Grattis på morsdag!

31 maj, 2015
14 Kommentarer

Grattis till er alla, coola mammakämpar!

Tänkte skriva något längre och mer genomtänkt.  Men hinner inte! Måste vara en närvarande och kärleksfull mamma när jag själv blir firad hehe

image

image

Frukost, blommor, dagens tidningar och SOVMORGON…

image

Lance var med och myste med oss, men vill inte vara med på bild.
Han åt frukost med oss, men att hänga med morsan resten av dagen?? Skulle inte tro det….
Man kommer ju själv ihåg när man var 15

image

Efter en lugn och härlig morgon så åkte vi till Johan Petre’s generösa Viaplay event på Djurgården

image

Pannkakor, glass och brunch..

Tack Johan och Viaplay för att vi fick komma!

image

image

Charlie fick fina glittriga naglar

image

Vi åkte till Goliath. Jag är ju faktiskt mamma till honom med…

image

image

image

Hade helst firat dagen med min egen mamma..
Men tyvärr var hon inte hemma. Hon var på resande fot

image

Till sist avslutade vi dagen på café Bairut

image

image

Har du haft en trevlig helg, har de hänt något kul?

Tidig säng, imorgon ska jag flyga luftballong till en stad någonstans i Sverige.

Kanske vi syns? ❤


Kommentarer

 1. Anna,

  Vilken mysig dag! Vem är tjejen som är med er? Filips dotter?

  • Magdalena,

   Vår lilla granne…

 2. Ida,

  Det ser ut som att ni haft en härlig dag och det är väl du och din familj, om någon, värd! Måste bara fråga vilket märke det är på dina fantastiskt snygga jeans?! Du är verkligen supersnygg! Kram Ida

 3. Helen,

  Jag blev så fint firad idag. Älskar min familj även om jag o min man kämpar mycket. Denna dag fick mig ändå att sluta i tårar. Även om jag älskar min mamma så var det min mormors grav jag slutligen hamnade vid. Elakt kanske men min mormor stod mig så mycket närmare än någon annan, hon var mitt allt och det är så nyligen hon gick bort. Jag firar mors dag för min älskade mormor som alltid fanns för mig när ingen annan gjorde det. Hatar dessa högtider som bara framkallar massa sorg och känslor av oändlig saknad.

  • Magdalena,

 4. Julia,

  Först glömde ungarna bort mig.
  Sen fick jag blommor, choklad och pappershjärtan :)
  Saknade tyvärr min mellanson så mycket idag :(
  Första mors dag sen han flyttade för 8 månader sen till ett helttidsboende. 12år gammal pga sin sjukdom :(
  Storbölade i min säng länge.
  Min stora son var på Slash på grönan ikväll :)
  Det var mumma för honom som lirar både el-gura och el-bas :)
  Nu är klockan för mycket som vanligt.
  Natti❤️

 5. diningandcooking,

  Vilken fin tårta och frukost du fick hemma =) Jag har inte några barn än men är matte åt en liten katt som är familjens älskling så min man var iväg och handlade en mattes-dag-present till mig från honom och jag fick ett nytt objektiv till min systemkamera som ska släppa igenom maximalt med ljus så det var jättekul att få =) Sen blev det en lunch på Melanders brasseie i Täby centrum med väldigt goda Moules frites.

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 6. GC,

  Fin familj du har Maggan. Och du är extra snygg i din frisyr utan löshåret. Ha det bra. Kram :)

 7. I mitt huvud,

  Vilken mysig dag ni hade!! Och Goliath, han är ju så snygg!!!
  Kram

 8. A-M,

  Magda.
  Jag känner ej dig, men skulle vilja ha kontakt.
  Vi kanske kan hjälpa varandra?
  Vänligen.

 9. Amanda,

  Låter som ni haft en mysig dag! :)

 10. Erica - Stugan på fjället,

  firades som en drottning med plockade maskrosor, teckningar, kramar, pussar och restaurangbesök. Fick också ”äran” att välja godnattsaga till mina tjejer, ha ha, det tyckte dom var lyxigt för mig :)

 11. Jessica Hägbom,

  Hejsan! Jag undrar bara var vinnarna i tävlingarna publiceras? Hittar det ingenstans?

  • Magdalena,

   Hej Jessica. Vi publicerar alltid vinnarna i själva tävlingsinläggen, längst ner, tillsammans med rätt svar. Så gå in under rubriken ”Tävlingar” i menyn och så kan du bläddra bland de som varit och där hitta vinnarna. Vi meddelar också vinnarna/en så klart personligen. Vi drar vinnarna så fort vi hinner efter avslutad tävling, men ibland kan det dröja något, beroende på vad jag och vi hinner. STOR KRAM. /m

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf