När overklighet blir verklighet

24 januari, 2014
12 Kommentarer

Om en vecka så åker vi till Ullared med ett gäng av er fina läsare och Mona och jag har sett fram emot det här i flera månader!

Imorse var det dags att åka till Swebus-garaget och se när våra två bussar skulle strajpas!

IMG_5324

Mona fick välja typsnitt och ingen blev väl förvånad över att det blev blingat!

Först blev vi lite nervösa när vi såg alla rynkor. Jag såg ut som 50 år under ögonen med en finne på näsan. Nog för att tanten är 10 år äldre än mig, men rätt ska ju vara rätt!

IMG_5342

Jag älskar bilden, som är tagen av bästa Bingo .

Det visade sig att de var långt ifrån klara så alla bubblor och rynkor skulle rätas ut. Men, vi hann åka därifrån innan vi fick se slutresultatet.

IMG_5337

Bussarna kommer att vara ute och rulla nu i en hel vecka innan det är dags för oss, så om ni ser den ute i landet så hashtagga den på Instagram: #monaochmaggangoesullared så har du chans att vinna ett fint pris! (Den ena av dom skulle upp till Mora idag!)


Kommentarer

 1. MissK,

  Gillar Monas blåa mustach :D

  Men jättefin bild på er båda, att texten e bling bling fattar ju alla att det är Monas förslag :)

 2. Alexandra,

  Jag längtar så mycket. Jag är som ett barn på julafton :)

 3. Cicci,

  Kul! Visste inte att det fanns foundation till buss-rynkor också:-) Lycka till i Ullared!

 4. Junitjej,

  Vad roligt! Så synd att jag inte ska med till Ullared.

 5. Susanne Jonsson,

  Den blev verkligen fin. Den kommer inte att synas här uppe i norrbotten antar jag? Hoppas ni får en bra resa och hittar massor med (o)nyttigheter!

 6. annsan,

  Hej
  Inget med detta inlägg att göra men jag vill bara säga tack för att du lade ut bilder på dig själv utan expansions!
  Jag har alltid varit mer eller mindre avundsjuk på ditt hår o inte förstått hur mycket eller hur lite som varit äkta :-)
  jag har själv skandinavisk hår, blont tunt fast en hel massa hår. Vilket gör det tungt o lätt platt o tråkigt :-) att ha skandinaviskt tunt hår i mängder fast tungt dvs helt omöjligt att locka etc har varit tråkigt men jag erkänner att jag numera faktiskt är nöjd med det hår jag har :-) funderade länge på extensions men egentligen så behöver jag det inte :-) mitt hår växer 2-3 cm i månaden så att få midjelångthår fort är inte omöjligt.. Tack för att du öppnade mina ögon :-)

 7. Amelie,

  Du glänser som vanligt Maggan! Alltid lika snygg :)

 8. Victoria,

  Detta ska bli såååå kul :-)
  Sett fram emot trippen sen ni började skriva om den! Åker dock inte med i bussen, men vi ses där :-) När kommer ni till Ullared ungefär, tror ni?

  Kram Victoria

 9. anette.eriksson@gmail.com,

  Jag förstår inte hysterin att säga man har rynkor när du inga har. En kropp som en 20-åring,
  Vad är problemet? Tittar du på bilderna så ser du ju själv hur smal du är.Du och My ser ju ut som systrar i samma ålder. Att ni orkar.

  • Magdalena,

   Annette/ vem har klagat på rynkor? Nu förstår jag inte? Jag har väl inte klagat på min kropp heller? ”Vad som är rynkor på bussbilderna är plast som har skrynklat sig. Framgick inte det så ber jag om ursäkt.
   Jag har med hjälp av 5:2 gått ner 8 kilo. Trivs med mig själv och har inga som helst problem med något just nu❤️ kram

 10. Jennie,

  Hej! Jag går på 5:2 och undrar hur du gör på fasta dagarna!? Jag äter mina 500 kalorier men utspritt så jag inte tappar humöret helt men en del säger att man bara ska äta 2 gånger den dagen?! Tack på förhand

 11. Malin Eriksson,

  Hej, du kan äta dina 500 kcal som du vill och som funkar bäst för dig! Forskning visar att det har störst effekt om man låter kroppen vila lite längre från att äta, tex genom att hoppa över frukost eller middag. Men Dr Mosley själv åt frukost och middag och Mimi som hjälpte honom skriva boken, åt lite grann hela dagen. Så gör som du själv vill, huvudsaken är att du håller dig till 500 kcal/dag! Kolla in 5-2dieten.se, finns bra info om forskning och hur man gör där!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf