En rörande film på Mors dag

31 maj, 2015
2 Kommentarer

I dag är det mors dag. Egentligen tycker jag att man kan fira mamma hela tiden. Min mamma är den bästa. För mig. Du har säkert en egen, förhoppningsvis. Du är kanske mamma och har blivit uppvaktad idag?

Jag ville snabbt bara visa er denna film jag fick av min vän Lotta Gray. Hon och hennes kompis Jonathan gjorde en väldigt fin film till hans mamma. Han ville berätta för henne hur viktigt hon varit i hans liv trots att hon själv alltid hade dåligt samvete över att aldrig räcka till. De hade bara ett försök på sig. Han berättade om sin uppväxt skrev ett brev, som hon läste upp och som Micael Engström filmade. Vi har alla en massa oskrivna brev inom oss och Jonathan läste sitt. Fint!!

Ps, jag funderar på om vi ska börja med läsarkrönikan igen? Tycker ni det? Apropå´oskrivna brev och berättelser som vill komma ut?

Här är filmen.

Kärlek till alla mammor. Vi syns snart igen!

KRAM


Kommentarer

  1. Laila,

    Men, åååhhhh……
    Vad fin film. Nu sitter jag här och gråter……

  2. Kerstin Sarenheim,

    Hej Magda,vi har gemensamma bekanta,men det har inte m saken att göra,jag reagerade på det du skrev om Mors Dag,alla har ingen Mamma el Pappa hur fruktansvärt är det inte för barnen i skolan när man ska göra dessa idiotiska korten till Mamma el Pappa.Försöker göra allt för att avskaffa detta i skolan,som Mors Dag och Fars Dag.Fruktansvärt jobbigt för vissa barn.Du kanske kan hjälpa till med din status och stoppa detta.Vet att du brinner för barn,jag är likadan inget liv utan barn.Kram

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf