Stolt mamis och män som skriver för män

27 april, 2017
37 Kommentarer

Klicka Här!

Men oooooppsss??? Här såg jag plötsligt att det inte var mitt barn?  Hehe

Det MÅSTE ha varit en man som skrev rubriken. Såklart. 

Hade Lance dansat ballet, sjungit schlager eller vunnit en ponnytävling. kanske det hade varit mammas pojke?


Kommentarer

 1. Edita,

  Duktig!!! Klart du ska vara stolt!

  Tack för en fin blogg!

  /Edita

 2. Märit,

  Kärlek t dig o Lance!!

 3. Helen,

  💖

 4. Veronica,

  Va en stolt mamis!
  Lance har hittat något som han trivs med ,jättebra !
  Njut av dina dagar i paradiset , det är du värd !
  Tack för den bästa bloggen !
  /Viran

 5. Helene,

  Underbart vilket fokus!!!

 6. Emme,

  Riktigt coolt! Även om jag hoppas att mina tre söner väljer balett. Typ ;-)

 7. Sophie,

  Åhh NEJ! Kan inte se klippet här i Spanien :-(
  Men GRATTIS och klart du ska vara stolt! :-) <3

 8. Pernilla,

  Självklart ska du/ni vara stolta! 💗

  Glöm inte bort att hinna med att njuta lite med! 🍹🍉
  Många kramar Pernilla

 9. Charlotta,

  Vilken målinriktad kille! Sån vinnarskalle! Och vad bra och ärligt han svarar på journalistens frågor. Fin kille! Förstår att du är stolt. Med rätta!

 10. Tove,

  Så roligt att se! Himla duktig kille. Kanske lite skönt för dig att slippa media också, eftersom han nu kallas för Hedmans son😊

  • Magdalena,

   En man som skrivit så klart! Förvånas aldrig… typiskt

  • vicky,

   Det är ju Hemans son. Och Hedman är en väldigt känd sportprofil. Det är väl inte konstigt att han näms då. Det är väl inget att vara avundsjuk på.

   • Magdalena,

    Lite sotis får man väl vara hehe klart jag fattar det. Retas bara❤️

  • mia,

   Varför tror du att hon vill slippa media?

 11. Evy,

  Är det klippet i Thailand?
  Kul & grattis

 12. Heléne,

  Grattis till Lance!
  Jag beundrar verkligen unga människor som kämpar och vågar ta chansen att uppfylla sin dröm!
  Önskar honom all lycka till med vad han väljer i framtiden!
  Ha en fortsatt härlig semester!
  KRAM

 13. Helene,

  Säkert för att det är sportsidorna och de som läser dessa kanske mer känner till Magnus? så tänkte jag när jag såg det, tror inte man ska analysera sönder allt, man kan vrida på precis allting om man vill…………… Vi lever i de lättkränktas land………

  • Heléne,

   Måste hålla med dig Helene 😀
   Eftersom det skrivs på sportsidorna är det inget konstigt att just Hedman nämns. Han ÄR en av nutidens största fotbollsprofiler så bland sportmänniskor är det nog honom de flesta känner igen och det hade känts lite fel om det stått Magdalena Graafs son där..
   Tänker då omvänt… t ex Bianca och Benjamin Ingrosso nämns ju alltid som Pernilka Wahlgrens barn. Dom har ju faktiskt en pappa också som många också känner till?
   Är det bara kvinnor som skriver om dom eftersom det är deras mamma som nämns?
   Då är ingen som reagerar på samma sätt?

   • Magdalena,

    Jag vet, och håller med, retas lite bara….

    • Heléne,

     😁❤😚

 14. Jenny,

  Exakt min reflektion när jag såg rubriken i Aftonbladet. 2017!

 15. Susanne,

  Är väl inget konstigt i denna rubrik? Det handlade ju om en kille med en pappa som varit en känd fotbollsprofil. Att komma med feministperspektivet känns ganska löjligt. Är du kränkt för att inte du nämndes? Är det så viktigt för dig att komma fram i alla sammanhang? Koppla nu av och lägg såna här löjligheter åt sidan. Koncentrera dig på sånt som verkligen är viktigt.

 16. lisen,

  Äsch det är för att det är skrivit på sportsidorn och Magnus är en känd sportprofil. Inget du behöver bry dig om. Tycker det är stort att han uppmärksammas på sportsidorna. Hade han varit på Nöjessidorna så hade det varit Maggan Graafs son. Inte lika kul för honom skulle jag tro. Inte för att det står att han är din son utan för att det inte är på sportsidorna.

  • Magdalena,

   Ja vet. Retas bara lite❤️

 17. Ingrid,

  Haha jag reagerade också på rubriken och hade läst ditt inlägg dagen innan. Jaa han har väl självbefruktat sig och klämt ut den vackra pojken själv. Vissa journalister tror kanske det är så det fungerar😂🙈. Ha en fin vistelse och njut av dagen. 🌸🌺🌸

 18. Sandra,

  Måste bara berätta en rolig sak angående att Lance är Hedmans son. För ett par år sen var min nu 17 åriga son och spelade Panaxia cupp. Min son lärde då känna en viss Stockholms kille. De hade börjat prata om sina pappor då min man var sonens tränare. Han frågade då den här Stockholms killen om han pappa också spelat fotboll. Killen svarar då efter en stund ”Jo han har spelat en del. Han var målvakt. Var då undrar sonen. Han har stått i landslaget och i Chelsea”. Sonen berättar detta för lagkamraterna och säger som den killen ljuger, och de skrattar lite. Men skrattar bäst som skrattar sist. Ett par år senare råkade sonen se ett omslag på en inrednings jag hade hemma där det var ett reportage hemma ifrån er varpå han utbrister ”Vafan det är ju Lance som jag blev kompis i Panaxia. Vad gör han i den tidningen? Du skulle sett hans min när han hörde att hans pappa faktiskt stått i de lagen… Vi fick oss ett riktigt gott skratt iallafall

  • Magdalena,

   Haha underbart, du gjorde min kv-äll❤️

 19. Lisa,

  Oj, vad lättstött du är. Fick du inte tillräckligt med uppmärksamhet i artikeln? Man kan ana en aversion mot män rent generellt när du uttrycker dig så där, ”typiskt män”. Inte så charmigt. Jag säger ”typiskt svensk, mainstream-kvinna” att komma med sådana kommentarer… kommer fram mer och mer. Bitter på män?
  Och du borde inte göra reklam för den där Läckberg. Hon är en självgod sk ”anti-rasist”, alltså en som vurmar för massinvandringen och öppna gränser och allt vad det innebär. Alla som säger emot henne är ”rasister” och ”hatiska”, typ. Hon tror hon har värsta kollen.

  • Truder,

   Och du Lisa låter som en typisk räddhågsen o försmådd liten kille som inte är torr bakom öronen! Du är ju löjlig! Väx upp!!

   • Lisa,

    Haha..! Fel. Du vet, det finns faktiskt kvinnor som älskar män och uppskattar dem. Inte bara klumpar ihop alla med sina egna sura erfarenheter. Ta ett snack med gubben istället, det vill säga om du har någon.

 20. Folke,

  Det måste vara din mentala styrka han har ärvt Magdalena!!!

 21. Finn,

  Ja herregud vad man är trött på alla dessa män som skriver beundrande om andra män! Egentligen är de ju så rädda för att inte vara bra nog, att inte passa in! Faktiskt synd om alla dessa ledsna o osäkra killar/män som inte bara kan få vara vuxna människor! Utan måste springa omkring o visa sina muskler och vem som har längsta skägget! Så tragiskt o urbota fånigt! Ska man skratta eller gråta!

 22. The Lady,

  Ha, ha…har en ide’ som svar på alla dessa skägg! Varför inte odla armhår mina damer? Så tar vi selfies o börjar pryda facebook etc! Vi kan ju visa upp kortklippta, långhåriga, stylade, färgade, vaxade etc hårskapelser! Vem av oss kan odla det collaste armhåret??

 23. Nina,

  ”Härlig debatt” härinne om Hedmans eller Graafs son…Låt Maggan få ”skälla” lite, egentligen är hon ju bara hur stolt som helst över Lance.
  Jag tycker Lance ska bli fotomodell så snygg som han är! Då kommer ni att få se vems son han är i mediala sammanhang….

 24. David,

  Oj, oj, imponerande.

  Men om jag ska ge ett tips så är det att sadla om. Finns många exempel på svenskar som gått hela vägen och vunnit VM i thaiboxning men det är en jävla resa och den betalar inte för sig, däremot kan den kosta, rejält.

  Jag skulle tipsa er/Lance att komma över till mma istället. Där har han helt andra möjligheter att göra pengar på sporten samtidigt som han kan träna och tävla i Sverige under många år som amatör med mycket bättre säkerhet kring matcherna än vad han får i Thailand. Talang verkar han ju ha, men slösa inte bort den på thaiboxning, skadebenägen sport.

 25. catarina skåne,

  Härligt. Var stolt. Jätteduktig ju.
  Alla olika sporter tycker vi olika om. Detta är
  Vad Lance valt. Det är det viktiga.

  Kram o njut av fina dagar. /Catarina

 26. Katja,

  Åh, vilken fighter till son på flera sätt !
  Grattis!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf