Djur och en jäkla massa kändisar..

30 april, 2011
71 Kommentarer

Vi har smygit omkring och spanat in kändisar! Den killarna vart mest glad över att se, var lite otippat….

Och hela AIKs supporterklack :-) var på plats på berget såklart.

Vi träffade Magnus Carlsson, Shirley, Bengtzing, Ryde, Alban, Bagge, Fyllking, B-bonden Peter, Måns Möller, Tomas Hanzon, Sara Sommerfeld, Carlotte Perrelli, Pernilla, Linus, Wahlgren plus att vi såg MÅNGA många fler ;-) både sällsynta och mer vanliga arter..
Killarna sprang som galningar efter autografer!

På väg upp i linbanan..

-Vad gör dem mamma?!?
Hehe, vad svarar man?

Skulle kunnat vara Zcar..
När jag stod bland lejonen, så tog mina tankar mig tillbaka till NY, till minnena av musikalen Lejonkungen, som jag såg där för många år sedan..
Vilka mäktiga och vackra djur!

Träffade på underbara Bea och hennes långe man, min jobbkollega Rickard i sandlådan. Jag slet av henne tröjan! En ny modell av mina mysfavoriter i beige..


Tror du att jag vill ha??!!

Springa, eller vara kvar?

Inge gos med vargarna, åldersgränsen var 15 år, och jag ville inte göra barnen avundsjuka och ledsna.. All for one, and one for all ;-)

Nu ligger jag i sängen på Vildmarks hotellet och försöker tina upp!
Morgonen var solig, men under eftermiddagen piskade det ner..

Och mina händer förfrös som vanligt..

Vila, för att snart gå ner och möta upp resten av gänget i restaurangen..

All kärlek och tack fina Johan Petré för vi fick komma! X


Kommentarer

 1. Annelie,

  Tack för att du delar med dig, din bok var så gripande. Tårarna trillar fortfarande ner för mina kinder efter att ha sett dig på TV ikväll. Du är fantastisk och jag tror att du har talat rakt in i hjärtat på många ikväll.

 2. CL,

  Har sett dig på TV precis och tårarna rinner… DU är fantastisk: varm, stark, charmig, rolig och ödmjuk. Fantastiskt att hålla ett sånt föredrag och att du tänker på alla som är i samma/liknande situation. Stor kram till dig och din familj.

 3. Maria Piteå,

  Hej maggan

  Jag har just sett programet på tv 3 med dig och jag känner att jag måste skriva lite till dig

  2006 blev jag misshandlad och då rasade hela min värld, jag trodde aldrig att jag skulle låta någon göra något sånt mot mig. Jag hade alltid sagt att jag skulle lämna med en gång, men så lätt var det inte. någon gång under 2007 så skulle jag i skolan göra en bokrecension och då valde jag att läsa din bok. Innan jag började läsa den så trodde jag aldrig att jag skulle kunna gå vidare efter allt som hänt, jag levde i en bubbla. Jag började läsa boken och jag lovar att jag grät hela tiden, det var den värsta boken jag någonsin läst, men också den som räddade mig och fick mig att inse att vad jag hade varit med om gick det att ta sig ur. Du fick mig att inse att man måste gå vidare och försöka glömma för att kunna leva ett eget liv. Efter att jag hade läst din bok kunde jag äntligen släppa och gå vidare. På något sätt så kändes det som att du pratade till mig och att du sa att ingenting är omöjligt.

  Så jag vill tacka dig för att du vågade skriva om detta för det kan inte ha varit lätt på något sätt men jag vill också att du ska veta att tack vare detta så har du åtminstonde fått mig att leva mitt liv. Idag har jag lagt misshandeln bakom mig. Jag har inte förlåtit honom för det, men jag är inte heller rädd för honom, Vi kan prata i dag och det känns skönt för jag behöver inte gå runt och kolla bakom mig hela tiden för att tänk om han dyker upp. Hade jag aldrig läst din bok så tror jag detta hade tagit mycke längre tid för mig att läka. Så tack för att du vågade skriva boken och tack för att du ställde upp i programmet och blottade dig själv. Jag hoppas verkligen fler kvinnor i samma situation ser programmet och vågar ta steget mot sitt eget lyckliga liv utan mannen som misshandlar dem.

  Jag förstår nu varför du varit lite borta från bloggen antar att detta varit väldigt psykiskt påfrestande. du är stark som orkar

  Jag önskar dig lycka till och grattis till din graviditet och hoppas att du filip och dina barn får ha ett lyckligt liv tillsammans

  kram på dig och komihåg att du räddade åtminstonde mitt liv från att bli förstört

  tack

 4. Anneli,

  Vilken otrolig tjej du är! För mej personifierar du verkligen uttrycket ”det som inte dödar gör dej starkare”!
  Kram

 5. Jessica,

  Hej Magdalena!
  Jag har följt din blogg nu ett tag och har just sett på TV3 om din historia. Jag har också levt i ett förhållande med psykisk våld. Jag är glad över att jag lämnade honom, vill inte tänka på vad som hänt om jag hade stannat kvar.
  Jag sitter och gråter och tycker du är en stark kvinna, en modig kvinna. Som jag verkligen ser upp till. Idag bor jag med min sambo och våran dotter på snart 2 år.
  Jag har aldrig pratat med någon om hur dåligt jag mådde. Hur kränkande han kunde vara.
  Idag mår jag bättre, men tror inte på mig själv. Skriv gärna tillbaka till mig. Du har min e-post: eklof.jessica@hotmail.com
  Du har en fin familj och ska vara riktigt stolt!
  Varma kramar.

 6. sofia,

  Ett mycket fint och starkt program på tv i kväll.
  Önskar dig lycka till med framtiden1

 7. Annie,

  Hej fina Maggan! Vill bara sända en bamsekram till dig,Du är bäst!!!!!!!

 8. Susanne,

  Har suttit och gråtit framför teven med min tioåriga son som även han blev mycket berörd av ditt liv. TACK fina du för att du ställde upp i programmet och för allt gott du gör genom att vara den du är!!! KRAM Susanne

 9. *,

  Grattis till bebben! Du är värd all lycka! Programmet idag var så bra, och du har rätt- det blir bättre. Har själv en son med en ”komplex” man och min största rädsla är att han ska komma en dag bara, hämta upp honom i skolan eller bara vara här hemma en eftermiddag. Han är psykopat i ordets rätta bemärkelse och det är så tufft att hantera situationen, hur pratar man med sitt barn? Det känns som om att vadjag än säger blir det fel. efter tolv år har jag fortfarande inte vant mig. Men det är bättre, så mycket bättre. Kram och lycka till, från en annan i Kungsängen =)

 10. Lollo,

  Jag beundrar dig så otroligt mkt att du orkar kämpa på som du gör.. det är bra så inte för den sakens skull. Men kollar ”Det blir bättre” å jag förundras av ditt mod, att du fick kraft å styrka att lämna J. Så glad att du mår så mkt bättre å att du idag ska få en liten knodd till å har så mkt kärlek,all lycka till dig =O) massa kramar

 11. Carina,

  Tack för att du finns Maggan. Du är helt klart den starkaste och finaste personen på denna jord. Dina ord du sa ut mot folket var liksom riktade mot mig.
  Jag blir inte slagen, men jag har en dotter som har kroniskt ont i magen pga en far med temperament. Han kan inte skälla i en normal ton utan skriker. Han har aldrig höjt handen mot någon av oss, men vi mår inte bra.
  Jag bara önskar att jag skulle kunna bygga upp styrkan att ta fram dom skillsmässopappren jag har skrivit ut och lagt i en låda här hemma.

  Kram till dig och din familj med tillökningen och allt!

 12. Emma,

  Vilken underbar tjej du är! Tack för att du vågar gå ut å berätta, jätte viktigt!

  Såg ut som du inte gjort annat än att hålla tal!!!

  Stor kram till dig å grattis!

 13. *lena*,

  Hjärtat va underbar du va idag, jag fick tuppskinn & tårar. Jag är så glad att allt gick rätt väg annars hade jag aldrig fått träffa en så vacker människa med ett hjärta av guld, du berör ,du ger du är bara bäst…kärlek kärlek kärlek finaste *

 14. Susanne,

  Sötaste Maggan! Vilken tjej du är, wow! Söt, stark o smart! Tack rör att du delar med dig av dina erfarenheter, hjälper säkert många som varit/är i din situation. Stort grattis till bebben! Kram

 15. Lucan,

  Finaste Maggan!
  Du är en sann inspiration till alla medmännsikor! Det är otroligt modigt av dig att dela med dig av ditt liv som du gjorde i programmet ikväll och tårarna trillar ännu.
  Som syster till en misshandlad kvinna som tagit sig ur ett helvete och idag mår ganska bra så vill jag ge dig, henne och alla andra kvinnor som lever eller har levt som ni, den största blombukett som finns!

  Jag önskar dig all lycka Maggan och hoppas att du förstår hur ycket lycka du skänker till dina nära och oss korvar här!

 16. maria,

  du är så bäst maggan!! under ditt tal kunde ja inte hejda tårarna o satt o grina framför tevn!!

 17. Christina Gustafsson,

  Såg ditt program och har tidigare läst din bok….Grät då liksom idag. Jag har som du också tråkig erfarenhet av att leva med en elak psykopat, men om jag då bara hade vågat att göra en anmälan istället för att fly så hade jag kunnat rädda åtminstonde en annan flicka vad ja vet….Det har värkt inom mig i 23 år nu. Man måste väl någon gång förlåta sig själv för sin rädsla. Jag är imponerad av din styrka. Jag skall få mitt första barn i september vid 43 års ålder och hoppas att jag kan ge denna lilla/lille ett bra och ett tryggt liv. Lycka till med din kommande baby;) Tack för att du delat med dig av ditt liv. Kärlek i massor Christina

 18. Mathilda,

  Fina Maggan! Vilket program och vilken stor inspiration du är. Kunde inte hejda tårarna. Tack för att du delar med dig!
  Du är en fantastisk människa!

  Kram Mathilda

  Ps. Vad roligt det var att få en liten liten inblick ”live” i din vardag när de filmade din morgon med barnen :)

 19. Ida,

  Maggan, vilken superkvinna du är! Modig och vacker vågar du berätta om det du och din son blev utsatta för inför hela svenska folket och på så viss säkerligen hjälpt en hel del kvinnor att se att det finns en utväg. Och att det blir bättre! Wow! Tack!

 20. Jenny,

  Vilken underbar person du är och vilken styrka du visar! Vilket enormt känsloladdad, starkt och fint program. Jag har även läst boken och ditt liv har jag verkligen tagit mig till. Det gör ont i mig när jag tänker på vad du gått igenom. Men återigen, vilken fin tjej du är och jag beundrar dig verkligen hur du har orkat tagit dig upp igen.
  Många många varma kramar från Jenny

 21. Emma,

  Kära Magdalena,

  Jag känner att efter att ha sett kvällens avsnitt av ” Det blir bättre” så vill jag väldigt gärna skicka dig detta meddelande.
  Jag har suttit och gråtit i soffan ikväll, jag har nämligen precis som du varit med om denna hemska resa. Min egen historia har så många likheter med din, så varje ord du säger går djupt in i mitt hjärta och berör på riktigt.
  Jag träffade min dåvarande pojkvän när jag var 16 och upplevde både fysisk, psykisk och sexuell misshandel under många år, nu idag har jag haft förmånen att träffa en alldeles underbar man som jag lever ett lyckligt liv tillsammans. Jag tänker väldigt ofta tillbaka på den jobbiga tiden, men inte längre med sorg i hjärtat, utan med en glädje att jag faktiskt tog mig ur det och att jag idag får ta del av den ljusa sidan av livet, att kunna älska och att bli älskad, på riktigt.

  Jag har tänt ett ljus här bredvid mig som jag vill skall symbolisera alla kvinnors rätt till sitt eget liv, tack Magdalena för att du vågar stå upp och berätta din historia, för att du vill förmedla känsla av att det blir bättre. Jag finner inga ord för att förklara hur mycket din insats betyder för mig, och säkerligen alla kvinnor där ute som vandrat samma väg som oss. Tack!

  Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med andra tjejer/kvinnor som har varit utsatta för samma sak. Jag skulle behöva någon som vet hur det är att leva med en man som misshandlar, oavsett om det är psykiskt, fysiskt eller sexuellt våld, någon att ventilera tankar och känslor med. Skicka gärna ett e-post till mig, min adress är: tjugotrean@hotmail.se

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf