En mysig dag i Höör

5 juli, 2017
5 Kommentarer

Vi är i Höör och hänger med Brunos familj. Tristan är kvar i Ystad och har haft sin tennisträning


Vi har fikat, fikat och fikat lite till.

Perfekt väder! Ljummet, inte för varmt. Älskar’t


Fotboll och röda vinbär.

Filip jobbar i Stockholm, kommer hem och byter av mig imorgonkväll. Jag flyget till LIFE och Sundsvall på fredag. Hem fredag kväll och sen inspelning på lördag. Två intensivdagar. Sen har jag semester i tre veckor.


Trädgård är oslagbart. 

Hänga här ett litet tag till, sen hem till Ystad…


Kommentarer

 1. Helblondi,

  Men ! Jag är oxå i Höör hos mina föräldrar . Rensar ogräs hos dem haha ! Men att du är här ?! Kram helblondi

  • Magdalena,

   Kram på dig❤️👍

 2. Helblondi,

  Hade jag vetat detta hade jag kommit o gett dig en fet kram typ ! Haha

 3. Marita,

  Åhh har du varit i Höör jag som bor bara en liten mil därifrån ( Eslöv ) hade ju varit kul o ses . Då kunde ni ju besökt Hörby Marknad , jättemysigt . Är ni kvar så gör det . Har ni vägarna förbi Landskrona måste ni besöka Skumpa o Spaljé en urmysig butik som du kommer gilla. , åk sen ut och fika goda bakverk på på Wallåkra kärlstensfabrik lovar dig att du inte kommer ångra dig 😀❤️

 4. Monika,

  Meh!!! Du var alltså i min lilla håla och jag såg dig inte!😳
  Ja ja, hoppas att du hade en härlig dag!
  Kram Monika

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf