Postkodlotteriet och Kurridutt

9 maj, 2017
43 Kommentarer

Nu ger jag mig av på inspelning. Alla barnen utom Louie sover (såklart) barnvakten kom kl 05 Det blir en lite hektiskt morgon för henne (om man inte är van)

Jag själv ska luta mig tillbaka och åka till jobbet (som en kortare semester) det ska jag iochförsig inte säga högt, inför nästa löneförhöjning hehe


Dagens inspelningskläder är en snygg collegetröja från FEMME (jag har en small, tänker beställa en XS oxå, rymlig i storleken. Jag väger 64kilo och är ca 165 lång)


Håller mig på magen för att dölja en vattenfläck. Solkade ner mig när jag borstade tänderna.

Jeans REPLAY (gamla)

Skor PAVMENT från ELSALEONIE (lagom kilklack och väldigt bekväma, när man ska gå mycket, men ändå vill vara fin)Min lilla apa


Rensade ut min garderob igår. Ska skänka allt till mammas loppis i kyrkan…


Min nya regel är, DET jag INTE använt på 1 år, ska ut!


Tristans pappa var förbi och lämnade Tristans vitaminer. Undra om han tycker att jag är snurrig och inte har koll?! Hehe

Jag måste säga att de faktiskt hjälper lite om man har koncentrationssvårigheter och myror i brallan. 


Min fot var ok, inga sprickor eller brutna ben…..

Skönt!

Nu mina vänner kan jag inte mer än önska er en fantastisk dag! Hoppas solen skiner på dig. Hoppas du känner lite tillfällig harmoni i ditt liv

Glöm inte bort att du är värdefull och unik. Det finns bara EN av dig och en av mig.

-DOU ESCR VERRRKLIGEN SJOUK MAGDALEJNA!! Din hjärshna founkar inte som andra!?! Stodenten?????? Dou ärsch gaulen

Ne, de gör den nog inte. Jag är nog lite knäpp!?Trodde att min psykmedicin skulle göra mig lite normal hehe, men ICKE SA NICKE! Den har inte hjälpt mig mot roliga ider, bus och knas! Kanske måste dubbla dosen?! Hehe


Massor av frågor ang fuskpälsen på bilden igår. Är av märket CULTURE byxorna med
Haj❤️


Kommentarer

 1. Maria,

  Jag älskar dina galna idéer
  Love IT
  Du tar då studenten på min födelsedag
  Grattis till dig Hahaha

  Önskar jag vore din kompis med alla dessa härliga idéer
  Kram Maria

 2. Tanten,

  ”Sometimes I try to be normal, but it gets boring so I go back to being me”
  Kram

 3. Pia,

  Älskar att du ska ta studenten! Väntar mig mycket bilder speciellt när ni slänger vattenballonger på arga kostymnissar :)

 4. Biggan,

  Haha. Glöm inte att det står i bibeln. Om du inte förbliver som ett barn kommer du inte i himlen in… Eller något sånt.

 5. Pudelkvinnan,

  Du är underbar! Min hypokondri försvann direkt. Du är så full med livsglädje.
  Ha en skön dag!

 6. EvaG,

  Har också rensat. Var stenhård mot mig själv denna gång och nu ekar det tomt i mina garderober. Går alltid i samma kläder/stil som jag trivs i så vad ska jag med en massa fina klänningar och högklackat till? Nu kommer dock det svåraste: att inte fylla på igen! Lyxproblem, jag vet…

  PS. Du vet väl att man inte får ha/dricka alkohol på flaken? Sure, alla gör det ändå, men ej lagligt. DS

  • Magdalena,

   Vi ska ha en stor pick up, sen chansar vi 🙈

   • EvaG,

    Kan bli stora löpsedlar i Aftonbladet och Hänt i Veckan – med bild på Magdalena Graaf som leds bort i handbojor. Tihi fniss

 7. Pernilla,

  Hej rara du! 😀💗
  En liten fråga gällande vitaminerna….
  Vad heter dom?
  Var finns dom att köpa?
  Hoppas på ett snabbt svar 😘🌼
  (Jag försökte förstora bilden men ser så illa, väntar på att glasögon butiken ska ringa och säga att det bara är och komma och hämta de nya glasögonen så jag äntligen ser igen…. 🤓 Ljuvligt ska det bli!)

  Jag älskar att följa dig på din blogg som är enormt rolig, en vardag med familj och barn, jobb, roliga resor med mer…. Tack!!!, 💗💗💗 för att du delar med dig av din vardag!

  Måste hålla med dig om den vita kostymen, verkligen supersnygg, fanns annat jag tyckte var fint me! 😍😍😍 ska kolla igen. Skrattar, har så svårt att bestämma mig å när jag väl bestämt mig är det i regel slut men nu tänkte jag att jag ska slå till så fort som möjligt! 😘
  Kramelikram Pernilla

  • Magdalena,

   TACK VAD GLAD DU GJORDE MIG❤️ tabletterna heter all in one boost och all in one NATURAL BEAUTY du hittar dem och kan läsa mer på BETTER YOU hemsida/ kram

   • Pernilla,

    Tack så jättemycket! 💗💗💗

 8. Veronica,

  ”En gång försökte jag vara normal :O Det var den värsta minuten i mitt liv :O ”

 9. Marita,

  Alltså de grå byxorna till fuskpälsen? Varifrån?? Så galet snygga!!

  • Magdalena,

   Tack culture 👍

   • Maria,

    Hakar på och vill och säga att byxorna var sååå snygga!! Vet du vad de heter mer än själva märket culture. Letar på nätet för fullt😀 Passar på att tacka för väldigt bra produkt i boozten har nu även köpt den nya produkten och ska börja med den så det blir spännande!! Med vänlig hälsning, Maria

 10. Anne,

  Är du säker att du väger 64 kg med 1,64 m???? Det kan inte riktigt stämma? Du är jättesmal och jag tvekar lite att du väger ”sa mycket”!!

  • Magdalena,

   165 😊 pendlar mellan 62-66 när jag kom hem från Thailand vägde jag 66 imorse vägde jag 63.8 samlar lätt vätska

   • Josefine,

    Då är vi lika långa och jag väger ca två kilo mindre än dig, hur kan det ha gått till?! Du ser ju mycket smalare ut än mig, fuskigt! :) Tack för den bästa bloggen som piggar upp mig dagligen! Kram!

   • E,

    Va? Är du bara 165? Det är jag också och jag är liten… Har sett dig en gång på Anglais och tyckte att du såg lång ut… Jag väger 52 och svårt att tro att du är mer än 10 kg tyngre… Isf måste jag se ut som en sticka (och det gör jag inte…). Googlade på magdalena graaf längd och fick upp att du är 169 cm…

    • Magdalena,

     I wish, jag har nog svarvat lite och sagt 168 tidigare. Har krympt de senaste åren… 165 är sen bittra sanningen. Jag är nog jämnstor

  • Lena,

   Vill gärna informera om att det finns c:a 3 vikttabeller att gå efter. Tunn, medel eller grov kroppsbyggnad, det handlar om muskelmassa, benmassa och fettmassa, som ser olika ut hos oss. Själv har jag en lägsta vikt 62kg, och en högsta vikt 75kg, för att vara hälsosam. Efter mätning av benstomme, så är jag medel. När jag mår bäst, så väger jag mittemellan 62-75, och är 165 lång. Vill inte komma med torr info. Men hoppas bara att det kan hjälpa en del, att inte stirra sig blind på vikten….😉 Om jag vägde som Maggan ( lika långa ), så skulle jag se undernärd ut, därför att vår kroppsbyggnad är olika.
   Kram på Er Alla! 😍 Må bra! 😃Stressa inte! 👳🙏Härlig blogg, Maggan!! ❤❤❤

  • Lena,

   Viktigt eller oviktigt vetande: Det finns c:a 3 vikttabeller att gå efter. Tunn, medel eller grov kroppsbyggnad, det handlar om muskelmassa, benmassa och fettmassa, som ser olika ut hos oss. Själv har jag en lägsta vikt 62kg, och en högsta vikt 75kg, för att vara hälsosam. Efter mätning av benstomme, så är jag medel. När jag mår bäst, så väger jag mittemellan 62-75, och är 165 lång. Vill inte komma med torr info. Men hoppas bara att det kan hjälpa en del, att inte stirra sig blind på vikten….😉 Om jag vägde som Maggan ( lika långa ), så skulle jag se undernärd ut, därför att vår kroppsbyggnad är olika.
   Kram på Er Alla! 😍 Må bra! 😃Stressa inte! 👳🙏Härlig blogg, Maggan!! ❤❤❤

  • Lena,

   Viktigt eller oviktigt vetande: Det finns c:a 3 vikttabeller att gå efter. Tunn, medel eller grov kroppsbyggnad, det handlar om muskelmassa, benmassa och fettmassa, som ser olika ut hos oss. Själv har jag en lägsta vikt 62kg, och en högsta vikt 75kg, för att vara hälsosam. Efter mätning av benstomme, så är jag medel. När jag mår bäst, så väger jag mittemellan 62-75, och är 165 lång. Vill inte komma med torr info. Men hoppas bara att det kan hjälpa en del, att inte stirra sig blind på vikten….😉 Om jag vägde som Maggan ( lika långa ), så skulle jag se undernärd ut, därför att vår kroppsbyggnad är olika.
   Kram på Er Alla! 😍 Må bra! 😃Stressa inte! 👳🙏Härlig blogg, Maggan!! ❤❤❤

 11. Annica,

  Du verkar ha ett toppenjobb på Postkodlotteriet. Att bara behöva arbeta ett par dagar i månaden och ha en bra månadslön vore en dröm för många. Du kan verkligen känna dig lyckligt lottad!

 12. Monica,

  Ni måste bara tvinga Filip att köra runt på er i en jättedyr cab! Kram!

 13. Charlotte,

  Känner sååå igen mig idag haha.. det finaste jag har fått höra var en tjej som sa att ” du är omogen på ett vuxet sätt” … Jag är 43 år o min dotter brukar tycka på axlarna o säga med en suck o med glimten i ögat att hon har världens galnaste mamma!! Hon är 18 år o vi har verkligen kul ihop. Hoppas du filmar lite på eran student ;-)

  • Charlotte,

   Känner igen mig i DIG ska där stå såklart!

 14. Martina,

  Nej för Guds skull! Bli inte normal!

 15. Eva,

  Åh den loppisen skulle man ju vilja varit på👍
  Nu bor jag för långt bort:-((
  Snygg som tusan du är på sista bilden!

 16. Ulrika,

  Nej nej, dubbla inte dosen. Vill ju läsa om alla galna upptåg ;)

 17. *lena*,

  Normal låter trist älskar att vara lite tvärtom, hitta på bus och vara lite crazy barnsligt javisst men älskart och fick jag inte go little bananas ibland skulle livet vara trist sååååå flip out girlizar🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Hoppas din dag varit finemang 😘

 18. Ulle,

  Hej. Har inte provat ”dina” vitaminer till min energifulle son än. Men fiskleverolja olja kan jag verkligen rekommendera! Eskimå, kapslar. Riktigt stor skillnad på koncentrationen:)). Ser inte om det är fiskolja på nån av burkarna på fotot, så jag tipsar på. Mvh Ulle

 19. Anna Hänninen,

  Hej Magdalena.
  Vilken av burkarna hjälper mot koncentrationssvårigheter och myror i benen?
  Vore perfekt till min 6 åring, om han inte är för ung?
  Mvh Anna

 20. Jennie,

  Du är verkligen så vacker! Rent ytligt vore det inte konstigt – efter allt du varit med om – om du såg en smula sliten ut. Men ta mig f’n – Du är verkligen fin!
  Inte så konstigt att du retar gallfeber på stackars kattEva..;)

  Tack för att vi får läsa om dina upp och nergångar och att du delar med dig av din, vad man nog kan påstå, helt sjuka humor.

  Jag tycker att du verkar enastående <3

 21. Sophie,

  Hahaha, ditt skriftliga språk av skånska! Jag känner inte igen den!!! Iof sig så är jag inte från Ystad, men uppvuxen mer eller mindre i Helsingborg … Men jag förstår inte vad du skriver! ;-) Men jag förstår inte heller de som kommer från Malmö när de pratar :-D :-D :-D Så himla roligt. <3

  Jag undrar hur tidigt går du upp egentligen? Barnvakt kommer 05.00!? Gaaahhhh … Jag själv skäller nästan på mitt väckarur när den börjar larma 07.45, förstår inte varför den måste göra det. ;-)

  Ha en jättebra kväll, eller /natt/morgon/dag, beroende på när du läser detta. ;-)

 22. Mia,

  ändra dig för guds skulle INTE!! Du är bäst som du är! Har en son på 12 som har svårt med koncentrationen och myrror i brallan. Vad har du för några vitaminer som du kan rekommendera för det? Tack för en härlig blogg!

 23. Anna,

  Helt sjukt att du var ca 200 meter från mitt hus igår!! Jag bor i denna veckans Kurridutt😃med rätt postnr men inte rätt postkod (om jag har förstått det hela rätt). Synd att jag missade er men vi ses på söndag☺

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf