LIFE Birsta city i SUNDSVALL

7 juli, 2017
21 Kommentarer

Nu är jag här! KUL är bara förnamnet. Livrädd att ingen ska titta förbi. Bli som när jag skulle signera böcker på Arlanda innn jul. Två människor kom fram och pratade med mig (frågade va jag var för tomte)

Höll på att krypa ur skinnet hehe


Här ska jag stå och bjuda på godsaker! 


Vilken fin butik


Fina Stefan från BETTER YOU är med mig hit


Kul! Kom gärna förbi och säg hej….. ♥️


Kommentarer

 1. Hej,

  Önskar jag kunde komma men jobbar… :(
  Ha så kul och lycka till, kram från en 26-åring i Sundsvall

 2. CL,

  Hej, heja , det kommer att gå så bra ! Stor kram

 3. Tina,

  Vill träffa Dig men blir blyg ☺️ Följer Din blogg och köpt Dina tabletter. Kanske vågar förbi en sväng sen ❤️ kram och hoppas Du blir väl omhändertagen 🤗

  • Magdalena,

   Sluta!!❤️❤️❤️

  • Magdalena,

   Du skulle ha kommit, så skulle jag ha gett dig en bamse kram

   • Tina,

    Kom och fick två bamse kramar ❤️❤️ Kul att träffa Dig 🤗

 4. U,

  Jag tar ledigt och kommer förbi i Göteborg 👍

 5. Isabelle,

  Vill bara säga Tack till dig Magdalena.
  Sitter nu i mitt hem med nylevererade 2st London fåtöljer och 2 fotpallar, och det är Tack vare dig att jag fick se dom.
  Dom är sååååå underbart snygga.

  • Magdalena,

   Så avis!!!!!😍😍😍👍 grattis

 6. Linnéa,

  Hade gärna kommit förbi och sagt hej om jag var där Maggan! Var i Sundsvall förra veckan men nu är jag i Skåne istället, typiskt. Ska testa dina superpiller så fort jag ammat färdigt min tuttokige onge!

 7. Pia,

  Åh, lilla bus-Stefan!! ❤😍😘 Lycka till, båda!

 8. Kicki 🌞,

  Jobbade och du hade nog redan rest hem igen då jag passerade utanför på E4:an. 🌞 skiner i Sundsvall i dag så jag misstänker att det var tomt hus i Birsta? Så OM det inte kom folk så beror det inte på dig. Det beror på 🌞!
  Glad dag!

 9. Susanna,

  Hoppas allt gick bra idag! Arlanda var nog inte så konstigt, där är ju folk på språng och kanske inte hann kika in till dig!
  Köp tidningen Allas i november, där kommer jag vara med.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 10. Annhelen Sundin,

  Du är så härlig! Så glad jag åkte och träffade dig. Efter 9år som jag läst din blogg så var det på tiden att få säga hej live. !! Så trevlig och bara bäst! Tack för en prat stund med dig! Nu ska jag testa dina piller och förhoppningsvis ryker löshåret 😄😄👍! Kraaam PS min första kommentar här😉

  • Magdalena,

   Desamma!!! TACK för att du tog dig tiden att komma. Så härligt att träffa dig!

  • Magdalena,

   Hihi grattis!! Grymt att oskulden äntligen rök hehe

 11. Anna-Karin,

  Hej! Vill bara tacka för den fina goodiebag jag fick idag ❤ Ska bli spännande att se om jag slutar att tappa så mycket hår som jag gör nu😊

 12. Malin L,

  Åh så synd att jag inte hann till Life idag pga arbetet , annars hade jag kommit förbi . Du verkar så himla härlig ! Fortsätt med att vara du bara 😍

 13. Martina,

  Glömde totalt bort att åka dit efter jobbet😡. Kom på det sent på kvällen.

 14. Anna,

  Hej Maggan!
  Kan inte all in one boost också börja säljas på Life?😊 Vill gärna prova den också…..köpte min första burk idag och hoppas nu på en rejäl solbränna, tjockare hår och naglar som inte skivar sig hela tiden 😊👌🏼
  Goa sommarkramar till dej och tack för en underbar blogg💞

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf