Trocadero och allsång

3 januari, 2018
25 Kommentarer

Solen skiner. Helt sjukt! Tänk att folk badar? Och det är den 3 januari..

En lugn och skön morgon i Hannahs FANTASTISKA hus. Jag är så GLAD för hennes skull. Samtidigt som jag känner ett sting av avundsjuka hehe VIIIIILL MEEEEE

Barnen lekte och busade i sanden, medans vi vuxna solade och åt god mat

Vi var alla lite möra efter mycket skratt, sång, gitarr fram till småtimmarna

Vackra fina Mumin!

http://magdalenagraaf.se/blogg/wp-content/uploads/2018/01/img_2787.mov

Lite allsång och drinkar hoho

Mia imiterade både Carola och Maria Montazami

http://magdalenagraaf.se/blogg/wp-content/uploads/2018/01/img_2783.movhttp://magdalenagraaf.se/blogg/wp-content/uploads/2018/01/img_2784.mov

Så jäkla roligt!! Har inte skrattat så här hjärtligt på många år

Grymt begåvad är hon!!

http://magdalenagraaf.se/blogg/wp-content/uploads/2018/01/img_2786.mov

Vi hade instrument, dansade och sjöng

Anna och Andreas mysiga hem.

Charlie är kvar hos Hannah, jag Mumin och Louie ska lägga tidigt. Imorgon ska vi till Amazonas och klättra i träd.

Lördag Nobu och söndag mitt hemligs lilla spanska hästställe i bergen

Kram och tack för att du finns!!


Kommentarer

 1. Pia,

  Man ser hur lycklig du är där i solen och värmen. Önskar att du kunde få bo där. Du fullkomligt lyser så fort du kommer ner dit! Kram och tack för allt du ger med din blogg och allting!

 2. Annika,

  Verkade vara bra röj under aftonen, kuuul!! !! 🤗

 3. Sandra,

  Var har du din häst nu?

 4. Karin,

  Jag tycker hon verkar extremt dryg en sån där som vill vara i centrum hela tiiiiiden. Men det är säkert annorlunda när man känner henne eller nåt. Ditt hus är inte helt fel de heller.

  • Angelica,

   Tycker fin kommentar är betydligt mer dryg! Logga ut kvinna!

   • Karin,

    Jag gillar Maggan och det är hennes blogg jag läser. Har svårt för folk som vill ha uppmärksammat hela tiden har några sånna i min närhet och orkar bara umgås med dom korta stunder. Alla är olika jag tycker Mia verkar dryg och du tycker jag är dryg. Tur att vi slipper umgås med varandra. Ha en bra dag.

    • Lisen,

     Du Karin…..varför ens kommentera hur en person du inte känner ”verkar” vara…

     …har man inget snällt att säga så behöver man inte säga någonting alls. Du känner inte denna person…men kan inte hejda utan måste fälla en negativ kommentar om henne och till och med försvarar att du slänger negativa kommentarer om okända människor omkring dig…. Det säger allt om dig…..önskar dig en ljus och fin dag!

     #karmaisthebitch

 5. Mormor Greta,

  Underbart! Nog är det så att goda vänner, lite ljus och värme tar fram det bästa i oss! Så härligt att du, barnen och Mumin kunde komma ifrån och få några dagar av ledighet, gemenskap och kärlek. Genuint glad för din skull!

 6. lena,

  så härligt för er njut och njut och njut lite till :) Jobbar din syster där hon bor nu? God fortsättning. Kram fina du <3

  • agnes,

   Kanske hon gått mäklarutbldning? Tror de är de hon skulle syssla med?

 7. Åsa,

  Ja jäkla va hon va grym o härma

 8. Jessica,

  Det ser helt underbart ut, sol, värme och vänner ger plus på energikontot. Njut, det är du värd, kram!

 9. Mary,

  Noterar resväskan på soffan/divanen/puffen eller vad det är. Är i alla fall en möbler där det är meningen att folk ska sitta.

  Är allergisk mot gäster som lägger upp sina resväskor på min säng (överkastet) och på mina möbler (soffor/fåtöljer). En resväska som dragits runt på gator, gått genom hanteringen på flygplatser, legat i lastutrymmet på planet och slutligen slussas ut på en skitigt rullband har inget på mina möbler att göra.

  När jag lånar ut mitt ställe lämnar jag en liten välkomsthälsning tillsammans med några ”regler” för hur jag önskar att de behandlar mitt hem. Även om de slänger upp resväskor i sina egna sängar och möbler så betyder inte det att det är ok i mitt hem.

  • Helene,

   Känns ju välkommet med regler på sängen när man kommer som gäst…………

   • Mary,

    ”Regler på sängen”??? Nej, jag ställer fram en flaska mousserande med ett kort som säger ”välkomna”.

    Sedan har jag en liten pärm som heter ”Mary’s Place” där det finns lite av varje. Karta över området, wifi-kod, sätta på/stänga av el och vatten, diverse tel nr till taxi, rek till bra restauranger, etc. SAMT en vänlig påminnelse om vissa ”husregler”, tex väskor på golv ej på möbler. De flesta är väl medvetna om problemet med att diverse ohyra kan sätta sig på väskorna).

    • MajaSkellHell,

     Fi faniken, jag skulle INTE sätta väskan på möbler som är fulla i ohyra! men det kan ju vara så att väskan är kabinvarianten och inte åker rullband och att möbler och den är lusfria iofs =)

  • Helene,

   Jag har en tröja till min väska köpt på wish. Så fräscht att ta av och tvätta och väskan håller sig fin.

  • Ebba,

   Phu. Du måste ha det tufft..

  • Camilla,

   Hahaaa, du är ju en rolig en du!! Hur orkar man ens lämna en sådan kommentar 🤪

   • MajaSkellHell,

    om det är min kommentar du menade så var den djuuupt ironisk på pekfingerväskgrunkan =)

    • Elli,

     Haha….Vilka tantpoäng på kommentarer om resväskan…Jag smäller av 😅

    • Magdalena,

     Du e bäst!!!

 10. Therese,

  Måste få berätta om min upplevelse i löpspåret idag. Jag brukar lyssna på podcast eller ljudböcker på mina långpass. Idag blev det din bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Jag sprang i 2 timmar och 16 minuter, både grät skrattade och kände verkligen att mitt minspel avspeglade dina upplevelser. Gripande och får en känsla av att det bara är ytan av alla dina erfarenheter. Du är stark som orkar och som reser dig upp igen och igen. Jag hade svårt att stänga av , jag hade lätt att förstå dina känslor av dina upplevelser. Brukar läsa din blogg och även om jag visste hade hum om din historia blev jag djupt berörd. Sedan den sorg du fått genomleva de senaste åren gör dig starkare. När jag sedan kommer hem, går jag in på din blogg och läser lite. Ser kommentarer du fått och vilken syn människor kan ha på någon dem inte känner. Jag vill bara säga you go girl….

  • Magdalena,

   Tack finaste Therese för ditt avtryck. Betyder MASSOR❤️❤️❤️

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf