Glad första fucking advent đŸ€Ł

3 december, 2017
28 Kommentarer

Nyhetsmorgon, lussekatter, adventsljus.

Det ser, lÄter romantiskt och sÄÄÄÄÄ myyyyzzigt.

Snor, skrik, uppkĂ€ftig ungar, gnĂ€ll, ”han-gjorde-det-skvaller.

Jag skull vilja trycka ner en lussebulle i halsen pÄ dem ibland

-Sitt still, lĂ„tsas ÄT tomtegröten, och se lite jĂ€kla glada ut.

”Nu ska vi Ă€ta en familje-advents-frukost och prata om varför vi firar första advent”. Njuta, umgĂ„s lite, UTAN telefoner…

-Cheese! Nu tar vi bilden till bloggen !!!

Barn 1

-MÄÄÄÄste jag sitta hÀr! Jag vill spela dator!!! Gillar inte lussekatter

Barn 2

-Jag vill ha min mobil! Bygga mincraft

Barn 3

-waaaaaa-wiiiiiioo skrik, slammer!!

Stora barnet

-vÀÀÀntau Magdaleeeejna, det Àschr en mocket viktejg kond som ringer

Av-tickat frĂ„n ”nu Ă€r jag den duktiga mamma” listan

✔ haha

…..Jag Ă€r pĂ„ dĂ„ligt humör idag. Det bubblar i magen.

Trött pÄ att försöka fixa för alla. Nicka, vara glad. Hur man Àn böjer, bÀnder och vÀnder pÄ sig sjÀlv sÄ fÄr man bara skit, sura svar och gnÀll

Har lust att göra en Mickan i Solsidan the movie (hehe) sÀga FUCK YOU! SmÀlla igen dörren och ta en veckas promenad

….. Nu packar vi in oss i bilen och Ă„ker till huset. Killarna ska fĂ„ vĂ€lja rum.

Ingen vill följa med. Alla vill bara sitta med gamnackar och spela spel hemma i sina unkna hörn.

-Det skiter jag i! NI SKA MED!! JAG BESTÄMMER! Filip blir sur pĂ„ mig för att jag blir sur. Jag blir sur pĂ„ honom för att han blir sur pĂ„ mig, för att jag blir sur pĂ„ de sura barnen.

Vilken mysig dag? Haha!! 1 advent! Nu njuuuuter vi…

PÄRLsöndag. BĂ„de jeans, tröja och örhĂ€ngen

…… Tröja 15 Ă„r gammal frĂ„n Day

Jeans cream

Skor MOU

ÖrhĂ€ngen Chanel

Idag har jag inga barn/bÀbivÀnliga klÀder. Jag har KANsÀttaihalsenklÀder. MÄste vara extra försiktig, det Àr min verkliga mardröm (tvÄngstanke)

… Jag tycker det Ă€r fint.

ÄLSKAR pĂ€rlor och glitter! Perfekt mode för mig


Kommentarer

 1. Lotte,

  Hahaha det lÄter PRECIS som hos oss idag..
  stress press och sura ungar!
  Du jag tĂ€nkte pĂ„ det, du skrev att ni fĂ„r lĂ„gt till tak i huset, vill du sĂ€lja dina gardiner till mig???? Vi bor i ett gammalt hus med högt till tak MEN JAG HITTAR JU INGA GARDINER! Bara pĂ„ Hemtex men det fanns bara en sort och vita… Eller har du nĂ„n webbutik att rekommendera med lĂ€ngre gardiner? Blir tokig pĂ„ alla 220 lĂ€ngder… kram
  lotte4.blogspot se

  • Maja,

   Åker du till GekĂ„s nĂ„ngĂ„ng Ă€r alla typ iaf 240 lĂ„nga .tror dom fĂ„tt in Ă€nnu lĂ€ngre dĂ„ modet Ă€r att ha dom Ă€nda upp i taket

   • Lotte,

    Ja jag har letat dÀr men jag behöver nÀstan 3m lÄnga och det finns inte dÀr :-(

  • Åsa,

   Annars kan man ju sy gardiner. Jag sydde 27 m Ă  8 lĂ€ngder till mina 4 fönster m 4 m takhöjd o fönster som var 2,30 m höga 🙂

 2. Camilla,

  SÄ trött pÄ alla dessa fula ord pÄ din blogg nÀr du skriver överskriften.
  Klagar pÄ andra men en vuxen mÀnniska som du behöver inte uttrycka sig sÄ grovt pÄ vart och vartannat inlÀgg, tröttsamt.
  Nu fÄr jag vÀl fancluben efter mig men det bryr jag mig inte om.

  • Magdalena,

   Men sluta lÀs hÀr dÄ. Följ nÄgon annan blogg. Jag blir helt matt! Vem Àr vissa av er? Passar det inte i smaken. Varför klicka eller ens ta sig tid att kommentera?

  • Ella,

   Varför lÀser du dÄ?
   SÄ trött pÄ er surkÀrringar som inte har nÄgot annat för er Àn att klaga pÄ att NI gör ett EGET AKTIVT val att lÀsa nÄgot som ni tydligen INTE vill!! Vem har tvingat DIG att lÀsa nÄgot som DU inte vill?? SKAFFA ETT LIV!

  • Tina,

   Ja du Camilla. Detta Ă€r ju Maggans blogg dĂ€r o hon kan skriva o sĂ€ga /uttryck sig precis som hon vill…. att du ens orkar lĂ€gga tiden att skriv. LĂ€s en annan Ă€r mitt tips ! Hejja Maggan du Ă€r bĂ€st âŁïž

  • Carro,

   Snart!

 3. Suss,

  Fast du gör rÀtt. Det Àr faktiskt du som vuxen som bestÀmmer. Man fÄr ge barnen nÄt att se fram emot att bli vuxen; att dÄ fÄr de bestÀmma.
  Lycka till med hus och allt som hör dÀr till. :)

 4. Sara,

  SÄ jÀvla skönt att lÀsa nÄgot som skulle kunna vara hemma hos oss. IgenkÀnningsfaktor till tusen!
  Kram !

 5. Anna,

  Heja Maggan du Ă€r bĂ€st❀❀

 6. Susanna,

  Ha ha du e bara bĂ€st !!!! Älskar dig Ă„ din blogg!!! Du e sĂ„ Ă€rlig Ă„ hĂ€rlig ! Du beskriver vardagen precis som den Ă€r !!! Din morron ser ut precis som hemma hos mig.. man försöker vara alla till lags men bara sura miner hemma.. ska försöka ta me mina ut pĂ„ julmarknad men innan vi ens kommit utanför dörren har dem hunnit stĂ€nga för d e sĂ„ mkt brĂ„k i emellan😡 hoppas ni trots allt fĂ„r en bra söndag ! MĂ„nga kramar ❀

 7. Ann w,

  Tack detsamma till dig med familj HĂ€rligaste och bĂ€sta DU Maggan âŁïžâŁïž. Jag bara Ă€lskar din blogg DU Ă€r bĂ€st đŸŒč. Frukost och Nyhetsmorgon , och sen en tur till pappas grav och tĂ€nde ett ljus. Eftermiddagen blir advents fika med nĂ€ra och kĂ€ra. Önskar dig med familj en fortsatt fin 1 adventâŁïžâŁïž. Tack för att DU förgyller tillvaron med alla fantastisk inlĂ€gg / stor kram frĂ„n Ann i Götet😍.

 8. Liv,

  Hej-inte mÄnga som hört om detta tror jag men var försiktig med barn, speciellt smÄ, och djur och saffran. Ska kunna vara giftigt.

 9. Mormor Lena,

  Vet inte om det Ă€r nĂ„gon tröst men du har massor av kompisar ute i familjedjungeln , kĂ€nner igen mig (för vĂ€ldigt mĂ„nga Ă„r sedan) och hör o ser hur min dotter har likadana dagar đŸ˜đŸ€—đŸ˜±lycka till med nya huset 👍

 10. Tess,

  Älskar din Ă€rlighet och som nog de flesta kĂ€nner igen sig i, men aaaaaaldrig sĂ„klart yppa ett ord om i sociala medier. By the way, Mickans ”fuck off” tror jag inte Ă€r sĂ„ dumt ibland alltsĂ„. Ett slut en gĂ„ng för alla istĂ€llet för trippa pĂ„ tĂ„rna.

  • Ewa,

   HĂ„ller med dig!

 11. Ulrica,

  Andas Maggan!! Andas!!! 😊👍😊

 12. Karin,

  Inför mobilförbud/spelförbud. Ingen mÄr bra av att
  sitta och spela till ingen som helst nytta.
  Jag visade bilder för mina barnbarn pÄ en gamnacke
  (pÄ en mÀnniska) och det tog skruv, nu Àr de införstÄdda
  med mobil och spelbegrÀnsning.

 13. NorrlÀndskan,

  Mina barnbarn blir likadana nÀr de fÄr sitta för lÀnge med plattan el mobilen. Har fÄtt begrÀnsa tiden för dem. Det funkar med 30 min pÄ fm och 30 min pÄ eftm. Vid 1 tim el lÀngre sÄ Àr det kört. NÀr de sover över kör jag med att frukost, tandborstning och pÄklÀdning ska vara klart först. Annars blir det tjafs och grin. SÄ testa med att styra upp tiden för dem. Lycka till med nya boendet, spÀnnande!

 14. Anne,

  Vad bra att höra att vi inte Ă€r ensamma med dessa söndagar som slutar och börjar med brak…. och ungarna som bara Ă€r otacksamma…. spelar ingen roll om i Sverige eller hos oss i Tyskland…. Da hjĂ€lper egentid….

 15. Åsa,

  Aj laaaav you!!!! 😄😄😘

 16. Lena Sjölund,

  Bra ide Maggan, att sÀga FUCK YOU! och smÀlla igen dörren och ta en promenad och lugna nerverna. Kanske barnen fÄr en tankestÀllare.:)

 17. Riitta,

  BĂ€sta bloggen! Livet som det Ă€r. Inte att klottra tavlor med vit pĂ€lsvĂ€st, visa bara sin photoshoppat bĂ€sta sida och konstgjord vardag sk. primaliv 😂

 18. EN MÖLNBOBOS LIV,

  Haha, igenkÀnningsfaktor de luxe och dÄ har jag bara tvÄ barn (en 10-Äring och en som blir 5 snart).
  Jag var sÄ trött pÄ dem idag att jag starkt funderade pÄ att lÀmna familjen i sticket och köpa mig en stuga i Norrland.

  Hoppas din dag blev bÀttre.

 19. Carola,

  SÄ ser det nog ut hos de allra flesta, skillnaden Àr att du visar verkligheten medan de flesta förskönar och mörkar för glatta livet.
  HĂ€rligt med lite verklighet bland alla filter och perfekta, overkliga ”sanningar”. Du har sĂ€kerligen gjord dagen lĂ€ttare för alla de som kĂ€nner igen sig i det du visar.
  Jag kÀnner igen mig, fast för 20 Är sedan. Nu Àr dom utflugna, precis som det ska vara.

 20. Carolina,

  Älskar din Ă€rliga blogg och att du till skillnad frĂ„n mĂ„nga andra skippar fejk och puttinutt-versioner! Ha en bra dag!

Tack för din kommentar. Det kan ta nÄgon minut för den att visa sig, sÄ ta det lugnt. Kram!

“Artighet Ă€r konsten att vĂ€lja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

 

MENY

Mer frÄn Magdalena Graaf