Ni som ska med till Ullared!

31 januari, 2014
5 Kommentarer

Lite senare ikväll så kommer vi mejla ut viktig information.

Om ni inte har fått något senast 22.00, så hör av er till mona@hemslojdsprodukter.se


Kommentarer

 1. Carina Persson,

  Åh, vad jag önskar att jag kunde följa med er imorgon . Jag har inte varit ute NÅGONSTANS utan mina barn sedan deras pappa dog för 6 år sedan. Inte på bio, inte på krogen, inte på restaurang och definitivt inte på någon resa. Har aldrig någon barnvakt och är alltid hemma. Men… Jag bor i Skåne och har inget körkort så det går ju inte. Men jag hoppas att ni får en underbar dag och är det någon som inte vill ha sin goodiebag så…. :-)

  Kram Carina i Kristianstad

  • Magdalena,

   Carina!! Tack fina för mitt fina halsband. Älskar det!!!

   • Carina Persson,

    Vad bra att halsbandet kom fram. Jag fick iväg dubbla kommentarer så du får gärna ta bort den ena. Kram

 2. Carina Persson,

  Åh vad jag önskar att jag kunde följa med er imorgon. Jag har inte varit ute NÅGONSTANS utan barnen sedan deras pappa dog för 6 år sedan. Inte på bio, inte på krogen, inte på restaurang och definitivt inte på resa. Har en son med två diagnoser och skulle verkligen behöva lite egentid utan barnen. Det hade varit helt underbart att följa med er imorgon . Men jag bor i Skåne och har inget körkort så det blir svårt. Men jag hoppas att ni får en helt underbar resa. Ha roligt för mig med. Och om det finns någon som inte vill ha sin goodiebag så kan ni få min adress :-)

  Ha en underbar helg alla fina.

  Kram Carina i Kristianstad

 3. Carina Årman,

  Hej Magdalena !
  Jag brukar inte kommentera i någons bloggar, men jag blev så berörd av ditt inlägg om Isac.
  Du förlorade honom i Augusti förra året, tragiskt. Jag förlorade min dotter i Juni i år.
  Vilket river och sliter i mig av sorg, lika som du beskriver i din blogg.
  Vi har något gemensamt du och jag , vi bär på en outhärdlig sorg, jag hoppas att du klarar av att bearbeta din förlust, jag tycker att det fortfarande är snudd på oövervinnerligt att lära sig leva med saknaden. Jag har också börjat blogga ,som bearbetning i min sorg, kanske kan den hjälpa dig att läsa min blogg och se hur jag sörjer, det kan kännas lättare när men inte är ensam om att mista någon man älskar. Och du, alla får sörja precis som dom vill…… adressen till min blogg; thearmans.blogg.se

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf