Fredag! Dax för podcast!

29 november, 2013
Lämna en kommentar

GRAAFEBERHARD

Jag börjar mäta veckorna och månaden i podcasts känns det som, hehe.. Dags igen för vår podcast ”Graaf & Eberhard”. Den här veckan pratar vi om genus, självskadebeteende och hämnd. Jag berättar om en hämnd jag skäms lite för och en som jag är mer stolt över. Hämnd, kanske upprättelse är ett bättre ord?  Och så blir det lite Hasse Aro.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster.

Det går också fint att lyssna direkt  här på min sida, antingen i högerkant, där du hittar samtliga avsnitt eller under ”Podcast” i menyn, där du också hittar samtliga avsnitt.

Vill du veta mer om min kloka och fina kollega David Eberhard, så gå till hans sida www.davideberhard.se. Där hittar du mer information om honom och vad han jobbar med och också information om hans föreläsningar och böcker. PS: Missa inte honom hos Skavlan ikväll!

Tack till dig och er som lyssnar på oss. Och tack också till Magine, vår partner, som gör det möjligt för oss att producera vår podcast.

Har du förslag på ämnen, frågeställningar eller vill ge oss ris eller ros, mejla oss angående podcasten på : podcast@gsonmedia.se

Avsnitt 8 #Lögnare, hämd och facebookstalkers

Later! x


Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf