Fotografering för MAMA

30 september, 2016
29 Kommentarer

Kan ha varit en av mina bättre nätter! Lo sov till 5.30 och vaknade bara 4 gånger JIPPI haha

Lång dag. Har fotat för tidningen MAMA

Har ont i ryggen. Vet inte om det är muskelvärk, om jag har ont i njurarna, sovit fel, eller burit bäbis förmycket.

åkre till fotning en i mina coola och mycket sköna CULTURE byxor och en tröja från FEMME

Lunch och vila mellan alla bilder

Köpt en HEL borg med gubbar och hästar för 80 kr på second hand

Inte lätt att hålla ordning på 10 kg tyngd och få de andra att stå still och le colgate’smile samtidigt hehe


Men kul var det!! En mysig eftermiddag 

Älskar att få bli ompysslad. Så lyxigt att få make up och proffsstyling

Bara jordnära toner. Ingen färg. Me like!! 

Fina barn jag har!! Lance ja vart blev han vägen? 

Han sa att han hellre äter kattavföring än att fotas för en tant’tidning

Vet du vad jag ska göra nu? 

SOVA, SOVA, SOVA!!!! 

Åhhhh vad skönt det ska bli. 

Både Tristan och Charlie är med kompisar. Lo har precis somnat. Det ska jag göra med!! ❤


Kommentarer

 1. Melinda,

  Läser jämt, kommenterar nästan aldrig,men kan inte låta bli nu – så underbart fina ni är! <3 Så vackra, inifrån och ut, en fröjd att se bilderna <3 //Melinda PS Maggan, du behöver ingen skönhetssömn du! :-)

 2. Lina,

  Tänker att det onda kan höra ihop med bärandet, allra helst om du bär mycket i babybjörnen. Den är tyvärr inte särskilt ergonomisk för varken barn eller dig som bär. Tipsar om tex tula, manduca, ergobaby som har mer ergonomiska bärselar! :)

 3. Helene,

  Din make up var jätte fin. Jag och min man håller på att bygga upp ett förråd med leksaker hemma hos oss som våra barn barn kan ha roligt med😃Har du tips på bra secondhand affärer? Ha en skön helg! Stor kram💜

 4. Britt Jönemar,

  Är inne på din blogg varje dag, du delar verkligen med dig. Du är en härlig tjej. Idag är du extra vacker, fin make up och snygga kläder. Killarna är ju för gulliga. Var kommer din gråa klänning ifrån. Hälsningar från Britt i Skåne.

 5. agnes,

  Så söta ni är på bilden först när lille LO bara skrattar o Tristan håller honom, gulliga o fina:) Den borgen är jättemysig:)vet de av 5 årings erfarenhet.

 6. agnes,

  Så söta ni är på bilden först när lille LO bara skrattar o Tristan håller honom, gulliga o fina:) Den borgen är jättemysig:)vet de av 5 årings erfarenhet.

 7. Petra,

  Vad lik du blivit din mamma…blir kul att se er i mama!

 8. Cazi,

  Vilken härlig eftermiddag! Och du liknar Hannah jätte mycket på sista bilden! 😊

 9. Magdalena Sällström,

  Känner igen mig så mycket när du beskriver din obefintliga nattsömn…så här 16 år senare har jag nästan glömt bort det(förutom när jag väcker min 16 åriga dotter 5 ggr per natt som hämnd, haha…not) Men det är hemskt när man är mitt uppe i det. Jag fick ångest när jag la mig för jag väntade bara på att hon skulle vakna. Jag tror det höll på i över ett år och när jag ser på foto ifrån den tiden att jag ser ut som en Zoombie. (Det gör inte du!!)
  Vill bara skicka en styrkekram till dig och tack för härlig blogg//Magdalena

 10. Maggan,

  Du har den absolut bästa bloggen, du är en tuff brud i lyxförpackning 😀💖

 11. CL,

  Åhhh, vad fina ni är du och killarna😘❤️

 12. Nina,

  Kan tänka mig att babybjörnen gör att du får ont, den är inte ergonomisk för varken dig eller baby Lo. Kolla in ergobaby, tula, beco mm så blir det stor skillnad, för er båda :) Knyt-an i Aspudden kan hjälpa dig :)

 13. Lisa,

  Vad fina ni är! Skrattar åt Lance kommentar! Så typiskt:) Du kan verkligen vara stolt över alla dina barn! Så jättefina!! Kraaam❤️

 14. Sabina,

  Haha härlig kommentar han la ang fotograferingen :)
  Så otroligt fina barn du har Magdalena <3

 15. Marita,

  Underbara bilder och snygga kläder! Både den gröna toppen och brallorna och klänningen! Varifrån?

  • Magdalena,

   Vet inte. Kommer nog stå i tidningen ❤

   • Marita,

    Ok tack! 😊

 16. Susanne,

  Vilka fantastiska bilder!! Ni ser så proffsiga ut.
  Ha en fin kväll så hoppas jag att denna natt blir lika bra som förra.

  • Magdalena,

   Tack❤❤❤

 17. Anna,

  Min bebbe (född i februari) sover också svinknackigt just nu. Trött!!! Hoppas det kommer nån tand snart så man får en förklaring.

 18. Fru Blomma,

  Vad kul att få vara med i Mama. Det är en bra tidning men jag prenumererar tyvärr inte längre.

 19. Agda,

  Jag tror minsann att Lance har ärvt din humor :-)
  Hälsningar Skåne.

 20. Elise,

  Tror oxå det är babybjörnens fel… Jättemånga som får ont i ryggen av dom.
  Det är ju superkul att du bär, smidigt är det oxå! Kolla in Ergobaby Adapt t.ex. Den är stilren, funkar upp till 20 kg, och du kan bära bebis på mage, höft och rygg utan att få ont själv! :) värt att testa iallafall, eller hur?
  Kram

 21. Loppan,

  Tristan är så fin på bilderna – han borde verkligen kunna göra modell uppdrag för barn i större utsträckning.

 22. Charlotte,

  Du har så vackra ögon Magdalena!
  Grön är Absolut utan tvekan den vackraste ögonfärgen enligt mina mått mätt 👁
  Önskar jag själv hade det. Funderar på att prova på färgade gröna linser. Tror det hade blivit riktigt snyggt på lilla moi👀☺️
  Önskar dig och familjen en Fin helg🍂🍁
  Kram!

  • Magdalena,

   Tack❤❤❤❤

 23. Carina,

  Haha! Underbara i den åldern, jag sa till min 17-årig son att jag skulle börja sjunga i en kör. Då tittar han på mig med medlidande i blicken och säger – Gör inte bort dig mer mamma. 💕

 24. Veronica,

  Vilka fina bilder :)
  Vart har du köpt Culture byxorna? Kan inte hitta dom nånstans: Såå coola :)

 25. Pernilla,

  Vart finns CULTURE byxorna att köpa?

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf