Laila Bagge säljer ut och jag missar:-(

27 november, 2010
Lämna en kommentar

Textade precis med min fina vän Laila Bagge som berättade att hon har utförsäljning i helgen av sin klädkollektion Rock by Sweden. Jag lovade att jag skulle puscha lite för hennes utförsäljning i morgon.

Det är förra höstens kollektion och vårens kollektion som de säljer ut och där kan man verkligen fynda fina klänningar. Det är ca 70% rabatt av vad kläderna annars skulle kostat i butik. Och då jag själv tycker om Rock by Sweden så ville jag så gärna sprida detta vidare till er också. Laila är såklart där hela dagen. Synd bara att jag missar det:-(  Hon håller till på Kungsgatan 2 i Stockholm. Det finns mer info i bilden nedan, hoppas ni kan se det?:-)

Fridens liljor!


Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf