Shopping på PLAGG

31 augusti, 2012
76 Kommentarer

Ska jag, ska jag inte?

Jäkla skit!!! OCH det är ditt fel hehe (för att du påminde mig när du frågade vart jag köpt min rutiga skjorta igår)


Plagg!!! Är min drog! Jag brukar hitta på olika anledningar till att unna mig själv, jag belönar mig själv, jag sopar mina räkningar under mattan och låtsas som att dem inte finns.

Bara en liten, liten, liiiiiiten sväng förbi, innan jag går hem till Skorpan.

Min anledning är att jag fyller år på söndag, och att jag MÅSTE köpa en present till mig själv från familjen.


De har just fått in små mönstrade klänningar med drapering över magen (så man inte behöver hålla in den tills man spricker)

Jättefina!


Perfekta till fest, jobbet eller över ett par jeans?


Tyvärr glömde jag mina höfter på Djurö, men jag plockar upp dem i veckan hehe


”Samma märke” har tröjor oxå


Provade en svart Tshirt med spets på ryggen


Åhhhhh jag blir tokig! Jag vill ha allt..

Uppdatering:


Som svar på din fråga Christine.
Nej jag är inte gravid. Vet du Christine?! Det är tjejer som du, som ger andra tjejer komplex och anorexia


Kommentarer

 1. Andrea,

  För att försvara dem som frågade om graviditet ( även om det är ofint att fråga) så står ju Maggan i en lite konstig vinkel när hon har på sig sin Tiger skjorta i inlägget innan. Så magen ser ju mkt större ut än vad den är!

  Gillade den svarta spets toppen och den första klänningen.

 2. M,

  Hej! Tänkte bara Säga att du är så otroligt fin och vilken fin kropp du har med tanke på att du fött några barn! Har läst sin blogg ett tag nu och jag tycker om den mkt, du verkar Så snäll och rolig. Det är kul att få lite tips på kläder m.m. Jag fick En son i dec så jag tycker de är roligt att följa skorpan också. Ska försöka få tag på ett lekbord till min son! Du måste köpa den svarta toppen med spets, du va snygg i den!
  Ha de bra!

 3. Anna,

  Maggan har du hört om jordbävningen på Filippinerna. Hade inte ni barnhem där, för ni var väl där för inte så längesen?? Hur har det gått för dom?

 4. Åsa,

  Skrattade igenkännande när du nämnde din avsaknad av höfter:-) Jag har samma problem, inga kurvor alls, varken höfter, midja, eller bröst för den delen. Mina bröder har mer former än jag:-) Man får bara lära sig skratta åt eländet.

 5. Sara,

  Hoppas du shoppade loss ordentligt!!
  Tröjorna var riktigt snygga å jag har en känsla av att klänningarna gör sig bättre i verkligheten än vad en bild kan förmedla.

  Stort grattis lite i förskott!!!!

 6. Fanny,

  Fina magda! Jag ääääääälskar den sista svarta toppen, to die for! Lyckliga du som har ekonomi till shopping, själv lever man på studiebidrag och ser fram emot den dag man kan UNNA sig :) kraam

 7. Jenny,

  Jag måste säga att du har väldigt fin kropp även ifall du inte hade fött barn :). Många som skriver att du har en fin kropp för attt ha fått barn, men de flesta skulle nog vilja byta kropp med dig, Önskar att jag också kommer blir så fin längre fram :). Kämpar med mina gravidkilon. :). Sen är du så glad å härlig. Man blir alltid glad ab din blogg.
  Kram jenny

 8. Linda,

  Vart har du köpt dina snygga jeans?

 9. Anna,

  Njae, de där klänningarna tycker jag var så där faktiskt. Är man rak i kroppen ( jag är det också) så tycker jag raka kläder går bort. Tycker du skulle ha en klänning som har vidare kjol för att kompensera att du inte har så mycket höfter.

  Den svarta toppen var skitsnygg!!

 10. Annapanna,

  Klänning nr. 2 är ursnygg! Köp, köp, köp!!!

 11. AnnSofi,

  Älskar din blogg! Du skriver roligt, ärligt och om saker jag känner igen mig i. Grymt fräsch är du dessutom! Hoppas du får dn fin helg!

 12. Marie K,

  Blir lite nyfiken på den butiken!! Var ligger den i Sthlm? Ska upp till storstan med ett par tjejer och då skulle det ju passa att kika in i den butiken :-)
  Kraaaam

 13. Louice,

  hej!

  du har säkert skrivit om jeansen innan, men vart är dom ifrån och hur mkt kostar dom… jag bara äääälskar dom!

  och du… du är grym!
  ;-)

  Stor kram!

 14. Marleen,

  Hallå Magdalena o alla andra brudar….
  Nu måste jag lämna en liten kommentar som jag gjort en gång tidigare fluktar runt mest…nu till saken jag ser att du älskar kläder som jag såååå härligt att shoppa…jaså har inte alla möjlighet till det SORRY det kan inte jag tänka på o jag tror inte att någon vill att jag ska sluta shoppa för det??Men nervärdera inte dig själv med att kritisera mitt shoppande,eller någon annans hur taskig smak jag har,men gud vad hon tror hon att hon är,tror hon att hon är sexig?,borde hon inte lägga mer på barnen…mm
  Det är väl härligt att se välklädda kvinnor för tyvärr så faller många kvinnor ihop när dom fått barn,man,hus o kombi går i mjukisbyxor jämt med en manhaftig tröja till,utväxten o färgen i håret har blivit utväxt x tre o blaskig rysknyans,en lätt make up för att se vaken ut vad är det nä ser ut som man nyss klivit upp ur sängen,högklackat o nej gympadojor till allt…nä för sjutton även jag som kvinna tycker om att se feminina fräscha kvinnor som tar hand om sig vi har ju så fantastiska REA perioder som man kan shoppa loss i till kanonpriser.
  Så snälla underbara kvinnor ta hand om er o låt eran skönhet flöda istället för att lägga energi på att vara missunsam mot kvinnor som gör det…

  BÖRJA IDAG…….

  Tjinggeling………

 15. Karin,

  Marleen, Nu nervärderar Du alla som t.ex. inte har råd att köpa
  dyra kläder mest varje dag! Det finns saker i livet som är så
  mycket viktigare….

 16. Carina,

  Men va ni tjafsar! Maggan är snart gift med en rik karl (igen) låt henne shoppa! inte blir man lycklig av att shoppa! tror säkert maggan är lite lesen idag som inte är med och firar sin syter på hennes fest! ”Allt är INTE vad det ser ut att vara”

 17. fian,

  jag älskar joggingkläder och ordentlig könsbehåring ner på låren

 18. Mari,

  Varifrån kommer dina snygga jeans?

 19. Fanny,

  Jeansen som många frågade om är ”Please-jeans”… http://magdalenagraaf.se/nya-favoritjeans/#comments
  Vet att de finns på ”Fröken Ethel” i Helsingborg och Båstad, vilket är en liten mindre mysig butik.
  Sedan måste jag även kommentera – Magdalena, du är hur snygg som helst!

 20. Nanne,

  Tack för en härlig blogg Magdalena. Du har uppenbarligen en fantastiskt rolig humor:)
  Vill bara säga att dina jeans är supersnygga!

 21. sandra,

  Åhh den svarta tshirten va jätte snygg, speciellt till dom snygga jeansen :)

 22. Anette,

  Hej fina du, undrar vad har du för storlek i dina pelare jeans? Kramis

 23. Anette,

  Hon som skrev om gravid skrev säkert det för hon TYCKER du är så smal. Alla som ser bra ser ju att du är inte som en pinne men smal är du så det var nog lite kritik till att du pratar mycket om vikt och op av magen.

  mvh A

 24. C,

  Bra svar Magdalena!! Man ska passa sig för att ställa en sån fråga om man inte är i princip säker på svaret. Blir förbannad! Har fått liknande fråga själv…. Man blir både ledsen o överrumplad på samma gång o sen förbannad. Jag råkar bara ha delade magmuskler o orkar inte dra in magen hela jävla tiden!! Och yes, det satte griller i mitt huvud. Med tankar på att göra en tummy tuck… En liiiten kommentar kan få stooora konsekvenser… Tänk på det ni alla. Vi ska väl boosta varandra tjejer, kvinnor, damer, mammor?!! Eller? Hursom, du ser smashing ut o du har en otroligt fin figur efter 4 barn!! Jag är impad! Så en stor kram till dig M o ignorera kommentarer som den du fick.

 25. Karin,

  Hej
  Hoppas verkligen inte att du tar åt dig att du skulle se gravid ut? Stört löljigt du är supersnygg. =) Keep ut the good work.
  Kram Karin

 26. earn cash with,

  Hi to all, the contents present at this website are genuinely
  remarkable for people experience, well, keep up
  the good work fellows.

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf