Magdalena Graafs blogg http://magdalenagraaf.se Sun, 21 Dec 2014 11:17:09 +0000 sv-SE hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0 Maggans Adventskalender #21 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-21/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-21/#comments Sun, 21 Dec 2014 11:10:00 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48991 preemkalenderI dag är det den 21:a december och allas vår Tomas har namnsdag. Jippio! I lucka 21 hittar vi 2 st presentkort från Preem värda hela 400 kr per st. Du kan tävla här i kalendern, dessutom kan du dubblera dina chanser genom att vara med på Instagram. Lycka till! Mer än bara korv på […]]]> preemkalender

I dag är det den 21:a december och allas vår Tomas har namnsdag. Jippio! I lucka 21 hittar vi 2 st presentkort från Preem värda hela 400 kr per st. Du kan tävla här i kalendern, dessutom kan du dubblera dina chanser genom att vara med på Instagram. Lycka till!

Mer än bara korv på Preem – Middagsakuten rycker ut!

December och januari är stressiga månader för barnfamiljer med allt som ska ordnas. Det är skolavslutningar, luciatåg och kvällsaktiviteter samtidigt som julen/nyåret ska förberedas. Julklappar ska inhandlas, vinterdäcken ska på, maten ska lagas och både tiden och pengarna är svåra att få att räcka till.

Samtidigt upprätthåller vi i sociala medier den perfekta ytan med berättelser om hur vi bakade både lussebullar och pepparkakor samt har julpyntet uppe. Med de mest perfekta inläggen stressar vi upp varandra och går varandra på nerverna ännu mer. Visst är det befriande när vi då och då får höra att det inte är så ”perfekt” som det kan se ut?

Det är den där berättelsen om när det inte blev riktigt som hade tänkt sig… vi kommer svettiga inrusande 20 minuter försent till luciatåget, hann inte fixa någon middag till familjen, på väg ut från dagis har vi lyckats felparkera och få böter eller punktering på bilen, så vi måste gå hem. Någon unge har kissat på sig och vi känner oss rätt uppgivna.

Då vill Preem rycka ut med Middagsakuten! Om du delar med dig av din historia så har du chans att vinna en middag! Så har du en sak mindre att tänka på.

Hur deltar man?

Dela din historia direkt i kommentarerna på bloggen. Vi utser två vinnare som får middagen fixad för hela familjen (presentkort på 400 kr/vinnare). Du kan dessutom dubblera dina vinstchanser genom att även tävla på instagram eller facebook där du delar din historia och använder hashtag #middagsakuten och #preem för att tävla.

Det finns så många förutfattade meningar om vad det är för kvalitet på mat på en bensinstation, men när låter folk smaka på maten först och de sedan får reda på att maten kommer från Preem så kan de knappt tro det.  Det finns nämligen massor av gott att äta på Preem – mer än bara korv! Till exempel Pulled Pork i färskt bröd, en härlig salladsbuffé där du kan plocka ihop din egenkomponerade sallad och stenugnsbakade pizzor för att nämna några exempel.

HÄR kan du läsa mer om tävlingen. Där finns kommer också de bästa historierna att samlas från middagsakuten för folk att ta del av och njuta av att vi faktiskt är fler som inte är perfekta!

Ge oss din  historia i kommentarsfältet så drar vi två vinnare av er! Lycka till!

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-21/feed/ 1
Maggans Adventskalender #20 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-20/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-20/#comments Sat, 20 Dec 2014 09:18:33 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48921 wdtavlingVår resa fram till julafton fortsätter. I dagens lucka hittar ni  WD My Passport Wireless. Storlek 1TB, värde 2090 kr. Perfekt för den som vill spara sina foton, musik och videos på ett säkert ställe. Filerna lagras på en extern hårddisk, men kan kommas åt med hjälp av en app i princip från alla enheter […]]]> wdtavling

Vår resa fram till julafton fortsätter. I dagens lucka hittar ni  WD My Passport Wireless. Storlek 1TB, värde 2090 kr. Perfekt för den som vill spara sina foton, musik och videos på ett säkert ställe. Filerna lagras på en extern hårddisk, men kan kommas åt med hjälp av en app i princip från alla enheter med uppkoppling. Något att använda för att lagra alla julminnen!

My Passport Wireless skapar ett eget trådlöst nätverk och tillåter upp till åtta enheter att ansluta samtidigt för att få tillgång till hårddiskens innehåll. Enheten finns tillgänglig i 500 gb,  1TB (det är den här du vinner) och i ytterligare en med lite mer minne, 2TB, vilket räcker för att lagra och hantera hundratals timmar film och musik såväl som foton och andra digitala dokument. Detta direkt från en smartphone eller surfplatta som annars har ett begränsat lagringsutrymme. Den bärbara enheten är utrustad med Wireless N med MIMO-teknik för en förbättrad trådlös prestanda. På så sätt kan användarna komma åt och överföra filer snabbt och strömma upp till fyra HD-filmer samtidigt. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger sex timmars kontinuerlig streaming och upp till 20 timmars standby, vilket gör att enheten passar bra att ha med på resan. Dessutom kan stora mängder data snabbt och enkelt överföras med hjälp av en USB 3.0-anslutning.

Mer om produkten hittar du här!

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och glöm inte skriva din adress tillsammans med ditt svar i meddelanderutan, så vi kan skicka din vinst om du har turen att vinna. Lycka till!

Vad heter farfar i filmen här ovan?

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

 

 

 

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-20/feed/ 0
Julbord, klänning och shoppinglänkar http://magdalenagraaf.se/jippi/ http://magdalenagraaf.se/jippi/#comments Fri, 19 Dec 2014 14:18:25 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=49038 imageÅh vad sur jag blir. Såg nu att mitt långa inlägg från igår INTE publicerats. Alla bilder och all text är borta. Grrrrr Orkar inte skriva om det nu… Igår fick jag en härlig nyhet! Jag har blivit antagen och ska börja plugga nordsamiska nästa år. Det ska bli så kul! Jag är dock lite […]]]> Åh vad sur jag blir. Såg nu att mitt långa inlägg från igår INTE publicerats. Alla bilder och all text är borta. Grrrrr

Orkar inte skriva om det nu…

Igår fick jag en härlig nyhet!
Jag har blivit antagen och ska börja plugga nordsamiska nästa år.

Det ska bli så kul! Jag är dock lite nervös. Har helt glömt bort hur man gör. Studieteknik, vad är det?

Det är nog första gången i mitt liv jag har blivit antagen till något (Förutom min usla hemafrulinje på gymnasiet där man bara behövde 1or och 2or för att komma in…

Tänkte söka till komvux som 20 åring. Men vågade inte, då jag var livrädd för intagningsprovet i matte.
Jag är värdelös! Och var livrädd att skolan skulle komma tillbaks och säga att jag var tvungen att börja plugga från årskurs två haha
image
Vi var på julbord igår. På Friiberghs igen. Det var det fjärde året i rad som Camilla och Thomas bjöd sina vänner på en helt otroligt frikostig afton.
image

image

image
Vi var runt 50 personer. Det dracks snaps och sjöngs nubbevisor.

Igår hade jag på mig en jättefin klänning från ZETTERBERGS
Jag gillar den, för man kan både ”klä upp den, och klä ner den”
Hade ett par bekväma svarta lågklackade stövlar igår..

image

Till den hade jag ett par små gnistrande svarta stenar från LILYANDROSE
image

Kände mig fin! Och vi hade det kul.
Det var en avslappnad kväll. Inget prat om jobbiga saker…

Det är skönt att inte alltid behöva prata om det som har hänt.
Om man väl tar sig ur gropen en kväll? Man försöker klä upp sig och tänka på annat. Då är det otroligt befriande att inte behöva bli påmind hela tiden.

Folk menar väl. Man vill beklaga och kanske dela med sig av sina egna sorger?
Men nu har jag försökt lära mig att snällt säga ifrån.
”Tack för din omtanke, men jag vill inte prata om det just nu”
image
Hälsade på Tina i Bromma blocks igår. Hon har öppnat en butik. (Det är hon som driver min favorit webb shop ELSALEONIE )
image
Kanske nått för önskelistan?
image
Ett par urgosiga MOU kängor med inbyggd klack. Går att köpa både på nätet och i butiken. Finns i flera färger
image
image
Ett par svarta skinnbyxor från CIRCLE OF TRUST
(Letar man återförsäljare där man bor? Så kan man hitta det HÄR)
Och en skjorta från märket RAILS

Skjortan är en riktig Hollywood favorit
image
Skön fredag. Vill inte vara hemma själv idag. För då sover jag bara bort dagen, och kan inte ta mig till stallet då jag inte har någon bil…
image
….Så jag sitter i receptionen och hjälper Filip att öppna dörren till alla kunder på hans jobb….

Det blir en lugn och skön kväll. Fredagsmys med Charlie. Kanske lite tacos?

Stor kram

]]>
http://magdalenagraaf.se/jippi/feed/ 32
Sköljmedel, parfym och en favorit http://magdalenagraaf.se/skoljmedel-parfym-och-en-favorit/ http://magdalenagraaf.se/skoljmedel-parfym-och-en-favorit/#comments Fri, 19 Dec 2014 14:05:35 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48994 Vitbeiga 1Som ni sett har jag och har haft ett samarbete med Lenor och ni har också kunnat vinna min scarf som jag designade i somras. Jag har inte hunnit och orkat riktigt att testa sköljmedlen ordentligt, men det har jag börjat göra nu. Jag tolkade min favoritdoft ur deras sortiment helt enkelt  och gjorde en […]]]> Vitbeiga 1

Som ni sett har jag och har haft ett samarbete med Lenor och ni har också kunnat vinna min scarf som jag designade i somras. Jag har inte hunnit och orkat riktigt att testa sköljmedlen ordentligt, men det har jag börjat göra nu.

Jag tolkade min favoritdoft ur deras sortiment helt enkelt  och gjorde en sjal av det. Min favorit är Gold Orchid, som har inslag av krämiga vaniljtoner och exotiska orkidé och mimosablommor.  Hoppas ni som vunnit tycker den var fin och att ni bär den? Har ni missat tävlingen och vem som vann hittar ni den här.

Jag var med Tomas häromdagen och han gick efter mig i trappan och undrade om det var jag som luktade så gott hehe.. Jag berättade att jag hade ett trix som jag kört med i flera år. Jag blandar lite sköljmedel i en sprayflaska och så tar jag en dutt på mig själv. Jag har också gjort det hemma på gardinerna i vardagsrummet och lite varstans:-)

Jag har märkt att det sköljmedel jag har nu, detta jag skriver om, håller lukten lite längre, så nu behöver jag inte hålla på att spruta ner mig och hemmet längre. Det kanske inte är så bra heller att hålla på så?  Lenor har någon slags dofteknik som gör att kläderna behåller den nytvättade doften längre. Ungefär som att bära en parfym (som jag brukade göra med sköljmedlet ändå:-). Dofterna utsöndras gradvis under dagen så den nytvättade doften håller länge. Det funkar faktiskt. Testa!

Later x

]]>
http://magdalenagraaf.se/skoljmedel-parfym-och-en-favorit/feed/ 4
Maggans Adventskalender #19 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-19/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-19/#comments Fri, 19 Dec 2014 09:29:36 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48915 crocktavlingFem dagar kvar till dopp i grytan. Och på tal om grytor, i dagens lucka har ni chans att vinna finfina grytor/slowcooker från Crock-Pot. Vi drar två vinnare av er som är med och tävlar! Ett förstapris och ett andra pris. Med hjälp av den elektriska långkokaren Crock-Pot behövs bara några minuter tillbringas i köket. Därefter […]]]> crocktavling

Fem dagar kvar till dopp i grytan. Och på tal om grytor, i dagens lucka har ni chans att vinna finfina grytor/slowcooker från Crock-Pot. Vi drar två vinnare av er som är med och tävlar! Ett förstapris och ett andra pris.

Med hjälp av den elektriska långkokaren Crock-Pot behövs bara några minuter tillbringas i köket. Därefter sköter den allt jobb och ger dig en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen framför spisen. I år lanseras två nya modeller, som ni nu har chans att lägga vantarna på.

En Crock-Pot kan laga så mycket mer än bara klassiskt långkok. Genom att använda grytan till klassiska rätter som köttfärssås och tomat- och fisksoppor lyfts smakerna på ett helt nytt sätt. Dessutom fungerar den utmärkt vid grillning och tillagning av desserter som chokladtårtor och
cheesecakes.

Första pris:

3,5 L Sauté – rostfri

Crock-Pots basmodell är manuell och lämplig för 3-4 personer. Har två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Utsida i rostfritt stål. Värde: 495 SEK

Andra pris:

Crock-Pot 2,4 L – svart

En manuell slow cooker med svart utsida lämplig för 2-3 personer. Har två värmeinställningar. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Värde:  395 SEK

Mer om Crock-Pot och massor av härliga recept hittar du på: www.crock-pot.se

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och skriv din adress tillsammans med ditt svar i meddelanderutan så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen att vinna. Lycka till!

Crock-pot lanserades i USA redan 1971, men när kom de till Sverige? 

1: 2011  X: 1985  3: 1997

 

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-19/feed/ 0
Julbord, styling, lockar och Bangerhead http://magdalenagraaf.se/julbord-styling-lockar-och-bangerhead/ http://magdalenagraaf.se/julbord-styling-lockar-och-bangerhead/#comments Thu, 18 Dec 2014 08:24:29 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48978 imageAlla barn är i skolan. La mig på direkten när jag kom hem igårkväll. Kröp ner brevid Tristan. Snö när landade på Arlanda, mysigt!! Älskar snön, den gör mig glad! Den lättar upp och gör inte hörn och skrymslen lika mörka. Har satt/lagt mig i sängen igen. Killarna ska till Magnus ikväll. Mumin (Charlies extra-mormor) […]]]> Alla barn är i skolan.

La mig på direkten när jag kom hem igårkväll. Kröp ner brevid Tristan.

Snö när landade på Arlanda, mysigt!!
Älskar snön, den gör mig glad! Den lättar upp och gör inte hörn och skrymslen lika mörka.

Har satt/lagt mig i sängen igen.
Killarna ska till Magnus ikväll.
Mumin (Charlies extra-mormor) ska vara barnvakt ikväll.
Våra Bålsta vänner Camilla och Thomas bjuder på sitt årliga julbord på FRIIBERGHS Det blir fjärde året i rad.

Hittade lite gamla bilder från tidigare år..
Otroligt vad barnen växer snabbt…

image

Fina Isak. ..
image

Lance känner man knappt igen längre..
Från 13-15 år händer det mycket
image

image

Ett par år senare….

wpid-a714-375x281.jpg

 

Lilla Charlie.

image

Det kommer bli trevligt ikväll. Även om jag inte riktigt känner mig laddad….
Sköna kompisar och miljöombyte, då vi tänkte sova kvar..

Ps: Får många frågor om hur jag lockar mitt hår.
Tänkte passa på att svara nu när jag har lite tid över.

Jah tvättar håret.
Sprayer det med värmeskydd och volymvätsks

image

BLOWDRY och ONE! Är VERKLIGEN att rekommendera.

Sen har jag en superfiffig hårtork!

image

Den har en finurlig tratt! Jag masserar tratten mot hårbotten för att få volym. Sen tar jag bort tratten och fönar med en borste.
Både min plattång, locktång och hårfön kommer från   BANGERHEAD
MYCKET BRA grejer som inte är allt för dyra.

wpid-20141216_101142.jpg

 

Håret när det är rakt

wpid-20141216_101115.jpg

 

Om jag inte vill ha det rakt?
Då använder jag plattången och snurrar den runt tunna hårstycken för att få det lockigt.
Det är en vanesak! Nacke är lite svår i början.  Har tränat massor

image

Här är det lockat med plattång…

image

Och på bilderna under har jag använt en ”strut” format tång som gör mer ”surflockar”

Det är lite enklare, då man bara snurrar runt och släpper. Du behöver inte ”forma” på samma sätt…
(Akta bara så att du inte bränner fingrarna)

image

Då ser det ut så här…

image

image

Ikväll tänkte jag faktiskt locka håret. Försöka piffa upp mig lite. Ha klänning och kanske klackar (får se hur lat jag är)

Stor kram  syns senare! X

]]>
http://magdalenagraaf.se/julbord-styling-lockar-och-bangerhead/feed/ 14
Maggans Adventskalender #18 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-18/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-18/#comments Thu, 18 Dec 2014 08:20:04 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48887 LEGOBILD18  Sex dagar kvar till julafton och sex luckor kvar i vår populära adventskalender.  Lucka nr 19 har vi idag och vi kör ännu en Lego-tävling. I dag kan tre av er tävlande vinna varsin Heartlakes galleria från LEGO. Värdet på vinsten är 1199 kr per styck. Ta med vännerna och ha roligt på Heartlakes […]]]>  

LEGOBILD18

Sex dagar kvar till julafton och sex luckor kvar i vår populära adventskalender.  Lucka nr 19 har vi idag och vi kör ännu en Lego-tävling. I dag kan tre av er tävlande vinna varsin Heartlakes galleria från LEGO. Värdet på vinsten är 1199 kr per styck.

Ta med vännerna och ha roligt på Heartlakes galleria

Vad skulle du göra om du hade en egen galleria? Du skulle förmodligen titta lite i affärer, äta något och kanske koppla av på ett spa … Det är precis vad LEGO Friends Heartlakes galleria erbjuder. Med byggsatsen kan unga köpcentrumsbesökare utforma sin egen galleria med sportaffär, bröllopsbutik, matställen och spa. Och en catwalk förstås – med både scen och DJ. Fyra minidockor¸ Stephanie, Emma, Sophie och Julian medföljer och är redo att besöka köpcentrat. Om Emma får ta med sin hund Lady in eller om hunden får vänta utanför bestämmer galleriaägaren – men hunden medföljer i paketet. Rekommenderat pris 1 199 kr. 

Läs mer om LEGO Friends här

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Skriv gärna din adress tillsammans med ditt svar i meddelandefältet så vi vet vart vi ska skicka din julklapp om du vinner. Lycka till!

Vad heter LEGO Friends mobilapp?

  1. Story Breaker
  2. Story of a heart
  3. Story Maker

Tävlingen  är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-18/feed/ 0
Julbord http://magdalenagraaf.se/julbord/ http://magdalenagraaf.se/julbord/#comments Wed, 17 Dec 2014 13:38:37 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48913 imageSorry för min frånvaro.. Har känt mig lite nere de senaste dagarna. Låg hela måndagen med avstäng telefon under täcket. Sov bort dagen… Ryckte upp mig igår. Duschade. Åt en lunch med en kompis. Tog en promenad. Tände ett ljus hos Isak och åt julbord med stora familjen. Vi brukar äta julbord på Friiberghs herrgård […]]]> Sorry för min frånvaro..
Har känt mig lite nere de senaste dagarna.
Låg hela måndagen med avstäng telefon under täcket. Sov bort dagen…

Ryckte upp mig igår. Duschade. Åt en lunch med en kompis. Tog en promenad. Tände ett ljus hos Isak och åt julbord med stora familjen.

Vi brukar äta julbord på Friiberghs herrgård varje år. Det är en mysig tradition som vi alla uppskattar mycket.

image

image

image

image

image

image

Peters underbara mamma Marianne

image

Känner mig som ett svullet köttansikte brevid min vackra syster Hannah..

Mitt hår har blivit långt. Funderar på att klippa av det igen?

Drack ett par glas vin igår. Drack ett par till när jag kom hem. Lyssnade på sångerna från begravningen och grät till långt in på natten

Lite ont i huvudet idag. En Alvedon och frisk luft gör susen

Sorgen blir värre och värre. Vet inte om det är för att vi närmar oss jul?
Det gör ont. Jävligt ont.

Jobb! Utdelning någonstans i Sverige..

Vi syns senare / kram

]]>
http://magdalenagraaf.se/julbord/feed/ 71
Maggans Adventskalender #17 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-17/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-17/#comments Wed, 17 Dec 2014 11:26:33 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48881 elsalucka17Vi fortsätter vår kalender och resan mot julafton. I dag öppnar vi lucka 17 och här hittar vi en fin kofta från Elsa Leonie. En vinnare vinner en valfri kofta från Goddis värde 1999-2149kr. Elsa Leonie och systerbutiken i Bromma Blocks (svaret på frågan) erbjuder det senaste inom mode till alla som är ute efter det lilla extra. […]]]> elsalucka17

Vi fortsätter vår kalender och resan mot julafton. I dag öppnar vi lucka 17 och här hittar vi en fin kofta från Elsa Leonie. En vinnare vinner en valfri kofta från Goddis värde 1999-2149kr.

Elsa Leonie och systerbutiken i Bromma Blocks (svaret på frågan) erbjuder det senaste inom mode till alla som är ute efter det lilla extra. Här hittar du varumärken som Rebecca Minkoff, DL 1961, 7 For All Mankind, Hanky Panky, Please, Dry Lake, Ragdoll LA och Lily & Rose.

Mer om Elsa Leonie och butiken hittar du på www.elsaleonie.se

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Ange gärna vilken kofta du önskar om du vinner samt din adress tillsammans med rätt svar i meddelanderutan. Lycka till!

Vad heter elsaleonie’s nyöppnade systerbutik i Bromma Blocks?

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-17/feed/ 0
En fin helg http://magdalenagraaf.se/en-fin-helg/ http://magdalenagraaf.se/en-fin-helg/#comments Mon, 15 Dec 2014 08:25:14 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48863 wpid-20141213_163732.jpgJag har haft en fin helg! Lussefirande med glögg och hästuppvisning hos ANNA i stallet, bio, barn och tjejmiddag.   Tre helt olika hästraser visade steg och gångarter. Goliaths är i mitten. Skönsång från barnen och ett vacker luciaekepage Lördagen avslutades med att jag lyckades greja barnvakt i sista sekund och följde med på tjejmiddag […]]]> Jag har haft en fin helg!

Lussefirande med glögg och hästuppvisning hos ANNA i stallet, bio, barn och tjejmiddag.

wpid-20141213_163732.jpg

 

Tre helt olika hästraser visade steg och gångarter. Goliaths är i mitten.

Skönsång från barnen och ett vacker luciaekepage

image

image

image

image

image

Lördagen avslutades med att jag lyckades greja barnvakt i sista sekund och följde med på tjejmiddag

image

Vi åt middag på Riche.
Om du har halvtaskigt självförtroende? Och vill fylla på bekräftelsekontot så är Riche den bästa platsen att besöka hehe.
Jag har ALDRIG varit med om så många kärlekstörstande gubbar. Snuskiga, som trevliga som flirtade med oss. hoho

image

Tristan har lekt med sin kusin Mio under helgen. När jag skulle plocka upp honom i gårkväll bjöds det på ett spontanjulbord.

image

image

Vi åt tills vi nästan spydde.

måndagsmorgon!

Utvecklingssamtal med Charlie. En sväng till sjukhuset för att förnya recept. Betala räkningar och byta försäkringsbolag.
Släcka lite bränder och försöka hålla huvudet ovanför ytan.

Kram x

]]>
http://magdalenagraaf.se/en-fin-helg/feed/ 18
Maggans Adventskalender #16 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-16/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-16/#comments Mon, 15 Dec 2014 08:22:16 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48716 lenovo16  Okej, nu går det undan. 8 dagar kvar till den stora dopparedagen! Man kan ju tänka sig att vi sparar de dyraste prylarna till finalen, men icke. Vi kör hårt!:-) I dag kan du vinna en riktigt fin julklapp! Vi tävlar ut en surfplatta från Lenovo värd hela 4500 kr! Surfplattan YOGA Tablet 2 […]]]>  

lenovo16

Okej, nu går det undan. 8 dagar kvar till den stora dopparedagen! Man kan ju tänka sig att vi sparar de dyraste prylarna till finalen, men icke. Vi kör hårt!:-) I dag kan du vinna en riktigt fin julklapp! Vi tävlar ut en surfplatta från Lenovo värd hela 4500 kr!

Surfplattan YOGA Tablet 2 Pro från Lenovo är skapad för underhållning och erbjuder ett helt nytt sätt att läsa, uppleva, koppla upp sig och skapa på. Utöver fantastisk batteritid, en inbyggd projektor, och ett ljud på hela 8 watt är YOGA Tablet 2 Pro den första surfplattan med en inbyggd bashögtalare. Den 13 tum stora skärmen är perfekt när du vill titta på foton, filmer eller serier – även när ni är fler som vill titta samtidigt! Utvecklad tillsammans med Ashton Kutcher omdefinierar nya YOGA Tablet 2 Pro begreppet surfplatta.

Här ser du en film med Aschton där han visar produkten.

Här hittar du mer information om själva produkten, om du hellre vill läsa.

Tävlar gör du som vanligt genom att svara på frågan och skickar in svaret via formuläret! Glöm inte att skriva din adress och telefonnummer i meddelanderutan tillsammans med ditt svar,  så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner.  Lycka till!

Hur lång batteritid har Lenovo YOGA Tablet 2 Pro?

Tävlingen är avslutad . Vinnare meddelas inom kort.

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-16/feed/ 0
Maggans Adventskalender #15 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-15/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-15/#comments Mon, 15 Dec 2014 08:00:09 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48848 ROSENDAMADVENTFemtonde december och nio dagar kvar till själva aftonen! I dagens lucka hittar vi ytterligare produkter från Rosenserien, men den här gången riktar vi oss lite mer till tjejerna, även om produkterna kan användas av alla. Vi tävlar ut två stycken set innehållandes Cleansing Cream, Rose Water och Rose Cream. Varje set har ett värde […]]]> ROSENDAMADVENT

Femtonde december och nio dagar kvar till själva aftonen! I dagens lucka hittar vi ytterligare produkter från Rosenserien, men den här gången riktar vi oss lite mer till tjejerna, även om produkterna kan användas av alla. Vi tävlar ut två stycken set innehållandes Cleansing Cream, Rose Water och Rose Cream. Varje set har ett värde av hela 985 kr!

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Mer om Rosenserien och produkterna hittar du på www.rosenserien.com.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret här i inlägget och skriv gärna din adress i meddelanderutan tillsammans med ditt svar, så vi vet vart vi ska skicka ditt paket om du vinner. Lycka till!

 Nästan hela Rosenseriens sortiment är miljömärkt. Men med vilken välkänd symbol? 

1: Grodan  X: Svanen  2: Grisen

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Svanen. Vinnare blev: Asli Hagström Sunbyberg och Yvonne Flink i Stora Höga. Grattis! Era vinster kommer på posten!

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-15/feed/ 0
Tingeling http://magdalenagraaf.se/tingeling/ http://magdalenagraaf.se/tingeling/#comments Sat, 13 Dec 2014 14:12:42 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48842 imageMY och Ludvig bilade upp från Öland igår. De kom hem till oss sent. Så gissa om Charlie var glad när han vaknade imorse MY och resten av tjejgänget ska ut på julfest. Men jag stannar snällt hemma då det körde sig lite med barnvakt. Snyft! Idag var det premiär för den nya TINGELING filmen […]]]> MY och Ludvig bilade upp från Öland igår. De kom hem till oss sent.
Så gissa om Charlie var glad när han vaknade imorse

image

MY och resten av tjejgänget ska ut på julfest. Men jag stannar snällt hemma då det körde sig lite med barnvakt. Snyft!

Idag var det premiär för den nya TINGELING filmen ”Tingeling, legenden om önskeodjuret”
Det var den proffsiga pr byrån SUBITO som bjöd in oss.

Jag är rätt risig (eller rättare sagt VÄLDIGT) dålig på att gå på premiärer eller glittriga balunser.
Men är det något skoj för killarna?
Då tackar jag gärna ja.

image

Charlie ÄLSKAR Tingeling, så att få gå på bio, OCH med Ludvig.
Det kan ju inte bli bättre..

image

Vaknade glad imorse. Kände mig pigg och utvilad.
Kul att MY är uppe! Det sätter alltid lite guldkant på tillvaron när man får gäster.

Kul med bio oxå!
Ibland är det skönt att lämna gropen, tänka på annat och träffa lite folk.

Bio och RAKT NER I GROPEN igen.
Jag grinade!! Och snörvlade och snöt mig genom filmen.

Usch!! Jag är nog extra känslig. Men jag kunde inte stoppa tårarna.

Tänkte på min lilla Isak genom hela filmen. Min Gruff.
Han kom, gjorde intryck och lämnade oss för en tusenårig vila.

Bläää…

Jag kan VERKLIGEN rekommendera den. Men ha med en liten näsduk om du har PMS eller känner dig extra känslig.

image

Det bjöds på massor av gott.

Temat var älvor.
Tyvärr hade jag inget roligt hemma att klä ut killarna i. Så vi kom tråkiga!

image

Ny ring!!!
Från LILY AND ROSE älskar den här modellen. Har två i olika färger…
Funderar nästan på att önska mig modellen som vigselring när vi gifter oss

image

image

image

Nu blir det lussefirande i stallet!!..

Stor kram och tack för att du finns i mitt liv. X

]]>
http://magdalenagraaf.se/tingeling/feed/ 7
Maggans Adventskalender #14 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-14/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-14/#comments Sat, 13 Dec 2014 14:00:09 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48819 beachhousekalender14 e december! Tio dagar kvar till Tomten kommer! Vi har och har haft riktigt fina vinster i vår kalender i år, och det ser ut att fortsätta i samma stil:-) Ta chansen att få bädda med de mjukaste lakanen från Beach House Company. Tagline Smoke kommer i grått med tryck på ovansida påslakan och […]]]> beachhousekalender

14 e december! Tio dagar kvar till Tomten kommer! Vi har och har haft riktigt fina vinster i vår kalender i år, och det ser ut att fortsätta i samma stil:-) Ta chansen att få bädda med de mjukaste lakanen från Beach House Company. Tagline Smoke kommer i grått med tryck på ovansida påslakan och på örngott. 100% skön bomullsjersey. En vinnare får 2 set!

Vinnare nr 2 och 3 får varsin vändbar jersey-morgonrock i färgen coffee/smoke. Finns i storlekarna S-XL och är unisex. I dagens lucka har vi alltså totalt tre vinnare! Det här, mina damer och herrar, är riktigt mjuka och finfina julklappar!

Vill du veta mer om Beach House Company och bläddra bland deras fantastiska produkter gör du det på www.beachhousecompany.com

Svara rätt på frågan och du är med i tävlingen. Använd formuläret nedan och skriv gärna din adress tillsammans med ditt svar så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner. Lycka till!

Beach House jersey bathrobe kommer i ytterligare en färgställning – vilken?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: White/Heaven. 1:a pris går till: John Eriksson i Ludvika. 2:a och 3:e pris går till: Jenny Jonander Norrköping och Pernilla Dahlström i Dalsjöfors. Grattis!

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-14/feed/ 1
Ostbricka och vänner http://magdalenagraaf.se/ostbricka-och-vanner/ http://magdalenagraaf.se/ostbricka-och-vanner/#comments Sat, 13 Dec 2014 13:42:11 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48832 imageEn lugn och skön kväll framför tv hade vi igår. Jag, Tristan och Charlie. Jag hade en dålig dag igår. Jag ville krypa ur skinnet. Kände mig rastlös men ändå matt. Hjärtklappning och svettades. Nästan så att jag trodde att jag höll på att bli sjuk…? (Men det blev jag inte) Sket i allt. Sket […]]]> image

En lugn och skön kväll framför tv hade vi igår. Jag, Tristan och Charlie.

image

Jag hade en dålig dag igår.
Jag ville krypa ur skinnet. Kände mig rastlös men ändå matt. Hjärtklappning och svettades.

Nästan så att jag trodde att jag höll på att bli sjuk…?
(Men det blev jag inte)

Sket i allt. Sket i att åka till stallet. Sket i att svara i telefon. Ställde in mina möten och låg bara på soffan och tänkte.

One of them days..

Sen knackade det på dörren.
Du vet när du känner dig som ett spöke. Låg och jävligt ensam (även om jag inte är det)
Utanför stod ANNA och hennes kille Magnus med världens finaste ostbricka ”de hade bara vägarna förbi”

Jag blir helt tårögd när jag tänker på alla människor som lyft mig och stöttat mig på olika sätt.

Riktiga klippor.
När döden gör sig sedd, då visar det sig vilka det är som står stadigt.

Ytliga vänner har blivit nära. Nära har försvunnit.

Det är när kaoset bryter ut, vänners riktiga sidor träder fram.

Min egen sons död, har gett mig redskap för hur jag förhoppningsvist själv ska agera om någon av mina vänners värld rasar samman.

image

Mögelost på pepparkaka. Och ett glas vin!!

Gesten och den enorma kärleken gjorde verkligen gjorde min kväll igår.

Det behöver självfallet  inte vara så här lyxigt. Ett sms eller en klapp har många gånger räddat mig från att falla i totalt mörker.

image

Värmde upp det i Micro. 

Haha! Det hade av misstag stått i kylen. Ska det vara lyxigt så ska det ju vara rumstempererat.

Kram

 

]]>
http://magdalenagraaf.se/ostbricka-och-vanner/feed/ 9
Maggans adventskalender #13 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-13/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-13/#comments Sat, 13 Dec 2014 11:34:10 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48809 shiseidokalenderI dag är det den 13:e december och vi firar Lucia! Kanske har du redan fått besök av någon vacker tjej eller kille med ljus i håret ?  Vi har nu bara elva dagar kvar till dopparedagen! I dagens lucka hittar vi grymma produkter från Shiseido. Idag lottar vi ut ett lyxigt kit värt hela […]]]> shiseidokalender

I dag är det den 13:e december och vi firar Lucia! Kanske har du redan fått besök av någon vacker tjej eller kille med ljus i håret ?  Vi har nu bara elva dagar kvar till dopparedagen! I dagens lucka hittar vi grymma produkter från Shiseido. Idag lottar vi ut ett lyxigt kit värt hela 7930 kr!

Shiseido är idag det äldsta existerande kosmetiska varumärket i världen med mer än 140 års erfarenhet. Allt startade 1872 av ARINOBU Fukuhara som återvände till Ginza distriktet i landet i öst,  efter en karriär som pharmacept i flottan. Efter hans återkomst till  ville han dela med sig av allt han lärt sig av västvärlden. Han öppnade då landets första västerländska apotek som det första alternativet till österländsk  medicin och där föddes SHISEIDO. Läs mer om företaget och produkterna på www.shiseido-europe.com

Future Solution LX är Shiseido’s premium serie. Den tog 7 år för forskarna att ta fram och har mottagit pris för sin teknologi. Shiseido Future Solution LX har ingen ålder, ingen hudtyp. Den anpassar sig till din huds behov.Idag lottar vi ut ett lyxigt kit innehållande:

Cleansing Foam

En extremt mild men effektiv rengöring som ger din hud extra näring och fukt.

Concentrated Balancing Softener

Efter rengöringen ökar vi hudens absorberingsförmåga med en Softener som tillför energi och näring.

Nu är din hud redo för din dag och nattcream.

Total Protective cream

En dagcream som bibehåller hudens spänst och konturer. Minimerar rynkor och linjer och tillför massor av fukt och näring. Huden är skyddad hela dagen mot yttre påverkan och har ett Spf 15.

Total Regenerating cream

En nattcream som reparerar huden under natten och förbättrar hudens cellförnyelse. Vakna upp med en hud full av energi och fukt.

Allt ovanstående kan du vinna. Svara rätt på frågan och skicka in den via formuläret nedan. Skriv gärna din adress tillsammans med rätt svar, så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner! Lycka till!

Från vilket land kommer Shiseido?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar är Japan. Den lyckliga vinnaren blev: Marika Gandskog i Påskallavik! Stort Grattis!

 

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-13/feed/ 0
Tack för tipset! http://magdalenagraaf.se/tack-for-tipset-3/ http://magdalenagraaf.se/tack-for-tipset-3/#comments Fri, 12 Dec 2014 07:25:41 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48807 imageNu ska jag borta tänderna!]]> Nu ska jag borta tänderna!

image

]]>
http://magdalenagraaf.se/tack-for-tipset-3/feed/ 14
Maggans Adventskalender #12 http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-12/ http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-12/#comments Fri, 12 Dec 2014 07:20:15 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48787 IDEALKALENDERHalvvägs in i kalendern och lucka nr 12. Här hittar vi fina vinster från iDeal Of Sweden. Fem av er vinner varsin valfri produkt ur deras sortiment, och det finns riktigt fina produkter att välja bland. iDeal Of Sweden står för marknadens främsta och mest funktionella plånböcker och skal till telefoner. Alla produkter är egen […]]]> IDEALKALENDER

Halvvägs in i kalendern och lucka nr 12. Här hittar vi fina vinster från iDeal Of Sweden. Fem av er vinner varsin valfri produkt ur deras sortiment, och det finns riktigt fina produkter att välja bland.

iDeal Of Sweden står för marknadens främsta och mest funktionella plånböcker och skal till telefoner. Alla produkter är egen design och är handgjorda av noga utvalda material. Samtliga produkter erbjuds till attraktiva priser trots att de tillhör det exklusiva segmentet. IDeals produkter får 70-100.000 nya nöjda användare under 2015, är du en av dem? Välkommen!

Läs mer om produkterna och om iDeal Of Sweden på www.idealofsweden.com

Svara rätt på frågan och skicka in ditt svar via formuläret. Ange gärna adress och vilken produkt du önskar vinna så lätt kan skicka din julklapp till dig om du vinner! Lycka till!

När grundades iDeal Of Sweden?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 2009. Vinnare blev: Theres Ullström Grums, Maria Jonsson Skövde, Katarina Jägerholt NOL, Anja Lennartsson Färjestaden och Anna Idemark från Åkersberga. Grattis!!

]]>
http://magdalenagraaf.se/maggans-adventskalender-12/feed/ 1
Att stjäla från de döda? http://magdalenagraaf.se/att-stjala-fran-de-doda/ http://magdalenagraaf.se/att-stjala-fran-de-doda/#comments Fri, 12 Dec 2014 07:12:51 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48804 imageEn hemmadag med Charlie. Hannah kom in till stan och vi stoppade Charlie i barnvagnen och promenerade ner till Isak. Hannah hade gjort en underbar julkrans. Tagit med sig glögg och pepparkakor. Vi gjorde det fint, tände ljus och pyntade Isaks minnesplats. Hällde ut lite vackra stjärnor på stenen. Pratade och mindes. Det vart en […]]]> En hemmadag med Charlie. Hannah kom in till stan och vi stoppade Charlie i barnvagnen och promenerade ner till Isak.

image

Hannah hade gjort en underbar julkrans. Tagit med sig glögg och pepparkakor.

Vi gjorde det fint, tände ljus och pyntade Isaks minnesplats.
Hällde ut lite vackra stjärnor på stenen. Pratade och mindes.

image

Det vart en fin stund. Lättsam men ändå otroligt tung. Vi skrattade och grät om vartannat.

Ekorren tittade förbi…

Att minnas och prata, det ger tröst, och för mig närmare min vackra son.

image

Starkvinsglögg (men bara lite) något annat hade Isak inte accepterat hehe

image

Man får inte ställa eller lägga något på askgravar. Så detta gav ändå Isak lite av den stjärnglansen han hade.

image

image

Blev väldigt upprörd och förvånad när vi kom ner till platsen igår.

Jag och Lance var nere och tände ljus i förgår. NÅGON HADE TAGIT VÅRA LJUS och kastat lattemuggen och minnessakerna vi lämnat  kvar vid Isaks lyktplats

Hur kan man vara så äcklig och skrupellös att man stjäl från en minnesplats? Vidrigt!
Ett stort fint brinnande ljus mm?

Letade runt för att se om det var flyttat på kyrkogården. Men sakerna var spårlöst borta.

Stjäla från de döda. Då måste man vara ett riktigt bottenskrap i samhället?

Jag skulle inte kunna leva med mig själv? Jag skulle skämmas. Karma säger jag bara.

Det känns oerhört viktigt det där med minnesplatsen. Den är helig. 
Jag blir rasande när någon flyttar och skuffar undan våra saker. Ser svart.

Jag skulle kunna sätta upp kameror och förfölja de kräk som är nere, stjäl, och beter sig respektlöst.
Hoppas de döda spökar för dem…

image

Sophie är här. I skrivandet stund ligger hon och kliar Tristan på ryggen….

image

Vi har haft smink och krämkalas.
Min laddning med smink och krämer kom på posten igår.
Sophie som är utbildad inom hudvård, make up och styling, hjälpte mig med tips!

Vad är snyggast i dagsljus..
I tv-rutan och på fotograferingar?

Ni kommer inte känna igen mig!
Lovar att dela med mig av lite tips när jag tränat klart.

image

Lyx! Som julafton på en torsdag…

Kram💓

]]>
http://magdalenagraaf.se/att-stjala-fran-de-doda/feed/ 62
Musikhjälpen, offroad och gula tänder. http://magdalenagraaf.se/musikhjalpen-offroad-och-gula-tander/ http://magdalenagraaf.se/musikhjalpen-offroad-och-gula-tander/#comments Thu, 11 Dec 2014 08:09:18 +0000 http://magdalenagraaf.se/?p=48777 wpid-20141211_075316.jpgCharlie är lite hängig idag. Han sover och de andra killarna har precis åkt till skolan. Lugn morgon. Filip flög till Ferrarifabriken i Italien tidigt imorse. Kaffe och morgonnyheter. Är du en 4an eller SVT människa? Måste boka tid hos min tandhygienisk – Le IIIINTE !!!!!! Sa Lance när han tog bilden. -Dina tänder är […]]]> Charlie är lite hängig idag. Han sover och de andra killarna har precis åkt till skolan.

Lugn morgon. Filip flög till Ferrarifabriken i Italien tidigt imorse.

wpid-20141211_075316.jpg

Kaffe och morgonnyheter.
Är du en 4an eller SVT människa?

image

Måste boka tid hos min tandhygienisk

– Le IIIINTE !!!!!!
Sa Lance när han tog bilden.
-Dina tänder är verkligen skitbruna!

(Då var jag tvungen att le lite extra haha)

Ja det är faktiskt något man inte riktigt kan hjälpa! Det är tyvärr något som kommer åldern.
(Om man inte undviker allt som är gott)

Mina tänder är så otroligt ”tunna”
Så de ilar när jag försökt bleka dem med krämer genom åren.
Är det något jag jag tjatat på barnen om, så är det faktiskt att sköta och borsta sina tänder.

Jag har skött mina tänder hela livet. Men ålder, vin och kaffe har gjort dem missfärgade.
Hur fasiken gör alla kändisar som har blåvita  perfekta tandrader????
De måste ha fasader?
Ja, jag får väl rycka ut mina gaddar om ett par år och köra protes hehe

(Obs: Nu menar jag inte att såra eller förolämpa någon med gulare tänder. Eller håna någon som redan har proteser)

image

Machesterbröst. Är ett begrepp jag myntade i min sista bok. Det är när bröstet är randigt när man vaknar, och aldrig riktigt skrynklar ut sig.

Det är min outfit idag. Plus en  gammal morgonrock.

image

Stor publik igår!!!!
Wow!  Vinnarna och publiken var fantastisk igår. Vi hade ett härligt samspel och skrattade mycket!

image

MUSIKHJÄLPEN och att köpa en annorlunda julklapp till någon. Samtidigt som du HJÄLPER?

”NU borde jag faktiskt INTE tipsa dig”
För jag har själv tänkt buda hem det som en julklapp till Filip
(Jag kan skriva det här, för han är bortrest, och kommer inte kunna läsa la ‘ blogga)

Det är min härliga vän och våra  publikuppvärmare Rolf RÅTTAN Kesier! Han har en sidohobby som är helt GALEN!

image

Han har tillsammans med sitt racingteam dragit igång en auktion på Musikhjälpen. Kesier auktionerar bort en testkörning av hans Formula Offroad bil. Det ingår även VIP biljetter och hotellövernattningen på VM tävlingen i Bålsta i sommar.

Kan nog vara årets julklapp för motor intresserade killar!? Hehe

DU BUDAR HÄR!!!!!

image

image

Nu ska jag mysa med Charlie! Vi syns lite senare.

Ps: Förresten tittade vad jag läste i flygplanstidningen igår

image

Vårt hotell Radisson blu riverdide i Göteborg!  Där jag, mamma och Hannah bodde förra helgen.
Kan verkligen rekommendera! Rummen, spat,  personalen, maten och inte minst BAREN.

Kul att vi hade en ”sådan koll utan att veta om det hehe”

Kram

]]>
http://magdalenagraaf.se/musikhjalpen-offroad-och-gula-tander/feed/ 32