Vidriga fötter och problem med kroppsbehåringen

11 januari, 2016
27 Kommentarer

Sitter i en anal-massagestol nere på Drottninggatan hos nagelkineserna.
Det är en arm som trycker mig rakt upp i rumpan
En väldigt udda stol?

Jag når inte mina fötter utan att spy,  jag kan knappt raka benen, och för att inte tala om troskanterna?
Jag är ett förvuxet människohårmonster.

image

Stackars kille!!!
Om det var en gammal vårtig dam som fick göra jobbet så hade det känts ok.
Men nej!!
En ung o söt liten kille dirigerades mot mitt håll, och måste göra det.
Hålla i mina svartmustiga och sträva mansvader, samtidigt som han måste karva mina svullna fötter till igenkännerlighet.

image

Drog ner byxan så gott de gick över benen..

Det är ju inte så ”att jag måste vara snygg för honom” men det är ändå  pinsamt.
Konstigt att jag är så löjlig.
Han tycker säkert att jag är en tjock äcklig tant ändå.

Jag beundrar dem som kan jobba med fötter. Jag får spyreflexer av bara tanken.

image

Jag var tvungen att lämna sängen och ta ta en promenad för att få upp blodcirkulationen. Jag har i tvinspelningen imorgon, så jag måste röra på mig….

Ska man göra en muttvaxning?
Måste man fläka upp sig i en gynstol? Eller behåller man trosorna på för sånt?!  Hur går det till?
Det kan man inte tro! Men tant är prydd! Och ännu värre är det när man är en strandad val med babianstjärt  

Hepp på daj


Kommentarer

 1. Cathrin,

  Hahhaha faan va underbar du är!! Ja dör av skratt här hemma, känner igen precis allt det du skriver!

 2. Maria,

  DU har verkligen gjort min vecka, jag skrattar så att jag kissar på mig, DU är bara helt underbar och jag kan trösta dig med att han är säkert ganska så van ;)
  Hoppas att du får en bra vecka <3
  Änglakramar Maria

 3. Annika,

  Muttvaxning innebär särande, stående på alla fyra och plock med pincett under stark lampa. Inget för den pryde alltså! :-)

 4. Chatrine,

  Menar du brasiliansk vax med muttvaxning så säger jag direkt – inget för en pryd

 5. Anna,

  Du är underbar ❤ Tack för att du delar med dig av ditt liv. Älskar din blogg & din humor !

  Puss & kram

 6. Nettan,

  Äh, brassevaxning är inte alls farligt. Jag är pryd och var iofs jättenervös första gången men det var inga problem – jag har vaxat mig hos flera olika tjejer och alla har varit jätte proffsiga – jag har inte känt mig alls obekväm. Trosorna åker av naturligtvis men jag har alltid fått en handuk att skyla mig med vilket känts bra. Man känner sig väldigt ren och fräsch efteråt – rekommenderas!

 7. Majken,

  Men varför hade det varit okej för en vårtig gammal tant att göra det och inte en ung snygg kille?

 8. Katta,

  HAHAHA HAHAHA! !
  Din gubbe kan säkert raka dig. Anlita honom på bikini linjen

 9. Ulrika,

  Muttvaxning innebär inte alltid stående på alla fyra! Jag gör det en gång i månaden. Man börjar med att ligga på rygg sen på sidan.
  Kör!

 10. Jennie,

  Muttvaxning, gå till Clinic Divine, de har alltid varit proffsiga mot mig. Oavsett att du ligger där helt naken på underkroppen så kan de småsnacka bort tiden, utan att du faktiskt tänker på att du ligger där halvnaken.

  Så vansinnigt bekvämt, så kör bara! Tänk på att du uppnår bäst resultat som varar efter några ggr. Så gå inte bara en gång och bli missnöjd, utan ge det några månader och flera besök ;) Lycka till!

 11. Maria,

  Jag tror han är mäkta stolt över att han gjorde just DINA fötter fina ☺

 12. CL,

  Jag gap skrattar så att tårarna rinner,
  på kontoret, öppet landskap ! Folk frågar ,
  -Det är bara Magdalena Graaf som är
  såå jäkla rolig ! Haha, ändå skönt att vi
  tänker lika, vågar inte gå och vaxa ben,
  rakar hemma) ska det växa ut så att ngn
  stackare ska behöva vaxa bort det haha,
  Så jag har ingen erfarenhet alls hur det
  fungerar på den andra delarna haha

 13. Jennsan,

  HAHAHAHAA!
  Du får be Filip raka el vaxa dig i djungeln, menar he’s been there before

 14. Camilla,

  Du är så härlig och rolig! Klart du ska vaxa muttski

 15. uullis,

  Vaxning is da shit! Kommer aldrig göra ngt annat, det håller, det blir mindre hår. Jag har på mig string när jag gör det!

 16. Betnahrinduzgun@hotmail.com,

  Hej!
  Sitter och småskrattar gör mig själv här på jobbet!

 17. Maria,

  Du är säkert jätteäcklig hela du. Kanske till och med groteskt äcklig?

 18. Sandra,

  Hahaha! Hög igenkänning från när jag var höggravid för 3 månader sen!! Hade tänkt vaxa men vågade aldrig pga rädd för smärtan och rädd för att tycka att det var pinsamt :p men funderar på att våga prova vid nästa graviditet :-)

 19. Louise,

  Hahaha…du är så jävla bra! Förlåt att jag svär…sitter och skrattar här för mig själv

 20. Marie,

  Mm kuttan kommer bli så där härligt stickig och jävlig lagom till att bäbisen tittar ut. Ungen kommer ju få rivsår på kinderna haha! Ett ömt underliv som man knappt törs torka efter man har varit på toa efter en förlossning kombinerat med stickig utväxt, då skulle jag nog hellre vara lurvig

  • Marie,

   Skulle göra en glad gubbe efter inlägget men den kom inte med så nu testar jag igen:)

 21. Olivia,

  Alltid skönt att ro om sig själv :) Jag är utbildad inom brasiliansk vaxning, så tänkte svara på din fråga. nej du behöver inte ligga i en gynstol. Mina kunder ligger på rygg i en vanlig behandlingssäng, och när jag vaxar baktill får de ligga på sidan och hålla i ena skinkan. Inget konstigt alls.

 22. Mambo77,

  Du är så fantastik och lite lik mig (får man säga något positivt om någon annan och göra en liknelse till sig själv…haha). Jag är också pryd och skulle aldrig låt min partner vaxa mig eller se mig ”ofräch” (i mina ögon). Jag tycker det är fantastiskt att det finns par som känner sig bekväma i det men nej inget för mig. När jag var gravid och inte kunde se vart jag rakade mig så valde jag att gå och testa brasilianskt (http://www.clinicdivine.se/ rekomenderar Tara där som gjorde min första vaxning) och ja det var skit pinsamt och jag garvade så mycket men wow nu 8 år senare vaxar jag mig än ;-)
  Sen säger jag bara ååå vilken underbar ide med galan, skulle gärna hjälpa till gratis :-)
  Kämpa på Maggan du är unik och fantastisk!

 23. Sinsa,

  Jag tycker så mycket om din blogg. Trivsamhetsgarvar i min ensamhet här i mörkret eftersom jag inte orkar tända lampan.

 24. Hanna,

  Men dom är väl thailändare? :)

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf