Rövarfasoner och smågangsters

8 juli, 2017
24 Kommentarer

Självklart tog det nästan en timma att få väskan på flygplatsen. Missade två tåg.

Nu sitter jag som en jävla kärring på HYLLIE station och fräser/väser/skriker åt ungdomsgäng. 

Jag fullständigt rasar, tappar det helt när jag ser hur gängen driver/stryker omkring, sparkar på saker, skriker och saboterar rulltrappor mm

-VA DET DÄR nödvändigt era JÄVLA ligister!! Visa lite respekt era vidriga små grisar. Rövarfasoner är va det är! Kickers i träningsoveraller sprattlande ben och käppar upp i röven? Har ni nte fått någon uppfostran av eran mamma??!!

(Spänner blicken i dem i skrivandets stund och hytte med näven)

Kommer kanske åka på stryk, eller bli puttad ner på spåret. Hehe

Jag kan INTE vara tyst. Jag måste skärpa mig i denna NU farliga värld.


Unnar mig en påse chips plus lite annat snask. 

Ska jag bli knivhuggen eller skjuten i benen här i Malmö så ska jag vara åtminstone bli det när jag är mätt och glad 🤣


Kommentarer

 1. *lena*,

  Jag kan inte heller vara tyst när jag ser nått 🙈Kan vara farligt men va f-n skärpning..Kram😘

 2. Ullis,

  Bra att någon vågar ryta till!!! Hoppas du klarade dig😘

 3. Carina,

  Är exakt lika dan ! När jag ser tonårsligisterna hitta på en massa skit i vårt lilla samhälle när jag är ute med hundarna håller jag fan inte tyst. Sagt till mannen att vara beredd på att en dag får jag stryk och behöver bli hämtad ;) Men fnissar glatt när jag ligisterna kommentera att hon är inte klok mm. Men tar det som ett bevis på att de hört mig. Kanske kanske något går in och de inte krachar en glasflaska nästa gång eller blomkrukan får stå kvar på torget.

 4. Mia,

  Ja men gå å krama dom, den svenska medicinen botar allt!

  • Magdalena,

   Tyvärr tror jag inte på den längre. Det svenska daltandet och blåögdheten….
   Kärlek och kramar ger jag gärna dem som förtjänar. ♥️

   • Susanne,

    Håller med! ⭐️

 5. Pia,

  Var rädd om dig så du kommer helskinnad hem till de dina.

 6. Charlotte,

  Jag tycker att Lance är lik dig Magdalena. Tristan däremot är ju en kopia av Magnus. Konstigt att man kan tycka så olika…

 7. Lotte,

  Jag bara ääääälskar dig!!! Du är så vansinnigt rolig!!!!!

 8. Jenny,

  Du gör mig glad! Kramkalas till dig ❤️

 9. Nina,

  Helt rätt! Skönt när man blivit så gammal så man inte ens orkar bli rädd längre, ungjäklar, stryk ska dom ha!!!
  Snygg väska, säkert köpt för 100 år sedan i London, eller på nån bakgata i Spanien, men snygg är den😂😂😂

  Ha en trevlig semester!
  ❤️❤️❤️❤️❤️

  • Magdalena,

   Haha!! Köpt i en kopia butik i Turkiet 🤣 du känner mig för väl🤣🤣🤣

   • Nina,

    Hade man väl kunnat ge sig den på!😂
    Hoppas du kom hem ordentligt och att inte alltför många ligistungdomar nu är traumatiserade😂😂😂

 10. Susanne,

  Är precis likadan! och 159cm lång. 😊 Men jag trot vi har för få Anderssonskans Kalle-tanter nu för tiden. De som vågade säga till de ungar som inte fick någon uppfostran hemma.
  Men min familj säger hela tiden att; ”Nån dag hytter du med näven åt fel person!”
  Bäst att stoppa ned en chipspåse i väskan. 🤗❤️

 11. Mi,

  Äkta civilkurage! Grymt! Du får plocka kulorna med tänderna om det börjar vina 😜

 12. Lotta,

  Men det här som händer i Hamburg då. Ska man skratta eller gråta åt vuxna människor som använder våld och förstör saker, andras egendom för sitt eget missnöje. Det är mycket tveksamt att världen blir bättre plats av att springa runt och slå sönder skyltfönster och vara våldsam mot polisen. Vi är väl många som är frustrerade över saker men inte i sjutton kan vi alla springa runt och sparka sönder saker för det.

 13. Cecilia,

  Du e bäst!!! Jag läser många bloggar men bara en äkta och det är din! Kvinnlig men med rakhet som få gör dej till en äkta människa. Stolt ska du vara! Jag är också enormt trött på det svenska daltandet med politiker som inte kan ta i problemen i samhället. Istället ska det pratas miljö och paradmarscheras. Suck, ser dom inte vad som är akut i samhället?

  • Magdalena,

   😚

 14. Anna,

  Haha du är ju bara för skön du😂😂😂

 15. Birgitta S,

  Hej!
  Man kan fundera över var finns föräldrarna o vilken uppfostran har dessa ungdomar/fått misstänker att ånga är under 18 år. Skönt att du klarade dig.
  En fråga var det en vanlig kväll eller var de på väg till någonting? festival eller dylikt?
  Tack för en bra blogg läser varje dag,
  Kram Birgitta S

 16. Lena,

  Tack Magdalena för att du bjuder på dig själv och på många Goa skratt:)

 17. Anna,

  Heja dig Maggan, men va rädd om dig. jag är lika dan,kan inte acceptera att folk inte har resperkt. jobbar ute i larm patrull om nätterna i Gbg, men har fått backa o lära mig att nödvändigt vara tyst…för stor fara. men det förundrar mig, även om det sker kriminella handlingar ,misshandel ,försäljning eller annat så väljer folk att vara tysta o vända på huvudet. hemskt!!! kram till dig o din styrka o din superbra blogg

 18. Lina,

  Skönt att det är mer än jag som vågar fräsa till! Bara på dom! 😄👍
  Smart att ladda med lite mat i magen om att ifall…..det är långa väntetider på akuten. 😉😄
  Kram

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf