt, har man små barn fungerar inte med bra sovschema men det är några få år av ens liv. Våra barn är nu vuxna och det är såklart lättare men viktigt är att inte försöka hitta snabba lösningar för att kompensera hela tiden. Bäst är att ha en grundplan och visst alla dagar går inte enligt planen men ramlar man av en dag är det bara på det igen nästa dag. Tror massor av protein är bra de dagar man inte sovit och en långpromenad för att stärka kroppen. Väcker han dig tidigt och du inte ska jobba kanske du kan ta en snabb promenad och sedan äta en bra frukost? känns som att du svullar ibland och sen kompenserar det. Det ska inte behövas alls, jag kan också svulla en helg men går tillbaka till grundplanen på måndagen. Den övervikt du lägger på dig över ett par få dagar är vätska och det kommer att reglera sig självt. Kroppen gör sig av med överflödig vätska utan panikåtgärder.
  Så för min del behöver vi rutiner och bra kostupplägg vi kan följa. Jag äter mycket från undertian.com som är mest veganmat men nyttigt, energirikt och billigt och lättlagat.

 3. Lotte,

  Hörni som kommenterar här inne – blir alla ni piggare av pillret? jag är sugen på att testa men har inte kommit dit än….. Sen ska jag kanske försöka bli gravid igen så jag vet inte om det är lönt för vad jag förstod ska man inte äta de när man är gravid?
  http://www.lotte4.blogspot.se

  • Laila,

   Jag har haft 3 burkar å har ätit upp en nu. Märker ingen speciell skillnad på något faktiskt. Lite tråkigt…..

   • Mambo77,

    Jag är också inne på min 3:burk o kam inte säga att jag märkt något…ev inte lika trött som jag brukar vara. Men jag upplever att jag samlar mer vatten i kroppen, nu är jag en rätt smal person (165cm 68kg) så ingen stor skada men de ger mig ingen viktkontroll. Men äter dem ändå för det är många vitaminer 😀

   • Helene,

    Tyvärr inte för mig heller. Att säga att man blir piggare? man kan ju vara piggare ändå vissa dagar och något annat går ju inte att mäta? Nej jag tror på bra kost och motion och frisk luft. Inte konstigare än så. Människan har ju inte behövt såna tillskott tidigare. Övervikten i samhället kommer av att vi har råd att äta vad och när vi vill och inte rör på oss. Gå tillbaka till husmanskost 3 mål om dagen och rör på dig så blir du både pigg och håller vikten. Tror inte på att tillsätta något annat än mat faktiskt. Köpte 3 burkar jag med men känner ingen skillnad heller.

  • Madeleine,

   Dessa kapslar var inget för mig… alls. Fick vansinnigt ont i magen. Visste det innan att det kunde hända då jag känt av särskilt rosenrot förr, men ville ändå testa… Alla pratar så väl om dessa. Jättebesviken och det var lite dumt av mig att chansa. Vill inte avskräcka någon annan dock. Bra och potenta naturläkemedel i.
   Synd att jag har vansinnigt känslig mage…:(

  • Nina,

   Jag är inne på burk två och har inte ännu märkt några av de fantastiska effekterna.
   Ska ge bort den tredje burken till väninna.

  • Terese,

   Jag märkte inte heller någon skillnad. Blev dock skakig de första dagarna så kändes inte så bra att ta dem. Åt upp en burk ändå men som sagt, ingen effekt.

 4. Eva,

  Varför inte lägga in Betakaroten i All In Boost nu när våren och sommaren kommer? Så får man färg på köpet !

  • Magdalena,

   Bra idé!!!! Den gillar jag❤️

  • Maja molin,

   Precis vad jag tänkte! Det enda jag saknar är att få bli lite brun på samma gång :)

  • Cecilia,

   Bästa idén!

 5. Josefine,

  Varför inte någon form av avslappnande/rogivande te eller tablett inför kvällen? Något som får en att varva ner och förhoppningsvis kunna somna lättare…

  Tack för din ärliga och härliga blogg, piggar upp i vardagen! Kram!

  • Rita,

   Better You har jättebra magnesium separat.

   • Hanna,

    Ett tips, jag tar ofta magnesium och kvälls te för att varva ner. Då jag berättade det för läkaren så sa hon: varför tar du inte magnesium på dagen? det hjälper dig att koppla av under dagtid och det hade hon ju rätt i. Sedan fick jag rekommenderat att ta det 3ggr/dag iom att jag har ont i kroppen och mycket sendrag och myr kryp i benen på nätterna. Jag äter inte better you´s även fast jag vet att den är jättebra men då jag började så fanns den inte i så starka doser som jag behöver och det är även gurkmeja i den jag äter som är antiinflammatoriskt. MEN det är för att jag har besvär med lederna annars så¨rekomenderar jag DUBBEL dos för effektiv nattsömn :-)

 6. Sanna ag,

  Saknar något riktigt bra till barn 3-12 år. Typ fiskolja vitaminer mineraler grönsaker. Heja dig graafkorven ❤🙏

  • Magdalena,

   Super!! Tack hörni💙

 7. Eva (INTE katt),

  Hej,

  Min dotter är vegan och det som hon behöver få i sig extra mycket då är vitamin B12 eftersom det endast finns i animaliska livsmedel som kött, fisk, ägg, mjölk och mjölkprodukter. Veganer behöver också vara uppmärksamma på att få i sig B2, eller riboflavin, ett vitamin som främst finns i mjölk och mejeriprodukter. Riboflavin är en antioxidant som behövs för kroppens energiproduktion och hjälper till att förbränna protein, fett och kolhydrater. Järn och kalcium kan oxå behövas x-tra tillskott av. Eftersom det är är många ungdomar idag som alltmer går över till vegan/vegetarisk kost så vore det super med en komboprodukt :) Tack för att du gör min vardag lite roligare – kram! <3

 8. Helena m. 4,

  Jag har ett gäng barn som är på väg in i tonåren… jag skulle önska mig ett kombinations-piller med D-vitamin och annat fiffigt som får dem lite piggare och gladare ;-)

 9. M-A,

  Jag har ständigt låga järnvärden så någon fiffig kombo som innehåller järn som samtidigt är skonsam mot magen önskar jag mig.

 10. Hanna,

  Just nu äter jag i storsett en näve vitaminer/dag så varför inte en stor dos D-vitamin, K2, betakarotein? OCH om det ens är möjligt så då jag går förbi en spegen hemma så ser jag min MAMMA i den ;-) hon har precis som jag ett gott humör, är inte sur på något vis men huden i ansiktet vill liksom NERÅT… Kanske better you redan har något sådant som är bra för huden och dåligt för rynkorna ;-)

 11. Lotta johansson,

  Något mot ångest o stress vore ju bra

  • Katja,

   Testa varm mjölk med honung om du vaknar av ångest på natten. Jättebra.

   • Saga,

    Varm mjölk med honung fungerar otroligt bra mot ångest👍

 12. Mimi,

  Q10 o selen i en vegokapsel! Detta är medecinskt forskat om och är bra för hjärtat mm
  Önskar också att ni lanserade b 12!
  Har ätit gurkmejakapsel morgon o kväll inför en operation och eftersom gurkmeja är inflammationshömmande blev läkningen mycket bättre
  Mvh Mimi

 13. Anne,

  Någon superprobiotika som lugnar mig oroliga mage hade varit fint.

 14. Catrin,

  Nyttig/hälsosam bar till både stora och små. Saknar mellis till barnen att ha i väskan (de är 6 & 10). Gärna om man kan ha det när kvällssuget kommer efter något onyttigt 😜

 15. Nina Andersson,

  En bra kombo till alla svullna magar, probiotika o prebiotika.

  Något till alla som har problem med sköldkörteln och trötta binjurar,
  tror det hade varit en mega grej :)

  • Malin,

   Ja absolut nåt för Sköldkörteln och binjurarna!!
   Det är så otroligt många som lider av det!

 16. Rebecka,

  Karameller för bövelen! Hihi🍬🍬🍬

 17. Ulrica,

  Fiskolja och en massa bra vitaminer för barn som tränar mycket. Sockerfritt och smakar gott.

 18. caroline sahlqvist,

  Hej. En allmän fråga. Jag har gillat din sida och bloggen kommer med i mitt fb flöde. Sen en v har detta upphört. Vad kan detta bero på. Extremt okunnig ang it grejer. Tacksam om ngn kan hjälpa mig🙋🏻🙋🏻

  • Marie,

   Om du går in på hennes sida på FB så står det där uppe ”följer”. håll musen ovanför den knappen och tryck på ”visa först” så bör de komma upp :)

 19. Jenny,

  En kombo ” Urinvägsproblem – torra slemhinnor-GLA- bättre hy” = kapsel med gullris, tranbär , jättenattljusolja, havtorn, nyponolja, lingon .
  Det skulle vara något det !! Bra för hyn, underrede, njurar och urinvägar. :)

 20. Sofia F,

  Något för hår och naglar i samma piller…..

  • Saga,

   Bobbys superhair är jättebra!

 21. Emma,

  Vitaminer till barn så dem håller sig friska under denna perioden av året.

 22. Madde,

  Har brist på D vitamin, det vore toppen att få till några super droppar! Tar droppar idag, men det kan behövas fler på marknaden!

 23. Cecilia,

  När sockersuget blir för stort Önskar man att det fanns något nyttigt men godisaktigt substitut, både till mig och mina barn! Det ska vara bra för tänderna och ge mycket energi och samtidigt dämpa sockersuget…. Lycka till! 😬

 24. marre,

  Bara för att du skrev igår att ni ska detoxa du och filip så är det en annan bloggare som la upp samma sak idag!!!! verkar vara en manisk narssistisk följare

 25. Louise Pettersson,

  Svullen mage och hungrig konstant…D-vitaminer
  Älskar choklad så går de att göra choklad som är god utan massa socker hade de varit drömmen…

  • Malin,

   Det har Maggans kompis Katrin zytomierska gjort!

 26. Marie,

  Jag tänker något lusthöjande för oss trötta mammor?

 27. Emme,

  Nånting för alla oss kvinnor med sköljkörtelproblem!

  • Carina,

   Äter du levaxin? Om du gör det hur kombinerar du så det inte tar ut varann? / Carina

  • P,

   Du äter väl Levaxin om din sköldkörtel inte fungerar som den ska?
   Det kompenserar ju för det som inte sköldkörteln utsöndrar.

 28. Anna,

  Helst hade jag velat ha ett piller som gav mig ett par extra armar, några fler timmar om dygnet och något som gör att man aldrig behöver sova/vila..
  Med vänlig hälsning, ensamståendes 4 barnsmamma :)

  • Marie,

   Jaa, det behöver jag också. Trots att jag bara har två barn och en sambo…
   Snälla Maggan, fixar du det. =)

  • Eva,

   Hehe, ja fler timmar på dygnet skulle jag med vilja ha;-)) mer tid helt enkelt.
   Å andra sidan, stänger vi ner alla sociala medier och inte sitter här och kommenterar så får vi massa mer tid, haha;-)))

 29. Stina,

  Hur är din egen upplevelse av att äta dessa😉?har de den effekten även på dig som du får i kommentarsfältet?

  • Laila,

   Nää, jag känner inte av dom. Vet inte varför…….
   Precis lika trött fortfarande å har ätit en hel burk nu.
   Så jag undrar…..

   • Stina,

    Maggan verkar oxå vara lika trött fast hon äter dem😉

 30. Mikaela,

  Omega 3! Otroligt viktigt och väldigt få som har kunskap om det…

 31. Maria Regenholz,

  Hej Magdalena!

  Jag har funderat på att köpa dina piller, men undrar om dom är okej att äta när man ammar?

  Kram

 32. Maria,

  Ett piller med ett tålamod skulle jag behöva..
  Är ensam tjej i denna familj på 6 😅

 33. Maria,

  * med ett extra starkt tålamod skulle de stå

 34. Liza,

  Kosttillskott för energifulla barn?

 35. H,

  Hej,
  Jag skulle vilja att det utvecklades en produkt för barn med ADHD, min son har det och det är en djungel att försöka få till vitaminer mm som passar. Han får olika tabletter och det vore super att få till det i en (om det nu går?)
  D-vitamin, magnesium, Eye-Q, B-vitamin, osv.
  Ni kan säkert spåna vidare!

 36. Mambo77,

  Nytt tillskott vore bra om de kunde hjälpa mot svullen mage, stress, solkänslighet (betakaroten), D-vitamin, mindre sötsug, mindre salt upptag (samlar vätska).

  Barn, stress dämpande/rogivande, många barn känner också en stor stress tyvärr. D-vitamin

 37. Anna,

  Jag behöver nåt för den obefintliga sexlusten. Att den är obefintlig kan delvis bero på karln som jag absolut vill byta ut tio ggr/dag, men även på bebis som sover för jävla dåligt. Trött, torr och absolut NOLL lust att ligga.

  Till barn – det sägs att omega 3 kan få småttingar att sova bättre. Men Eskimo Kids smakar tydligen fan för min bebis (lika gammal som Louie) spottar ut skiten. Fram med nåt som får småungar att SOVA på nätterna.

 38. Madde,

  Hej Magdalena
  Jag har nu beställt en 2 burk men den kommer aldrig….nu är det 3:e gången på 2 veckor som jag går ringa till better you och fråga vad som händer. Nu hoppas jag att de skickar (det säger de varje gång)jag betalade för 3 veckor sedan
  Lätt besviken

 39. PJAK/Anna,

  Finns inget helt utan kaffe? Blir som matförgiftad av kaffe nämligen…….

 40. Helena,

  Hej!
  Om ni kan få fram något naturligt som hjälper till mot sömnproblem så tror jag du har en succee. Tycker alla i min omgivning klagar på svårt att somna eller vaknar och har svårt att somna om. Sömnpiller är ju beroende framkallande och ett naturligt alternativ skulle kännas sundare.

  Kram/helena

 41. Linda,

  Hej underbara du! Vad sägs om ett kosttillskott för barn och ungdomar med tex adhd, koncentrationsdvårigheter?
  Innehåll mycket bra omega3 fetter, vitaminer och mineral . Har själv en tonårsdotter med adhd och idag så mixar bag ihop mitt eget till henne!
  Tack för att du finns och delar med fig utav dig själv!
  Kramar i massor!
  Linda

 42. Tove,

  Tänker på tonårsbarn som är stressade och inte alltid äter skolmat. Ngt lätt lugnande, fokuserande, harmoniskt, gärna med järn i också och någon typ av ”mellanmål” om de inte äter av skolmaten. Jag tycker alla bars är mest för viktnedgång. I med smör, spenat och sånt istället. Måste dock vara god😊

 43. Heidi,

  Hej!
  Vet inte om du känner till hur kroppens PH balans påverkerar sinnet o humöret?. Ifall man är för sur i kroppen blir man en sur kärring, lätt irriterad o givetvis på dåligt humör. Jag vet detta eftersom mitt Ph (mäter med urinsticka kontinuerligt) oftast är väldigt surt o då måste jag äta kosttilskott som balanserar Ph:t. Skillnaden märks! Kanske nåt sånt ni kunde ta fram?Boosten är toppen o fungerar för mej :-)
  Min mage fungerar såå mycket bättre samt fått en mycket finare hy! Visst skulle jag vilja känna mej pigg o kåt oxå men man kan ju inte få allt ;-)

  Ha en fin dag,
  Kram

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf