Memory Lane

30 augusti, 2013
22 Kommentarer

Det har varit en lång dag….

Det har varit en morgon fylld av tårar. men oxå minnen.
En vacker och fridfull promenad ned för memory lane. Barnen läste dikt, vacker sång och en påminnelse om hur orättvist livet kan vara ibland.

En människa jag älskar innerligt har lämnat oss. En ängel på jorden, en vän, familj och någon som betytt så mycket..

20130830-174514.jpg
Det var en vacker stund. En stund att minnas och bära med sig.

Glöm inte att älska! Visa att du älskar, älska som om det vore den sista dagen ❤


Kommentarer

 1. Elisabeth,

  Det var fint skrivet Magdalena !!!

 2. Anna,

  <3 kram <3

 3. Monia,

  Styrkekramar i massor till dig och barnen. Strongt av barnen att läsa en dikt till lilla farmor. Krama varandra hårt och var rädda om er.

 4. Annette,

  Aldrig kul med begravningar! Skickar stärkande kramar till dig! Kramar

 5. annamia,

  Hela du värmer, tack!
  Vaknade imorse, duschade ihop med mannen och fick bästa av kramar med schampo i håret. Ljuvlig morgon med en helg framför oss.
  Nu sitter jag och ser min goe man kämpa för att ge mig sitt leende, nästa sekund somnar han av trötthet. En stroke hann ge honom en knuff idag….på tok för ung. Det blir en lång orolig natt.
  Tack för din värme <3

  • Lindha,

   :( Vad fint du beskrev det svåra i ert liv just nu… Styrkekramar!!

  • Lovisa,

   Du skriver så vackert mitt i sorgen. Jag går igenom en annan sorg och fick lite styrka av dina rader. All styrka och värme till er båda!

  • Ida,

   Vilken tankeställare… Hoppas han repar sig snabbt. Kram

  • Anna,

   <3 styrkekram <3

   • Annika,

    Samma här,en mkt nära och älskad anhörig gick bort för en månad sedan i cancer,så oväntat och plötsligt. Så fint skrivet Magdalena; Glöm inte att älska…även om man älskar, så visa det:-)
    Stor Kram från Annika

  • M,

   Lika underbart som livet kan vara lika grymt kan det bli. Så orättvist så meningslöst. Beklagar verkligen din sorg. Lider med dig. Och tänker på dig.

   Styrkekram

  • Helen,

   Skickar varma kramar genom cyberspace! ‘Ibland hejdar sig tiden och något oväntat sker, livet blir inte detsamma mer’. Kärlek till dig och din make ❤

 6. Sofia Ö Hedin,

  Tråkigt att höra, men tänkvärda ord <3

  Skickar dig en stooor kram!

 7. Lindha,

  Begravningar är både fridsamma och jobbiga på samma gång tycker jag… Har både begravt min mamma som gick bort alldeles för ung av leukemi och min mormor om senaste tre åren och det är ett litet personligt helvete att gå igenom… Speciellt att förlora min mamma :( Men jag tycker ändå att begravningen var otroligt fin och jag minns den positivt om du försår hur jag menar? Ett fint avsked helt enkelt! När man är barn upplevs det nog annorlunda dock så tänk på att dom behöver extra kärlek, uppmärksamhet och prata gärna om personen i fråga. Vad händer sedan? Funderingar osv, det behöver dom… Min dotter är 10 år idag och säger ofta fortfarande att hon sakna mormor och kan börja gråta och vilja titta på bilder/filmer med mormor. Viktigt att man ger dom utrymmet till det. *Kram*

 8. Maria,

  Så fina ord . Livet är inte lätt,Har 20 år bakom mig med min man & tre fina pojkar. Den ena motgången efter den andra har avlöst varann. Lätt att bli bitter …., men ska verkligen tänka på din ord om att visa kärlek & älska som om varje dag är den sista . Mycket elände med sjukdom mm runt omkring . Livet är inte rättvist . All Lycka & kärlek till dig & din familj Magdalena <3

 9. eva,

  är det barnens farmor?

 10. Leesi,

  Fina ord som värmer även mig som sörjer min far som hastigt gick bort här om dagen. Förtvivlad, chockad, ledsen och stort tomrum känner man just nu. Kram

 11. Kaatzi,

  Beklagar…
  Hon finns med er, natt som dag.
  Kram

 12. Elin,

  Hej! Vad fin du är! Men ska inte du gå på Hannas 35års fest? Träffas ni aldrig längre? Kranar

 13. Malin M,

  Beklagar sorgen! Fantastiskt vackert skrivet <3

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf