Tack för att du finns!

09 januari 2010 23:25
33 Kommentarer

Älskade vänner! Nu skriver jag i ”ni” form ;-) Jag har tagit min ”vuxentid” i kväll och läst de senaste dagarnas kommentarsfält..

Vet du?! Mitt hjärta bultar, jag känner mig lycklig och mycket inspirerad! ( Jag får  inte skvallra om mina planer riktigt ännu)…Meeen DU (förlåt Rickard;-) kommer få en MYCKET större roll på den här sidan. Det är inte bara jag längre, det är vi!

Jag brukar ju alltid skriva att jag är nyfiken på ditt liv.. DITT liv stärker mig! Det stärker många, vi tillsammans, är farliga! Vi tillsammans, kan landsförvisa panikångest, skitkarlar, misshandel, och ensamhet?…(har jag fått storhetsvansinne? Fniss!)

Den här sidan lever sitt egna liv i kommentarerna, jag älskar det! Jag  plockar själv råd och tips ur era historier, och det stärker mig. TACK! För att du/ni finns. Och lova mig att du aldrig slutar att dela med dig av ditt liv….

Sov gott min vän x


 

MENY

Mer från Magdalena Graaf