Nominerad till årets skönhetsboost…

13 september, 2017
16 Kommentarer

Jag smäller av! Trodde inte det var sant när jag öppnade mailen för en stund sedan! WOW! 

Nominerad till årets SKÖNHETSBOOSTSWEDISH HEALTH AWARDS 2017

Åhhh vad otroligt GLAD, ÖVERVÄLDIGAD och TAGEN jag är!

Jag vet ju att det är en RIKTIGT bra produkt, som jag/vi är så oerhört stolta över. Men det HÄR hade jag inte räknat med. Nyp mig i armen! 

Det här betyder så mycket för mig. Jag är så jäkla lycklig! Men TÄNK OM??? Tänk om vi verkligen vinner?

Då är det faktiskt inte bara  ALL IN ONE BEAUTY som står som vinnare, utan det är faktiskt VI, vi TILLSAMMANS som skapat den här produkten.

Om du vill får du gärna RÖSTA HÄR! 
Jag har redan röstat (synd att man inte kan rösta fler gånger hehe)

Vinner vi så ska jag tatuera in stämpeln i pannan 😎 (kanske inte) men på vänster skinka?


Kram och på återseende ❤️


Kommentarer

 1. Maria,

  Röstat nu 👍😍

 2. Marianne,

  Jag älskar att du fotar när Charlie blir ”attackerad” av böllbrorsan och Stig!!! Du är så rolig ❤

  Om pesten, jag var i Stockholm den där fredagen, en bit upp mot Klarabergsviadukten. Det är något med alla ljuden, människorna den där eftermiddagen. Det kommer över mig då och då. Skräcken, känslan av att inget veta, massa rykten, otryggheten ja alla vidriga känslor.
  Men ändå mitt i allt kaos, ser jag fortfarande, hur okända människor fångar upp panikslagna, ännu räddare och ledsna medmänniskor. Kramar, lite vatten, en hand att hålla. Den kärlek som ändå fanns där vi stod och inte visste var vi skulle ta vägen för att vara trygga.

  Massa kramar och styrka till dig inför rättegången ❤

  • Marianne,

   Min kommentar hamnade visst på fel inlägg!! Jaja så kan det gå ❤

 3. Malin,

  Klart jag röstar på dessa äter dom själv och är super duper nöjd!
  Kram❤️

 4. Cecilia blivande citymamma,

  Hej Magdalena. Grattis till nomineringen, bra jobbat! En fråga ur sitt sammanhang.
  Hur gick det på dina husvisningar? Blev ni villaägare?
  Är själv mitt i att göra tvärtom mot dig. Vi försöker sälja vårt hus för att köpa lägenhet i stan. Attans vad trögt det går, inga bud! Tycks som köparna försvunnit. Men då är det iof köpläge. Så lycka till för oss båda.
  Kram och tack för din fina inspirerande och mänskligt ärliga blogg.

 5. CL,

  Stort Grattis, du är grym, klart jag röstar 👊😘

 6. Eva,

  Nu har jag röstat !

 7. Marie H,

  Stort grattis, jag ska prova såklart🎂🎂😎
  Marie H

 8. Ann w,

  Bästa Maggan , Stort Grattis till all in one nomineringen❣️. Självklar har jag röstat, på denna grymt bra produkt. Första burken som jag köpte när vi träffades på Life i Götet är snart slut. Har varit inne i början av veckan och införskaffat en ny burk . Lycka till håller tummar o tår att DU vinner tävlingen 😍😍. Tack för att DU finns . Kram från Ann i Götet.

 9. Susanna,

  Röstat så klart👌🏻

 10. Katja Aittaniemi,

  Röstat 💚

 11. Emme,

  Jaaaa! Röstar såklart!

 12. Helena,

  Klart att man ska rösta på dig!! :)

 13. Josefine A.,

  Röstat och klart! Sååå nöjd med produkten och grattis!!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf