Korvkampen

21 augusti 2010 16:24
7 Kommentarer

Stämningen var på topp när Korvkampen 2010 drogs igång i trädgården på lördagseftermiddagen. Under parollen ”Må bästa korv vinna!” tävlade alla gäster i Maggans egen sommarolympiad. Förutom äran så stod en alldeles egen eldriven cykel från Lifebike på spel.

En sommarfest är inte komplett utan utomhuslekar. Efter lunchen samlades alla gäster i Villa Askes trädgård för att delta i Korvkampen 2010. Maggans egen olympiad innehöll allt från traditionell säckhoppning till helt galna korvinspirererade grenar. Sex lag ställdes mot varandra i tävlingen som leddes av Maggans Postkod-kollega Kim Kärnfalk och Rickard Engfors.

Halvvägs in i tävlingen fick deltagarna hämta andan och släcka törsten med energidrycken Firefly från godasaker.se.

Den sista laggrenen i Korvkampen kallades Prickakorv.

Deltagarna i det vinnande laget tävlade sedan individuellt. Nio personer blev två finalister efter en omgång av den gamla klassikern Hela havet stormar.

Finalgrenen där Kicki och Jeanette ställdes mot varandra kallades Den blinda korvgumman. Finalisterna fick välja två vänner att ta hjälp av. Uppgiften var att så snabbt som möjligt göra färdigt en korvbeställning till Maggan och hennes barn med förbundna ögon…

Vi vill rikta ett speciellt tack till A&S Reklam som hjälpte oss med våra Korvkampen-tröjor!

Efter en stenhård duell kunde vi till slut kora en segrare. Maggan gratulerade vinnaren Kicki till förstapriset. En elcykel från Lifebike.

Gästerna kunde även prova den eldrivna Lifebike-cykeln på plats.


 

MENY

Mer från Magdalena Graaf