Naglar, kvarg, sömnlösa nätter

17 maj, 2017
30 Kommentarer

Reklam för psykmedicin, ris, kyckling, kvarg, 7 11, juicy, Ipren, alvedon, all in one natural, glasögon, syntest, popcorn, bio, Algrens, M, Coca-Cola plus 3 olika böcker

Topp 5 jobbigaste natten på 1 år. Två tänder på väg ut. Bökat, Louie har klättrat, gråtit, suttit upp, sparkats. Ingen ro. Snor och dreggel. Två stora rackare håller på att spräcka sig ut ur tandköttet. Vare sig Ipren, salva eller alvedon hjälper


Middag, kyckling, ris, svampsås, broccoli, svamp och sallad. Bordet RENSADES på 3 minuter. Stor familj många pojkar


Ny syntest….

1.75 översynt övre delen av glasögat

2.75 kärringsyn undre 

Kallas det fragmatisk??! Eller pargematisk. Det är jag nu iallafall

 Sen producerar mitt öga överdrivet mycket ”olja” Det känns som om jag har en trött och grusig hinna över ögat. Tröttsamt och jobbigt. Kan vara min medicin? Vet inte… 

Sen måste jag nog höja dosen. Känner att jag börjar ”känna” för mycket igen.

Jag vill bli mer likgiltig och grönsakslik! Måste nog ta en ny vända snack med min läkare

Var på bio igår. Såg kung Arthur…..

Jobbigt att gå på Drottninggatan. Måste träna på det. Det kör oerhört mycket lastbilar och sopbilar där. Jag kryper längst väggarna. Ljuden sätter igång jobbiga känslor hos mig. Måste jobba på det. Hjärtat hoppar, pulsen rusar iväg, och jag blir nästan arg på alla som kör där. Jag uppriktigt hatar sopbilar och större bilar som kör förfort.


Jag köper en liten cheddarpopcorn och en vanlig popcorn. Tar några popcorn av varje och blandar i munnen. Sen tar jag en chokladM och en bil, och varvar…

Bästa som finns. Har du några bio rutiner? Vad gillar du.Myskläder idag, inga jobbgrejer som kräver klackar eller smink. Gamla noppriga Juice från Englandstiden 


Bästa ”stress frukosten” mago/Cocco och kvarg från 7/11  Bara 170 kalorier och mättande


Lite nya sommarböcker


Gillar att forska. Jag har ju min tro. Men är fortfarande väldigt nyfiken på andras…

Alla tror egentligen samma sak. Men man uttrycker sig olika. Gud har ett annat namn, och själarna kan ta en liten kringelikrok väg


Ny fransar, polisförhör och BVC. Lo ska få vaccination. Ska jag räkna med feber och mer sömnlösa nätter. Kommer inte ihåg hur det var.
Kram ❤️

Lagret är påfyllt av BETAKAROTEN igen. En ny sommarladdning av ALL IN ONE NATURAL har fyllt hyllorna.


Kommentarer

 1. Pia L,

  Vet inte om du redan har provat, men när mina barn var små o hade ont pga tänder, så tog jag en topspinne o gnuggade lite flytande Panodil på tandköttet eller så doppade jag nappen i Panodilen. Det är förmodligen inte ok men det hjälpte så de kunde somna.

 2. Lotte,

  Min lilla har alltid haft feber vid vaccinationer. När hon fick 1.5års så hade hon 41.8 i feber…. I höst ska det bli en liten 4a så då blir det sömnlösa nätter igen ;-)
  http://www.lotte4.blogspot.se

 3. Olivera Nilsson,

  ”Änglar i mitt hår” av Lorna Byrne. En jättefin, bra bok. Kan även tipsa om ”trappor till himlen – änglarna visar oss vägen” med samma författarinna.
  En annan bok som jag gärna rekommenderar är Lena Ranehags ” Det osynliga riket”.
  Önskar dig en fin dag
  Kram❤️

 4. Suss,

  Köper en popcornlåda och en påse Neverstop och häller dem i popcornen. Supergod blandning.

 5. Tesa,

  ”Var den du är – och förändra världen” av dr. Dain Heer.
  Läs den!! Eller inte…
  Vill oxå tipsa dig om underbara energibehandlingar från Access Consciousness, t ex Access Bars. Googla på Access Bars Practitioners i Sthlm… Tror det skulle göra dig gott Magdalena. Att få en Barsbehandling är som att defragmentera en hårddisk på datorn, allt skräp och tjatter i skallen försvinner. ❤

 6. Cia,

  blanda popcorn och lontoon rae (fazers). mums!

 7. Ingrid,

  Möjligtvis astigmatisk för det är jag också, var rent yr innan brillorna blev rätt :) :) :) KRAM

 8. Camilla,

  Nej alla har inte någon tro eller någon Gud. Skulle aldrig i mitt liv välja att tro på någon påhittad gud som man ska underfalla sig och som dessutom ser sig själv som störst och som dessutom i 99% är en manlig Gud… Och som ser till att oskyldiga små barn dödas på de mest brutala plågsamma sätt. Tycker synd om alla barn som hjärntvättas in i religoner utan att ha en chans att få tänka själva och upptäcka att det bara är sagor och påhittade maktmedel som alla religiösa texter består av.

  • Charlotte,

   Camilla precis så känner jag oxå. Det är 2017 nu och människan vet och har mer o mer kunskap om saker o ting. Jag har så jäkla svårt o förstå att folk verkligen tror att det finns en Gud? Kommer aldrig få in de i skallen. Tur att vi här i Sverige inte behöver ” tro” för då hade jag varit om inte avrättad så inlåst. OM jag bott i något av de mest religiösa länderna med diktatur m.m.

   • Helen,

    Intressant med Gud och sin tro. Jag är inte särskilt aktiv i sv kyrkan. Men jag går på en del gudstjänster. Och visst tror jag Jesus är en speciel figur. Men jag är också matematiker och kan alla logiska fakta, dock känner jag att någon är med mig varje dag. Det får mig att vara lugnare och mer tålmodig, samt att se mer i perspektivet att inför Gud är vi alla lika.

    Men att definiera Gud, nej – det låter jag bli. Nöjer mig med att jag känner en närvaro av någon :)

 9. Sara,

  Hej!
  Jag läste att man ska vara försiktig med att ge små barn Ipren, ja man ska ju givetvis vara försiktig med all sorters läkemedel (framförallt till små barn), men just Ipren kan i sällsynta fall orsaka skador. Ja, du kan ju googla och läsa mer om du vill. Tandsprickning är jobbigt för de små, fast tänder vill man ju att de ska ha. :-)

  Kram

 10. H,

  Skjut på vaccinationen – finns ingen anledning att göra det när han redan har ont/mår dåligt/är ledsen. De får ofta starkare biverkningar när de har ”nåt” i kroppen, så ta det lugnt och gör det en annan gång.

 11. Hanna,

  Trots att jag inte var på plats när det hände nere på Drottninggatan så känner jag samma sak. Jag stod och tryckte runt hörnet intill Olof Palmes gata i väntan på en tid till frissan eftersom jag inte ville stå precis på Drottninggatan. När jag sen skyndade mig fram för att ta mig in i ”tryggheten” hörde jag både den där sopbilen och lastbilen och höll då på att springa ner dig eftersom jag också ville hålla mig intill väggen, rädd för att de skulle köra över mig. Förlåt. :-) Starkt av dig att ta dig ner dit. Jag gick en omväg både dit och hem och kommer att hålla mig borta därifrån så mycket jag kan i fortsättningen.

  KRAM <3

  • Magdalena,

   ❤️ Åhh förlåt själv. Vad stolliga vi är❤️ stor kram!

 12. Annie,

  Du, sover inte minstingen I egen säng?
  Vore kanske bra eftersom han inte sover nu…….?

  • Magdalena,

   Då står han bara och skriker. Snorar och blir mer täppt i näsan

 13. Isabelle,

  Hej Magdalena😊
  Jag gick till optikern pga dimmig syn. Det är medicinen jag äter, setralinen som gör det. Om du äter ngt liknade så är det säkert samma. 😊

  • Magdalena,

   Ahhh toppen!! Tack❤️

 14. Marita,

  Innan jag glömmer det , Minu hårmask från Hudoteket den bästa som jag haft 😀 Jag lovar jag har testat många / Ha en fin dag och håller tummarna för en lugn natt ❤️

 15. Lina,

  Min läkare sa till mig att öka dosen antidepressiva inte gör så stor skillnad… Men det beror kanse på vilken sort man tar….
  Kram

 16. Anna,

  Popcorn är ett ”biomåste”. Gärna en påse Polly.
  Som mamma till ett svårt jordnötsallergiskt barn blir blir jag dock lite ledsen över att man mumsar jordnötter i biosalongen. Jag vet och tycker själv att det är supersmarrigt med chokladdoppade jordnötter men det är ett ett snacks som utestänger rätt många.
  Mitt barn är tack och lov inte luftburet allergiskt men det räcker att h*n får smulor på huden för att h*n ska bli dålig. Får h*n i sig om än så lite och små smulor så riskerar h*n att dö.
  Dvs smulor från tex ditt snacks kan göra att mitt barn blir supersjukt och ev tom dör.
  Mitt barns liv och hälsa i den offentliga miljön hänger på alla andra och det är så jobbigt.
  Flygresor, båtresor med färjor, restaurangbesök, biobesök, cafebesök. Alla görs med hjärtat i halsgropen.
  Man dör inte av att låta bli att äta nötter i den offentliga miljön men någon kan dö om man gör det…
  Inser att jag låter som en riktigt gnällkärring och surpuppa och det är inte min mening. Jag försöker att lära mitt barn att det går att leva ändå men det blir inte riktigt lika roligt att göra olika grejer om man vet att man gör det med livet som insats.

  • Evy,

   Nu har i alla fall flera flygbolag slutat med jordnötter ombord tack och lov. Flög med ett grekiskt bolag i förrgår och det var inga nötter i sikte. Hoppas alla flygbolag tar efter detta. /Stor Kram

 17. Eva (intekatt),

  Prova flytande alvedon som du smörjer tandköttet med. Det rådet fick jag från BVC och för oss funkade det.

 18. Therese,

  HaHa kul blandning på bio! Jag har en specialare och det är att alltid köpa popcorn och såna där varma sourcreme chips, sen tar jag ett chips o lägger på 2 popcorn och så in i munnen. Sköljer ner allt fettigt med kall Coca-Cola ( vanlig, dricker bara Zero annars). Så jäklarns gott!! Gud måste gå på bio snart för snacksens skull ❤️

 19. Ivona,

  Jobbigt med sömnlösa nätter 😩😩!! Vad hände med den kroatiska tjejen som var hos er?

  Kram

  • Magdalena,

   Hon flyttade ihop med sin kille när han fick en större lägenhet tyvärr

 20. Heléne,

  Har preciiis genomgått 4 hemska nätter med tandsprickning och tänkt som dig ” värsta nätterna/dagarna som med hennes 3 månader med kolik” ( blev 9 månader idag)
  Bök, dreggel, sitta upp mitt i natten, sparkas och ledsen. Finns inget som hjälper mer än alvedon mot febern, krämen är skit!
  Skönt att veta att du/jag inte är ensam. Styrkekram

 21. Emma Lundwall,

  Åh har läst alla 3 och älskar dom! <3 Du måste läsa Marianne Williamsons senaste bok 'Tears to Triumph'!!! Stor kram!

 22. CL,

  Du är så pysslig och fixar med bra mat i vardagen! Stor kram <3

 23. caroline,

  Vilken ssri medicin är det du tar? Funkar den bra? Hoppas det! Det är ju en djungel med dem medicinerna!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf