Kärlek och arbete

11 april, 2017
76 Kommentarer

Klockan är otta, sovit risigt, tog en insomningstablett. Skönt med lite djupsömn. Tack för All kärlek, alla meddelanden, all värme och tröst. Ni är verkligen mina ben och skuldra när jag faller. Jag har pratat med Karolinskas kriscenter och barnen får självklart den bästa hjälp de kan få.

In i duschen. Tvättat håret. Näsan går att sminka över ”någorlunda” 


Den här lilla rackaren har inte varit med om någon ondska  ännu. Han är bara glad, gruffar runt och ställer till oreda.

Om 5min möter jag upp kollegorna. 

Tänka på annat. Jobba och träffa glada människor. Sen smiter jag i förväg till Ystad.

Måste ta reda på om det går flygbussar från Sturup till Ystad? Men det gör det säkert inte..

Vi syns senare. Kram på er och tack från djupet av mitt hjärta för all KÄRLEK, alla mail. Jag ska försöka svara på allt. Måste bara samla lite kraft och styra upp mig själv. Orkar inte just nu
Tack för att du finns❤️


Kommentarer

 1. Anna pl,

  Du har säkert fått detta råd flera gånger men tänker i i fall inte..
  det bästa tycker jag är att pratat prata prata, berätta för alla dom vill veta. Jag tror på att ju fler gånger man berättar hemska saker som man varit med om desto bättre mår man. Till slut ”tröttnar” Man själv på att höra/tänka på det. Självklart gäller det inte allt men mycket. Hoppas att barnen får bra hjälp. Såå skönt att ni klarade er undan.
  Kram Anna

 2. Becka,

  Ta hand om dig/er 💗

 3. ELVIRA,

  All kärlek till dig<3 tusen kramar…..

 4. Anneli,

  Hade nästan gått över på stora övergångsstället till Åhléns och som han förmodligen hade kört över om han inte förlorat kontrollen och kraschat. En stor smäll, det börjar brinna och jag ser en slapp person dras iväg i armarna från branden. Rädsla för bomb, andra beväpnade personer som det ryktades om. Visste inte vart man skulle fly..Tack vare alla poliser i området som kom fick vi flyktvägar..Dagen blev mkt lång och lång väg hem. Mått dåligt, tänk om han fortsatt? Inga affärer att fly in i på ett övergångsställe och dessutom staket och bygge på vardera sida. Mycket tankar, tårar, rädsla och en sorg för de som dog och skadades…sorg över att den gatan där man en stor del av sitt liv varit på så många gånger, gått och kännt sig trygg plötsligt inte är det längre..Idag tog jag den tillbaka från terroristen, gick, lade blommor och kände att livet går vidare, måste det.. En stor kram till dig och din familj som drabbades..Det blir bra tillslut för oss alla som va där..

 5. Nilla,

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Pia,

  Kämpa på du kommer hitta ljuset igen. Det är det enda du ska komma ihåg i de mörkaste stunderna.❤️Ta hand om dig på bästa sätt med nära o kära

 7. Jenny,

  Kram Maggan! Säger som jag säger till min dotter! Livet blir bättre❤❤❤ du är en underbar människa

 8. Pia Ahlin,

  Ha en skön påsk! Det som hände i fredags är svårsmält även om man befinner sig långt från Stockholm, kan endast ana vilken fasa det varför dig och pojkarna! Hoppas att du känner ro och får sol och värme i Skåne! Tusen kramar och mycket kärlek till dig och familjen! ❤

 9. Anna,

  Styrkekramar till dig <3 Hoppas du får en lugn och mysig påskhelg.

 10. Annika,

  Fina Maggan 🙏 du reagerar helt normalt som varit med om en sån fruktansvärd/ hemsk terrordåd. Min dotter jobbar på Drottninggatan i Sthlm och Alla dom har fått hjälp av psykolog. Chocken kommer ofta efter några dagar som du beskriver, så också för dom som arbetade där då allt hände. Folk kom inrusande, krossade allt och alla fick liggs i källaren i 5 timmar !!? Sen komma ut och se allt( filtar men blod som vittnar om allt hemska och rädd så rädd att gå tillbaka till jobbet!!) det måste få ta sin tid att bearbeta?( arg, ledsen, förbannad, aggressiv, empatisk mm, alla är olika och reagerar olika) å så får de vara . Bara Ni Alla som upplevt får tid och sörja också inte bara ”vara starka och ställa upp” som alla skriver om( gråtit floder över Alla fantastiska människor som varit underbara/ empatiska medmänniskor med solidaritet över alla gränser) men Ni som arbetat och var där måste få eran egen tid.. kramkram från hjärtat Magdalena

 11. Susanna,

  Stor kram❤

 12. Linn Fridlund,

  Såg att du oroade dig för en kvinna med barnvagn. På Aftonbladet kliver en kvinna fram med barnvagn för att berätta att hon är okej, om det nu är samma ❤😱 All styrka och kärlek till dig/er!

  Kram Linn

  • Magdalena,

   Det var inte den kvinnan. Barnet jag såg blev träffad av bilen. Men vänner här inne skrev att det var en 2 åring med sin farmor som klarade sig.

   • Linn,

    Åh herregud 😢😢 Det är så fasansfullt!
    Ta hand om dig 💖

  • Magdalena,

   Kram fina ❤️

 13. Åsa,

  Kram <3

 14. Christina,

  All kärlek till dig och familjen <3<3<3

 15. Mirja,

  Hoppas att Ystad kan göra dig lite bättre. Glad att du och familjen är ok. Det var bra att Fhilip tog dig ner till Drottninggatan igen. Men ditt läkande kommer att ta tid. Va rädd om dig!

 16. Magdalena,

  Hej! Blev så tagen att ni var så nära. Tänker katastroftankar hela tiden. Skönt att ni och många andra ändå klarade er fysiskt bra. Kramar till alla och ha en lugn fin påskhelg!

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf