Det är inte lätt att vara jag

23 september, 2017
15 Kommentarer

Jobbigt att vara i mina mjukiskläder…

Fans, livvakter, skrikande män med the graafsisters i blicken…

Att bli jagad av paparazzi är en stor del av mitt liv

Den förlängda limousinen hämtar snart upp mig för fest med @victoriasilvstedt and the #jetset #people

 #leavemealone

 #gretagarbo #mittmottoärattvaraanonym #solglasögon #celebrety #privatliv @creativeheadz_se 

#walkinmymokasiner #takano

Haj!!!


Kommentarer

 1. Maria,

  Inte lätt att vara Graafs sisters största fan heller.. you got what i want ”liksom” ( snygg kropp, underbar humor, fint leende och så många halvnakna, skrikandes män efter er ) ❤️ inte ens en autograf har jag 😂💜

 2. Hanna,

  Hahaha älskar din humor😂

 3. Pia,

  Du är bara bäst. Jag älskar din blogg Magdalena!

 4. Hanna,

  Satt just och slurfade och såg att din lägenhet är ute igen. Betyder det att ni äntligen köpt hus?! Grattis!👍🌺Vart har ni köpt någonstans? När flyttar ni. Jätte grattis och lycka till. Livet är lättare i hus 😃🏡🐱🐶🌳🌻🌺..För det mesta…🐜🕷🦇
  Kram
  Hanna

 5. Lotta,

  Skrattade så jag grät på bussen hem igår åt dina insta filmer!!! Tack för BJUSSIG!😂😂😂

  • Magdalena,

   Hiiihi

 6. Ina,

  Hihi tought life ;)

 7. Lena,

  Tack för du finns och får mig att garva <3 Största Kramen till dig!!!!

  • Magdalena,

   Tack själv❤️❤️❤️

 8. Rosa,

  Gud vilket snyggt v-rums bord ni har på bilden på hemnet. Vad har ni köpt Det??? Grattis till huset🛍

  • Magdalena,

   Srtlingfirma!! Men jag tänket köpa loss det.. sååååå fint

  • Magdalena,

   Huset Rosa?? Hehe, nu fattar. Jag iiiingeting???

   • Rosa,

    Har ni köpt en ny lgh istället, kanske Alex Schulmans😉…. när men seriöst antar att ni ska flytta . Hur kommer man in på alla dessa insta filmerna? Söker på det men får inte fram nåt. Är inte så haj på sociala medier , så hade inte hört talas om det förrän jag läste det på bloggen.

 9. Jaana,

  Du är bara för härlig!

 10. Ann W,

  Tack finaste DU för att du finns. Och för att du får mig att skratta högt av din härliga humor ❣️. Alltså jag bara älskar dig och ditt fantastiskt härliga sätt att skriva på ❣️. All kärlek till dig och Tusen Tack för att DU finns❤️❤️❤️🌹. Stor varm höst kram från Ann i Götet/ kund från Lifebutiiken i Nordstan😊.

Tack för din kommentar. Det kan ta någon minut för den att visa sig, så ta det lugnt. Kram!

“Artighet är konsten att välja bland dina tankar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

MENY

Mer från Magdalena Graaf