Så befriande!!!!

31 oktober, 2011
53 Kommentarer

Jag älskar er!!
Ligger i sängen och fäller tårar av lycka! Tack för era bekännelser…
Jag skrattar och känner igen mig i nästan alla!!!
Ni har gjort min dag! Och får mig verkligen att känna mig mindre ensam…(måste uppdatera och kika om det kommit in fler hehe)


Kommentarer

 1. Frk Gredelin,

  Låt Filip ha sina pungkulor kvar efter förlossningen skulle jag skriva när de åkte iväg av sig själv… Så du inte vrider dem ur led under förlossningen menar jag ;)

 2. Ika,

  Maggan kan nog leda denna grupp av mammor, att erkänna vad som helst.
  Dom verkar barnsligt påverkbara:(

 3. Malin,

  Alla har vi väl dåliga sidor, vissa fler än andra, men det är väl det som gör oss mänskliga..

  Jag har världens bästa tålamod på jobbet, jag kan hantera det mesta utan att gå i taket.. Men sen kommer vi till min underbara dotter som fyllt 15 som skulle kunna få mig att spricka av ilska ibland.. Jag kanske ska förtydliga från början att jag älskar henne och hennes bror mer än allt här på jorden, men trots det kan jag bli så trött att hela jag exploderar..
  Jag är ensamstående med 2 barn och inte så många längre som hjälper till, så att jobba heltid och ha en trotsig dotter som gör precis allt för att reta upp mig är inte lätt. Hon kan få mig att slita av mig håret, hon åker in på sitt rum, får utskällningar, utegångsförbud och liknande.. Att jag blir arg på henne och ibland beter mig likadant som henne betyder inte att jag inte ska ha barn, utan bara att ibland blir situationerna alldeles för stora..

  Önskar att jag hade ett tålamod av guld och att jag aldrig tog åt mig.. Men samtidigt så tror jag att vi lär sig ngt varje gång vi har ett bråk..

  Tråkigt att folk måste säga att man är en dålig förälder för att man tappar humöret ibland.. Är en jäkla skillnad på att kasta maten på golvet och att klappa till ett barn..

  Jag har faktiskt kastat en hel middag i soporna för att dom sa att maten var äcklig utan att smaka på den.. Numera smakar dom iaf och uppskattar att jag faktiskt ställer mig och försöker göra både god och nyttig mat..

  Som sagt älskar mina barn men ibland funderar jag på hur många år jag har kvar innan jag kommer bli flintskallig ;)

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf