Uschhh!!!!!!

13 maj, 2017
48 Kommentarer

Jag känner mig kränkt och förolämpad. Gick en promenad med hunden  tidigt i morse, (lilla äcklet har ätit något dåligt och fått diarré 😢)

och såg att EN SJUK MÄNNISKA, EN GRÄNSLÖS OCH SADISTISK PERSON SABOTERAT!!!

Fruktansvär!! Avskyvärt!! VEM kan ha en sån barnslig och vidrig humor???


Jag är i chock! Kan inte riktigt smälta det obcena. Någon mycket gränslös och äcklig människa MÅSTE ha vadat ut och klättrat upp på de ”vattensprutande fiskarna”


Min helg är förstörd. Kommer inte kunna sova inatt. ELLER ta mina barn till förskolan på måndag.

Usch!! USCH!!


Kommentarer

 1. ullis,

  Hahaha!! Du är galen 😄😄😄

 2. Caroline,

  Jag tycker statyn ser ut som en liten pojke och där drar jag en gräns. Inget med barn och sex/porr är humor i min värld. Vi får inte tänja på de gränserna nånsin!!

  • Magdalena,

   Det har du helt rätt i!! Inte kul. Stor kram❤️

   • Caroline,

    För 6 år sen så anmälde jag en pedofil pga av händelser som jag inte vill gå in på pga av barnen som var inblandade. Men jag vill förklara mig så kanske du ser det från ett annat perspektiv.
    Mannen jag anmälde blev åtalad och dömd så det finns inga frågetecken. I husrannsakan som gjordes hemma hos honom och hans familj så fann polisen flera tusen barnporrbilder och även en bild på hans egen son som på fotot hade en dildo i munnen. Polisen som höll i förhöret frågade om de inte förstod olämpligheten i bilden? Varken mamman el pappan gjorde det för de ansåg att de var humor och när det gäller humor så fanns det inga gränser i deras värld. Deras son var 1,5 då fotot togs och de påstod att han hittat dildon och inte förstod vad det var.
    Jag förstår att det är skillnad på en staty och en verklig individ men denna bild väckte tråkiga minnen i mig och påminner mig om hur vidrig världen kan vara mot oskyldiga barn. Så därför blev jag illa berörd. Vi måste ha tydliga gränser då det gäller barn och porr för sett finns så många sjuka människor som tänjer på dom.
    Ha en fin helg alla som orkade läsa!
    Kram❤️

 3. Linda,

  Jaså ni har hunden kvar?! Har inte läst eller sett några bilder på honom på jättelänge så jag trodde att han var en hundängel.
  Hur har det gått med fågeläggen förresten?

  • Magdalena,

   Tyvärr hände det inget 😢 det var ett kul försök,! Gav det ett par veckor, sen gav jag upp

 4. Varför?,

  Blir faktiskt illa berörd av detta. Det är att gå för långt om du frågar mig. Exakt VAD är så roligt med att en staty (som ska föreställa ett barn) håller i en dildo?
  Med tanke på hur många barn som dagligen blir utsatta för sexuella övergrepp var detta att gå alldeles för långt, jag hoppas du tar bort inlägget.
  Jag bryr mig inte om ni tycker att jag överreagerar, låt vara så då.

 5. Malin,

  😂😂
  Nu blir inte Filip glad…

 6. Leoni,

  Jag förstår dock inte om inlägget är ironiskt eller inte? ÄLSKAR din blogg och din råa humor, men fattar inte nu om du satt dildon där eller någon annan och du är uppriktigt upprörd? Definitivt en gräns när barn (även om staty) blir inblandade i porr-humor

  • agnes,

   Är nog på riktigt chockad för det låg en vacker bild av statyn ute från 02 inatt med text om hur vackert det var fontän och så.Tror någon nattsuddare sett det och velat skapa förakt och trubbel, någon som sett fontän bilden igår som var jättevacker.Någon som ville förlöjliga Magdalenas bild, faktiskt.Troll finns i alla hörn nuförtiden.Hemskt!!!

   • P,

    Du skämtar va?

 7. Ellen,

  Hmm…lite olika uppfattning här bland kommentarerna. Själv tar jag för givet att du är upprörd på riktigt.

  • lena,

   Men det menar du väl inte?
   Det här är ju M humor, som ni ”skrattar så ni kissar på er” åt.

 8. Anne,

  visste inte att ni har en hund????

 9. Anna,

  Tror inre en sekund på att Magdalena är upprörd på riktigt utan tror att det är hon som försöker vara lustig. Det låg ju ett annat inlägg i morse som numera är borttaget.
  Håller med ovan, smaklöst då det är en staty på ett barn.

 10. Elin.,

  Hej Magdalena. Har ni hunden kvar?

 11. Malin,

  Du är ta mig tusan GALET UNDERBAR Magdalena!! Älskar din humor och din ärliga blogg och har följt dig många år. Är dock dålig på att kommentera-lovar bättring! Längtar till din student <3 Kram på dig <3

  • T,

   Vad är underbart med detta?
   Fy f-n.
   En person jag träffade när jag var inlagd pga svår depression hade just varit tvungen som barn med detta hemska med sin sjuka pappa. Vidrigt!
   Pappan fick fängelse.

   • Ann-Charlotte,

    Fast vad har bilden med dina tråkiga erfarenheter att göra? Vad ger dig rätten att projicera och skuldbelägga Maggan för dina känslor?

    • T,

     Jag skrev under en kommentar där Malin skrivit: du är ta mej fan underbar……

 12. Karin,

  Med tanke på att statyn föreställer ett barn så tyckte inte jag heller att det var ett dugg roligt. Tyckte du det Magdalena? Gillar din humor annars men inte den här gången.

  • Magdalena,

   Hr jag någonstans sagt att det är kul? Har jag hyllat det och sagt att de som gjorde det är roliga. Nej!!

   • M,

    Det går inte att ta ditt inlägg på allvar. Tidigare har liknande sätt att skriva varit ironi. Så tolkade iallafall jag det. Att du försökte vara lustig. Och inte alls tänkte på att bilden visar barn o dildo. Min humor räcker inte heller till här. Dildo kan man skratta åt säkert, med den typen av humor. Men aldrig barn i bilden.

 13. Karin,

  Nej inte ett dugg roligt!
  Varför gjorde du så.

 14. M,

  Och jag kan inte låta bli att skratta 😂😂 Skulle kunnat varit jag men har en sovandes familj som vittne 😂

 15. Ina,

  Haha! Jag hade oxå skrattat! Men är själv blivande tandläkare o vet att Eastman är ett specialistcentrum för barntandvård speciellt. Hade nog tagit bort den så att någon stackars liten unge inte tror att den ska gå en stor rosa plastkorv i munnen inne hos tandläkaren. 🤐🤐🤐

  • Lotta,

   Påtal om att springa åt det håll vinden vänder… vart blåser vinden……..? Om Magdalena skriver något annat kommer du och M ovanför att snart skriva något annat. Ni har inte tänkt på att ställning själv för saker själv?

   • Ina,

    Ta ställning? Som jag sa så hade jag nog fnissat lite men plockat ner dildon o kastat den i en papperskorg. Maggan har aldrig sagt att hon tyckte det där var roligt. Sluta vara en Katt-Eva nu Lotta.

 16. Kråkan,
  • Ann-Charlotte,

   Tack för att du sätter saker och ting i perspektiv!

 17. Maria,

  Måste erkänna att jag inte heller direkt kunde bedöma om ditt inlägg var skrivet som att du tyckte det var roligt eller inte, jag håller med ovan skribent som också kände en osäkerhet om du var ironisk eller seriös.
  Så var tvungen att läsa kommentarerna för att inse att det var som jag hoppades, att du var seriös.

 18. Gullan,

  Hej Maggan! Läser din blogg varje dag och tycker du är fantastisk! Trots att jag kunnat vara din mamma,snart 70. Har aldrig kommenterat,men nu kan jag inte låta bli. Hur är ni funtade som hackar ner på Magdalena? Har hon någonstans skrivit att det är roligt eller att hon själv skulle ligga bakom detta? Tycker många här borde lära sig att läsa vad det står och sluta hacka ner på folk. Stå på dig Maggan,du är bäst💞

  • Ellen,

   Det är väl inte så konstigt att man undrar lite eftersom några som kommenterat har gjort det med ”herregud vad du är rolig och galet underbar” och hon inte besvarat detta?

  • Magdalena,

   Tack fina Gullan. Jag fattar ingenting???? Är i chock över hur människor anklagar och hetsar

   • Ellen,

    Jo det gör du. Inte snällt att driva med sina läsare

 19. M,

  Ingen som reagerar på att STATYN är naken också? Nä nu får alla lugna ner sig!! Det är en staty, ingen människa. Spratt kan vi alla göra och jag kan likaväl erkänna att jag gjort så mycket galet i mitt liv och kommer fortsätta med det trots att jag snart är 40 och har 4 barn.

  För några dagar sen så hällde jag blå karamellfärg i alla ”blåa” duschkrämer… alla såg ut som små smurfar här hemma.

  PS: alla var hemma dagen efter, ingen ville smurfa på jobb eller skola ;)

  YOLO som mina barn säger

 20. Ann-Charlotte,

  Jag är uppriktigt nyfiken på er som går bananas på ett inlägg som detta och undrar lite hur ni klarar er i riktiga livet? Det är en jävla staty, inte ett barn. Skärp er!

  • M,

   Menar du att tecknad pedofili inte fel och hemskt? Då det inte är på.riktigt. jävla äcklig humor.

   • Ann-Charlotte,

    Var är den tecknade pedofilin? Läser du in såna saker i bilden ovan så säger det mer om dig än om oss andra.

    • M,

     För mig är pedofili äckligt. Trots att det inte är riktigt barn på bild. Här staty, mitt exempel tecknat. Fattar du ? Att jag tycker äckligt och totalt fel, trots att inte riktigt barn. Ja, det säger säkert mycket om mig. Men det står jag för!

 21. Maja,

  Jättesvårt att förstå om du verkligen menar att du tycker detta är hemskt eller om det är DU själv som har gjort detta.

  • Magdalena,

   Absolut inte!!!

   • Annika,

    Alltså JAG dör av skratt :-)) Märks att vissa av oss har läst din blogg från start & vissa inte he hehe….Du och din blogg och dina svar är bara bäst…..Måste skratta lite till… :-)

 22. Lisen,

  Du var inte ute med nån hund i morse. 1. Ni har lämnat bort hunden. 2. Bilden är inte från i morse, det är mörkt!😜😉😏🙄😃

 23. Mi,

  Vart tog den andra bilden vägen?

 24. JennSSan,

  Sjukt roligt hahaha..
  Ni som bara ser det negativa, tvätta munnen med tvål och häll såpa i ögonen så kanske ni kan koncentrera er på något annat än och hacka. HUMOR FOLK-HUMOR kallas detta 😂😂

 25. O.,

  HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  Till både dig Maggan och dina läsare som tror att du är seriös när du skriver detta och verkar upprörd, hahahaha!
  Klart som korvspad att det är du som gjort detta.
  Jag bara garvar, för du är så skruvad. ;)
  Tack för många skratt! :D

  /O.

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf