Hoppas Isak brinner i helvetet! Hoppas han lider!

24 november, 2016
835 Kommentarer

Jag brukar faktiskt ALDRIG smutskasta andra människor på min blogg. Jag brukar aldrig ta med/godkänna elaka kommentarer som kan såra, hänga ut eller peka ut någon…

Mitt talesätt: låt dem glömmas i glömskan. Det ingen läst eller sett finns inte.. Jag är skaparen av mitt eget kommentarsfält, universum och stämningen på min sida.

Jag vill vara en fin människa. Kunna se mig själv i spegeln. Står över, förlåta och gå vidare 

Jag älskar er! Brukar faktiskt sällan gnälla över näthat eller elaka människor härinne …? Jag genuint älskar er! 

Mina fina underbara stöttande, kloka kvinnor. Jag från hjärtat ser er på ett kanske naivt sätt som mina vänner. Men skitsamma, ni ÄR mina vänner och betyder så oerhört mycket för mig. Som Filip brukar säga ibland ”du berättar mer för bloggtanterna än för mig”

JAG är av den filosofin att man inte ska mata trollen. Tala är silver TIGA är guld…

Sitta där med en offerkofta och gnälla. Jag får rysningar. Jag vill inte bli den människan som skaffar mig läsare av spekulationer ”om ni bara visste” synd det är om mig. Det här kommentarerna får jag. Stackars mig  bla bla

Jag vill vara cool! Sprida kärlek! Faan vad jag älskar er….. Bjuda på mig själv. På gott och på ont….

Jag har en liten dålig dag idag. Erkänner, sprickor i fasaden. Kommer kanske ångra mig imorgon. Men jaja, då raderar jag väl inlägget? Inte första eller sista gången det händer

Och jag vill VERKLIGEN  understryka att de här människorna som skickar vykort, handskrivna brev kommentarer här på bloggen, klistrar upp skrynkliga lappar i min porten. NI kommer inte åt mig. Ni kommer aldrig vinna. Ni sårar mig såklart. Ibland får Filip öppna posten, ibland gråter jag. MEN JAG VET! Jag vet hur jag lever mitt liv. Och jag vet att jag är den bästa dundermamman för mina barn. Alla i min närhet, VET att det inte finns någon mamma som slagit sig så jävla blodig för dem man älskar, som jag

Jag tycker så synd om ER! Jag verkligen från hjärtat lider med er. 

Ensamma, elaka, avundsjuka och säkert mentalt av samhället mycket misshandlade människor. Ni kanske lider av en känsla att vara oälskade, misslyckade?

Jag vet att jag inte borde ge er ”15 min of fame” uppmärksamma er, eller skriva om er. Det får er att känna sprudlande liv,det föder er och ger er näring. (Lite som massmördare Paul Spector i The Fall)

Men den här människan. En av de många elaka, som skrivit till mig under de senaste 2 åren.

”Hoppas din son brinner i helvetet”

”Hoppas han led när han dog”

”Med dig som mamma skulle jag oxå ta livet av mig”

”Jävla äckel, åt helvete mig dig och din fula jävla son”

Ska vi inte vädra ut lite? Öppna fönsterna! Lätta vårat hjärta!
Vad är det som driver er?? Vad är det som skapar detta raseri och längtan av att få såra andra? Mår era egna sårade hjärtan bättre då?

Nu är ditt Jasmine ett av mina mildare och snällare meddelanden  (Vill faktiskt inte att mina andra barn ska få läsa vad vissa av dessa människor skriver. Inte behöva uppleva den ondskan)

Jag vet inte hur tekniken funkar?

Jag vet inte hur man över nätet kan få tag i människor.

Men en kaffe med dig Jasmine, vore en bra början?

Få höra vad som driver dig, vad som ger dig rätten att uttrycka, tycka, UTAN ATT FAKTISKT känna mig. Du har ju ingen aning om något?

Du har ingen aning om hur vi lever våra liv, du känner inte Isak, inte mig eller någon annan.

Vad rör sig i ditt huvud? Vem är du? Har du ett arbete? Familj, kollegor?

I Solna bor du tydligen?

Var lite tuff nu!

Berätta om ditt liv. Din egen son. Var ärlig och träd fram!

Vi kan träffas hemma hos mig, dig i Solna, eller så kan du tillochmed få skriva ett eget inlägg härinne på min blogg. OM just näthat?

Jag är så förbannat trött på smattet i min telefon. Alla små spafiskar som äter av mig. 

Jag ska sova en stund! Tvätta håret, ta på mig rena kläder och följa med en av mina killar på basket ikväll. 

Trycka upp ett stolpiller stort som en fotboll av allinoneboosten i prutten. Vad är det med mig? behöver lite feelgood  nu.

 Laga mat skiter jag i. Orkar inte. Vi ska äta rester! Mumin kommer ikväll. Filip har något glassigt bilevent

Mitt kommande nyårslöfte till mig själv nu. Rensa! Ta bort, eliminera.

Vi börjar med dig Jasmine SHOOT!!! Kommentarsfältet är ALL YOURS

Nästa man till rakning är en granne till Isak. (Isak hade en jättefin liten 1a på Gärdet innan han lämnade oss)

 Isak råkade förstöra en backspegel mm  på personens sons parkerade moped utanför porten när han dog. Denne man pressade oss på pengar och hotade att polisanmäla mig för skadegörelse samtidigt som jag sörjde, var på bårhus och planerade begravningen för det bästa jag hade? 

Vad är det för människor som finns omkring oss??????? Jag blir mörkrädd!!! Svin! Galningar…. 

Jag lovar dig. När man är som svagast, då kommer hyenorna och hugger en. Jag har nog aldrig haft så mycker attacker och fegisar omkring mig som under de 2 senaste åren. 

(MEN självklart massor av kärlek oxå)

Vill inte hänga ut grannen med namn. Utan hänger ut mig själv och de Mail jag skrev som svar till honom!!!

Hans svar tillbaka? 

”Känns det bättre nu. Pappa till ***** ?”

Och PS känner du dig uthängd? Polisanmäl mig GÄRNA! go ahead! Det rör mig inte i ryggen.  

Tillägg: skulle oxå ha god lust att hänga ut det STORA FOLKKÄRA företaget. (Du håller deras produkter i din hand nästan dagligen. Helylle och familjärt)  när jag ändå håller på.

 Kallhhjärtat sparkar de mig från mina uppdrag 2 veckor efter isaks död!! Med motiveringen”vi vill inte förknippas med omständigheterna runt Magdalena Graaf, vårat företag ska genomlysa glädje och lycka INTE död och sorg” 

Jag hotade dem med att berätta för er här på bloggen… Tysthetsavtal, och förlikning” därav inga detaljer…

Nu har jag fått det sagt oxå.  En ny dag imorgon. FAAN VAD SKÖNT det är att lätta på locket ibland! Nu mår jag faktiskt lite bättre…  

 Jag är inte ute efter sympati eller att upplevas som en deamqueen eller gnällspik..

Jag är bara så trött! Trött på hat, anonyma monster, troll och ondska…

Med detta, visa kärlek! Krama varandra! Det kan finnas så mycket sorg under ytan. Man vet aldrig vad människor bär med sig. Hae gått igenom.Vi måste vara varma och snällare mot varandra. 

Kram och tack för att ni finns❤


Kommentarer

 1. Ann-Marie,

  Jag förstår inte varför sånna elaka människor helt enkelt läser om dig och lägger ner energi på något som dom inte har ett skit me att göra överhuvudtaget????? E de bara för att hata? Tror att dessa människor är så jäkla avundsjuka så dom tom är avundsjuka på andras olycka, tragiskt!
  Nä, stå på dej Magdalena innan nån annan gör det💕

 2. Viktoria coskun,

  Hej, läste nyss detta. Hur kan man vara så ond? Hur kan de skriva så till dig? Tror den här jasmine mår dåligt, hon vill att du också ska må dåligt.
  Du ska inte behöva läsa nåt sånt elakt för att alla vet vem du är. Ingen ska behöva läsa nåt sånt.
  Och sen Isaks granne, herregud alltså. Finns det såna människor?
  Det som har hänt med Isak är tragiskt, vet bara att han dog i nån olycka. Du var och är en bra mamma.
  Jag känner inte dig men vet att du flydde från Isaks pappa och du tog hand om Isak. Om du inte var en bra mamma hade du bara lämnat honom med. Glöm inte att du har en godhjärtad hjärta. Jag skriver detta då jag läste att du var i närheten då lastbilen körde bland folk. Tänkte då bara hur mycket ska det hända magdalena hemskheter? Vet också att du hade nån sjukdom med huvudet, vet inte riktigt vad det va men att det var allvarligt. jag är glad att du har gått vidare, du måste klara dig igenom detta terrorn.
  Jag brukar följa dig och din syster på eran blogg.
  Ni har både lyckas med livet, så snälla låt inte det här trycka ner er. Gå vidare snälla ta hand om er.

 3. daisy,

  Har missat detta inlägg tills idag, kanske är tur så det hunnit svalna lite i kommentarsfältet. Jag blir mörkrädd av detta inlägg, detta hat mot en sörjande familj, hur man ens kan tänka tanken att begära ersättning från familjen i en dödsolycka. Hur man kan tänka å ännu värre skriva de meningar till dig som du delar med dig i detta inlägg. Vart kommer denna ondska ifrån? Att L heter Isak tycker jag är jättefint, som ett tecken på att han är älskad och aldrig ska bli glömd, av dig, av Filip, sina syskon och din bror han tragiskt nog aldrig hann träffa. All kärlek till er å hopppas påsken blir underbar

 4. ,Karin,

  💟

 5. Lina,

  ❤ Jag blir helt mållös, att det på riktigt finns människor som kan skriva så? Hon måste vara sjuk och må riktigt dåligt. Stor kram till dig❤.

 6. Jeanette,

  Underbara underbara människa!! All min kärlek till dig idag❤❤❤❤❤

 7. Louise,

  Fattar inte hur människor kan skriva så elakt. Hon vet inget om ditt liv. Hur kan hon då uttala sig så. För mig är detta skrämmande och otroligt farlig. Jag blir riktigt upprörd.

 8. Camilla,

  Kom in på din blogg i samband med att jag sökte på mitt barns namn Isak. Vi ska ha dop för honom snart och jag fastnade i din text och tappade rent sagt hakan. Jag känner mig lyckligt lottad som inte är utsatt för något liknande, men blev genast oerhört orolig på vad mina barn kommer att uppleva under sin uppväxt med den digitala världen. Känner mig helt plötsligt uråldrig trots att jag är född på tidigt åttiotal. Jag kan för allt i världen inte förstå att det finns så många människor som sitter inne på så mycket hat. De måste vara pressade, olyckliga, missförstådda, och kränkta i sin dagliga vardag. Jag tycker inte att det finns någon som helst ursäkt för att skriva något sådant till en annan människa. Att det inte är straffbart. Det är ju misshandel. Vi ligger tydligen otroligt långt efter i följden av lagar till utvecklingen. Vilken otrolig känsla av maktlöshet.

  I den text du skriver läser jag om en otroligt stark människa som har mycket kärlek runt sig.

  Vi behöver tydlig sprida mer kärlek till allt fler vilsna själar där ute.
  Kämpa på.

 9. Filippa,

  det här är nog första gången jag lämnar en kommentar på en blogg, jag har följt dig till och från under årens gång, jag har skrattat med dig, gråtit med dig, lidit med dig och älskat med dig, genom dina texter och genom dina bilder.
  Jag är 22 år, jag bor i Uppsala och jag har en son som är 7 år gammal.
  Av nån anledning så trillade jag in på din bok på Storytel, och började tänka på dig igen, hur du har det och hur då mår, vad som händer i ditt liv just nu och så.
  Och det jag vill säga till dig Magdalena är tack, tack för att du är så öppen och ärlig, härlig och fantastisk.
  Tack för att du har delat med dig av din historia till mig, tack för att du, hjälpt mig och lyft mig.
  Jag har också fått se mannen som vill döda mig i ögonen, jag har varit rädd, jag har varit svag, likgiltig och apatisk. Sedan har jag blivit stor, stark och ännu mer stark.

  Jag kan inte förstå hur en människa kan vara så ond och skriva dom där raderna till dig, ibland får man tro på karma, det du ger är vad du får, vi får helt enkelt hoppas att dessa människor en dag finner lyckan, även fast dom inte förtjänar det.

  Nu har jag svamlat om allt möjligt, vill bara avsluta med att säga att du är en fantastisk kvinna, vacker , stark och så jäkla rolig. Glöm inte det.
  Kram

  • Magdalena,

   ❤️ tack fina Filippa❤️

 10. Charlotte,

  Känner inte dig så väl eller din historia särskilt ingående. Jag råkade komma in hit på denna blogg grund av den fina artikeln om din fina duktiga son som håller på med thai boxning då jag ”googlade” Fruktansvärt att folk skriver sånt till dig. Jag har själv en syster som blivit utsatt för drev och näthat. De människorna kan aldrig vinna för i grunden är de så bittra och förtärd av hat att de enbart gräver ett djupare hål och gör bort sig själva. Men det är ändå förbannat fruktansvärt att de inte är straffbart. Lagen måste skydda oss från denna typ av övergrepp.

 11. GunillaEborn,

  Förstår inte hur någon kan vara så hjärtlös dom denna Jasmin Ett stort självhat lider hon av och istället för att ta itu med det så öser hon dynga över andra. Hennes självhat Går inåt och blir ännu större och egentligen är det synd om både henne och hennes barn med den mamman Bry dig inte Magdalena för det slår tillbaka på henne själv Tänk på vilket tråkigt och innehålls löst liv Jon måste ha Allt gott till dig och din familj Kram
  Gunilla

 12. Sofia,

  Hej! Jag är så otroligt ledsen för din skull. Jag förstår verkligen inte hatet som vissa människor har för andra. I den otroligt stora sorg du redan lever med, ska du inte behöva stå ut med så hemska människors beteenden och elakheter. Skickar lite kärlek istället ❤️

 13. Lillan,

  Hejsan!

  Jag fattar inte hur grymma, hjärtlösa hemska människor det finns i bland. Detta är fruktansvärt hur man kan skriva så här till någon. Jag brukar inte heller kommentera så mycket, men detta fick mej att tappa hakan. Tycker du är stark som ändå tar det på ett bra sätt. Jag hade nog blivit fruktansvärt förbannad. Alla vet att du är och har varit en bra mamma och vad du fått utstå. Jag har även läst din bok som var väldigt intressant. Folk som skriver så här mår oftast dåligt själva och har säkert inte förlorat någon familjemedlem själva. Jag vet hur det känns då jag förlorade både min syster och hennes son i en brand för många år sedan. Man glömmer aldrig. Det känns som det vore i går fast det var massa år sedan. Stå på dej och massa kramar till dej 3>

 14. Emma,

  Magdalena, du är en större männiksa än dessa små amöbor. Du är stark, driven och vad jag kan utröna av din blogg en sjuhelvetes bra mamma, om jag får svära lite. Den tragedi du råkat ut för önskar man inte ens sin värsta ovän,

  Vissa människor är ondskefulla, patetiska små troll, utan ett hälsosamt liv, utan kärlekm och empati, så det är såhär dom lever upp och gläds, genom att göra andra ledsna. Tror inte dom förstår riktigt att du redan gått igenom den ultimata sorgen, så det finns nog inget dom kan skriva som gör dig mer ont än vad du gått igenom. Önskar bara en sak och det är att dom ska inse att dom smutskastar någon som är död, som är älskad av dig och har varit älskad av dig, som du har gett liv åt, och att dom ska förstå vilken smärta det har varit för dig och fortfarande alltid kommer vara, men javisst ja, då måste man ju ha en hjärna att tänka med, ett hjärta att känna med och ett sinne att förstå med, och det har inte dessa små pajasar, så med detta långa inlägg Magdalena önskar jag dig och din familj allt det bästa och framför allt lugn och ro från dessa små ynkliga värdelösa parasiter som kallar sig människor och skriver skit på din blogg.

  Mvh Emma

  • Magdalena,

   ❤️

 15. Elizabeth Liljebjörn,

  God morgon Magdalena!
  Vi känner inte varandra på riktigt men jag tycker ändå att jag känner dej eller känner igen mej i din historia.
  Jag har såklart sett dej på TV och beundrar din naturliga begåvning och utstrålning.
  Jag har läst din bok och rös den handlade även om mej. …
  Så detta näthat om din son. Kära du tänk inte för en minut ett felet var ditt!! Jag har ett barn. Ett. Och hur många gånger har jag inte anklagar mej själv för de fel som blivit i hennes liv. Gav jag henne fel mat ? Fick hon inte leka med de hon ville? Flyttade vi för ofta?
  Mitt barn använder inte droger utan det är annat som händer. Jag får inte umgås.
  Så ni som attackerar Magdalena tror ni inte att hon har flrebrått sej själv????? Tycker ni inte att det är straff nog? Måste ni spä på?? Tänker ni inte att detta kan drabba alla?
  Jag var inget älskat barn och tyckte att jag var gruveligt ful och misslyckad. Jag till och med försökte ta mitt liv som barn.Och det har inte varit en dans på rosor vill jag lova. Mamma sa alltid att hon ångrade att hon fött mej. Jag var bara till besvär….
  MEN jag reste mej ur askan efter min separation precis som du Magdalena. Bestämde mej för att göra det jag drömt om.Så jag köpte en amerikanare och gav mej ut bland folk. Jag som mer eller mindre varit inlåst av min man. Jag blev radiopratare och statist i en serie filmer och hade tom en biroll.
  Så kära Magdalena jag har fått höra mycket skitprat och sorgen att inte få träffa mitt barn att inte få va mamma är hemsk. Men det är inte mitt fel. Onda människor avundsjuka människor finns det gott om. Och du ska vara stolt över dej själv och det du gjort.
  Jag vet att du sörjer och att det satt sina spår även om jag inte känner dej.
  Stor varm kram denna regniga morgon från Elouise

 16. Eva Persson,

  Hej Magdalena!
  Kom in på din blogg av en slump och började läsa detta inlägg om vad folk skrivit till dig. Finner inga ord och det gör så ont i mitt modershjärta att se vad människor är kapabla till att skriva och göra. Jag själv miste min älskade pojk 2014-08-06. Han var också mitt uppe i livet och vem kunde ana att jag en dag skulle få mitt livs chock, att hela världen skulle rasa under fötterna på mig. Kommer i håg att jag var i affären en dag i augusti 2014, efter att min son gått bort. Jag fick se en löpsedel om din älskade son Magdalena. Där och då kände jag en slags samhörighet med dig och att detta var något som vi gick igenom samtidigt. Jag tänkte och sa att den enda som vet hur jag just då kände, att mista ett barn, var just du som de skrev om på löpsedeln Magdalena. För vem kan veta hur det känns att mista ett barn? Ett barn som för alltid kommer fattas en, som för alltid är i ens tankar och i ens hjärta och hur man varje jul, födelsedag och dödsdag har det extra svårt med att hålla tårarna borta. Många i min omgivning brukar säga till mig att ”du är en fantastisk kvinna Eva du är så stark”. Men jag är nog inte så stark. Jag har lärt mig att leva med att min son är bland dem andra änglarna i himlen, att han har det bra och kommer och tittar till mig då och då. Kollar hur allt är med oss. Han är för alltid inom mig och inom hans syskon. Precis så skulle jag kunna tro att du också känner Magdalena. Så jag hoppas att du lyckas skaka bort allt dumt och allt elakt människor skriver till dig för de känner inte dig. Det gör docl inte jag heller men jag känner MED dig för jag vet vad du gått igenom när det gäller att förlora ett barn. Många styrkekramar till dig Magdalena. Mvh Eva.

 17. Vesna Bogdanovic,

  Kära Magdalena!
  Varför försvarar du dig? Du måste lära dig att ”spola skiten” annars onda människor vill dra dig i sitt fulla spel.
  Du har annat att tänka. Du måste ta hand om dig hela tiden! Du är skör. Min moster förlorade son (äldsta av tre) och hon sa:” Jag ska sörja hela mitt liv fast på olika sätt. Tyvärr, svårt att fatta på riktigt…
  Jag tycker om dig och om din familj. Ingenting farligt att jag är besatt av ER, som en medmänniska.

  Jag önskar Dig och dina nära och kära Guds välsignelse och många år i harmoni.

  Med vänliga hälsningar

  Vesna Bogdanovic

 18. Anna,

  Finns bara ETT ord som borde få gå igenom till er (och alla andra. Alltid!)
  Ordet:
  KÄRLEK!

  Skickar all styrka och värme till er familj som jag bara förmår ❤

  Stor kram

 19. Katri Sundqvist,

  Jag googlade efter något annat och kom in på detta inlägg!
  Till dig Magdalena vill jag säga att du och din familj funnits i mina tankar mer än vanligt efter din sons bortgång.
  Hoppas det har blivit lättare att leva med förlusten trots att det aldrig kommer läka alla sår..
  Till er alla läsare som rent utav ljuger, trakasserar och sprider rykten om denna familj och Isaac säger jag bara:
  Hur kan man vara så hjärtlös, hemsk och elak!!
  Fy fan på er!!

 20. Janni,

  Du är stark Magdalena, så otroligt stark, och modig! Att man ska behöva genomleva allt hat ovanpå sorgen av att förlora det finaste man har! Hur kan man vara så okänslig och hjärtlös att man kan behandla en förtvivlad medmänniska så fruktansvärt illa?! Det är så skrämmande att vissa människor är så kalla! Så rätt att du vågar skriva ut detta, kanske kan man våga hoppas att folk tar åt sig och inser vad deras ord och handlingar gör mot andra! Jag önskar dig och din familj all kärlek! Isak hade varit stolt att kalla dig sin mamma!

 21. Nadja,

  Inte klokt! Trodde inte det fanns så här vidriga jäkla människor! Jag, som också är mamma, lider med dig, vet inte vad jag ska skriva, kände bara för att skriva något, blir så arg när jag läser detta, hur människor beter sig! Fruktansvärt!

 22. Sandra,

  Så jävla bra!
  Du är fantastisk!!!!!!

 23. Viktoria,

  Du är så stark och bra! Vilka jävla svin det finns. Men det är de dom kommer dö ensamma och olyckliga och ångra sin tid här.

  All kärlek och lycka!

 24. Ulrika Wesström,

  Stå på dig Magdalena. Du är en bra människa och det vet du! Låt inte nät-trollen trycka ner dig. Elaka människor finns tyvärr överallt. Att skylla din sons död på dig är ju helt befängt. Förstår inte varför vissa människor mår bra av att trycka ner andra. Varför göra någon illa när man kan göra någon glad? Nej det kommer jag inte att förstå om jag så lever i 100 år. Så sträck på dig och kom ihåg att du och din son ses i himlen. Stor kram ❤!

 25. Linda,

  Gör ont i hjärtat att läsa hur grymt elaka människor faktiskt är. Mår illa.
  Halkade in på bloggen och hamnade på just detta inlägg. Jag vet hur det känns att förlora halva hjärtat och sedan bli sparkad på.
  Innan jag förlorade min nära så var jag lixom lättare i allt om du förstår mig rätt? Nu är jag mer kontrollerande och orolig över dom jag älskar, ibland nästan så att jag kväver dom med min kärlek och oro. Jag svamlar och hoppas att jag inte blir missförstådd.
  Har ingen mening med det jag skriver utan bara att jag vill säga högt att jag är en bra mamma/fru/kvinna/kollega även om man blir lite mer vaksam efter ett trauma och att folk som kastar skit på en kan hoppa och fara!

  Stor kram

 26. Johanna,

  ❤️❤️❤️

 27. Alexandra,

  Hej Magdalena. Jag vet inte hur jag hamnade här, följer inte dig men skall absolut börja göra det❣️ Kunde bara inte slita mig från ditt inlägg ang det som”Jasmine” skrivit. Jag undrar hur såna människor kan se sig själva i spegeln och leva med sig själva?! Nä fyfaan rentutsagt!!! Blir mörkrädd. Jag har själv två döttrar (5 o 11 år) som är mitt allt. Jag brukar säga till dom att det enda man behöver vara rädd för här i världen är Onda människor……det finns inga spöken eller monster som är farliga. Blev ytterligare påmind om hur rätt jag har. Jag beklagar verkligen din sons död, jag är sååå otroligt ledsen över att det finns såna jävligt hemska människor i vår värld, som dessutom ger sig själva rätten att skriva såhär mörka, hemska och bisarra meningar😪 Jag ser på dina inlägg att du är stark, men förstår också att sånt där skakar man inte bara av sig. Jag skickar iallafall dig massor av kärlek och styrka i sorgen❤️ Till den där lilla vidriga varelsen ”Jasmine” vill jag bara säga; KARMA, DU kommer få vad du förtjänar om det inte redan kommit till dig! USCH!!!

  • Magdalena,

   ❤️

 28. fd gr,

  läser sällan sociala medier eller bloggar men trillade in här nu av okänd anledning o bölar nästan när jag läser detta. dock vill jag oxå bidra med en FIN kommentar, så här får du;
  Du, som alla andra hårt kämpande godhjärtade mammor, är guld värda, din son va nog oerhört glad o stolt att just du va hans mor. önskar dig evig lycka i framtiden. klem klem.

  • Magdalena,

   ❤️tack❤️

 29. Jenny,

  All cred till dig!!!!!<3

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf