Möte och måndag

11 december, 2017
27 Kommentarer

Barnen är i skolan. Och jag har krympt ner i sängen igen. Nyhetsmorgon och 10 minuters pust.

Möte med chef på lotteriet om en timma.

Känner mig lite febrig (värker i kroppen) och eftersvettas.

Brukar bli lite skakig efter att jag flugit flygplan. Hoppad till gud att det inte är förkylning eller kräksjuka på väg, utan BARA min medicin

Lång tv-inspelning imorgon, och sen är det från 06 fredag till sent söndagkväll. Roligt fast väldigt intensivt.

Lance och Paulina är hemma. Så mysigt! Vilken go svärdotter jag fått! Så omtänksam och hjälpsam….

Får lite ont i hjärtat. Det känns nästan som om det är ”Isak och Flisan” som raggsockar runt här hemma och är kära. Älskar en stor familj.

Saknar min marockanska frukost. Nu blir det soppa i en vecka och knäcke. Kroppen svettas sås, chips och smör. Den känns tung, köttig och groteska. Fingrarna och benen är så vattensvullna att jag knappt kommer ur sängen. Jag får lägga mig på rygg som en skalbagge och ta sats för att kunna rulla runt

Nu mina vänner ska jag blunda, låta Iprenen börja verka.

Har plötslig börjat få lite hjärtklappning, svettningar och lite blixtar efter att jag tagit min sertralinmedicin, kan biverkningar komma efter LÅNG tid? Eller är det bara en kommande förkylning och jag som inbillar mig?

Kram på er ❤️


Kommentarer

 1. Teresia,

  Min läkare sa man inte fick äta inpren och sertralin ihop, bara alvedon. Kan va något kanske?

 2. Anna,

  Det kan nog vara din medicin som du trappat upp. Jag trappar ner ist, blir aggressiv avSertralin🔥 ska pröva All in one boost ist😊🤩

 3. Amaltea,

  Jag har samma biverkningar av Sertralin trots att jag ätit dem i 3 år. Hjärtklappning, feberkänsla, brainzaps och ständig hunger. Väljer hellre detta mot att må psykiskt sämre och har därför fortsatt med medicinen ändå. Hoppas det är övergående och att din dag ändå blir okej. Allt gott till dig!

 4. Sanna,

  Hej, alla reagerar vi olika på samma medicin. Jag har själv börjat med denna nu i år, och får ökad svettning och annat. Däremot när jag åt denna för många år sedan och började trappa ur den, så fick jag ”blixtrar” i hjärnan, känslan var lite som om när man åker bergbana nerför backen och det killar i magen, fast det kändes så i huvudet, och som en ”stöt”, über konstigt. Kram och ha en fin dag!

 5. Annika,

  Lite från ämnet…men kom att tänka på en sak.. Har du smakat de MÖRKA finncrispen? Jättegoda!
  Hoppas du kryar på dej :)

  • Magdalena,

   Nej?? Det MÅSTE jag göra!!

 6. Annika,

  Googla på Oululainen mörka surskorpor.. så vet du vad du ska leta efter :)

 7. Anna,

  Haha tog du bilden på sonen med flit med den där långa blomman precis vid hans skrev?! :) vet inte vad det säger om mig att jag ser sånt :)

  • Fia,

   Tänkte exakt samma

 8. Mandy,

  Har för mig att jag läst att du har spiral..koppar? Jag äter också Sertralin men mina biverkningar kom från spiralen…kram

 9. Sanna,

  Hej! Käkar också Sertralin, för mig blir det så om jag glömmer tabletten någon/några dagar och sen tar igen. Blir liksom hattigt…Sen är jag extremt känslig, måste vara samma märke varje gång, ibland får man olika. Det lär gå över om några dagar kära du:)Kram på dig och din underbara blogg!

 10. Elin,

  När du kör dina ”sopp veckor” vad äter du för soppa då? Är de varma koppen eller någon annan soppa?
  Kan vara bra att rena ut ibland..

  • Magdalena,

   Itrim, varma koppen…. äter vanlig mat oxå. Men sköt ner på bröd mm

 11. Charlotte,

  Det är ju nästan omöjligt att veta om det är Sertralin eller en pågående förkylning/influensa eller nåt. Då brukar man ju få både hjärtklappning o svettningar. Du får nog bara se tiden an helt enkelt. Hjärtklappning kan jag gå om jag missat ta mina Sertralin några dar.

 12. Linda Berlin,

  Hej fina du🌟

  Koppla av och bara ta det lugnt så blir du snart bra❤
  Ja tyvärr tror jag att det kan komma biverkningar ett tag efter, har själv varit med om det.

  Krya på dig❤
  Kramis

 13. Sara,

  Hej! Har du fått ut håret så där långt själv eller har du hårförlängning? :) kram fina du❤️

  • Magdalena,

   Jag har så här långt hår… har haft och har just nu 1 rad av tejphår. Mest för att vi fotat mycket pressbilder och filmat. Tjocka ut det. Funderar faktiskt på att klippa page? Hiss, diss?

   • Sara,

    Ååh svårt, tycker du är så fin i båda😊 vad är du inne på?

 14. Carina Lantz Neldemark,

  Sertralin fick jag inga biverkningar av! Har du precis börjat med dom? Man kan må sämre de 2 första veckorna❤️Hälsning från Ystad

 15. Carina Lantz Neldemark,

  Testa venlafaxin😀jag mådde betydligt bättre av dom❤️

 16. Sara,

  Ja, jag tror minsann Paulina är en otroligt söt och omtänksam tjej som behöver kärlek, trygga ramer och lugn efter allt hon har varit med om. Ta hand om varann! :)

 17. M,

  Alltså bilden på Lance och amaryllisen 🙈😂

 18. Anne,

  Jag mår bäst av Zoloft ! De säger att andra SR preparat är samma. Men det är skillnad på dem.
  Biverkningar brukar vara ungefär en månad.

  • Alexandra,

   Samma här🙋‍♀️ Märkte verkligen skillnad på olika märken och gick därefter över till bara zoloft, originalet 😉

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf